Şimdi Ara

öğrenciyim ama eve askerlik yoklaması kağıdı geldi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • açık öğretim ikinci sınıfa geçtim yani öğrenciyim ama yoklama kağıdı geldi.şimdi bu kağıt niye geldi. açık öğretim bürosundan alacağım'' bu adam öğrencidir'' belgesi tecil işlemi için yeterlimidir acep?

• Okulun belgeleri göndermesi lazım.

Öğrenci belgesini kabul etmiyorlardı sanırım.Başka bir belge lazımmış.
  • bizim bi arkadaşada gelmişti adam acayip titriyodu dur dedik üzülme adam gitmiş şubeye 2 yılmı 3 yılmı aynı sınıfta kalmış görevli kayıt sildir yada kaçabildiğin kadar kaç demişler bizim ki kaçıyo ama geceleri sokağa çıkamıyo kontrol varya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wristcutter

Okulun belgeleri göndermesi lazım.

başka belge nedir hocam.öğrenci adamın başka ne belgesi olabilir ki abi.ne gönderecez baba ya bu askeriyeye.ulan askere gitmek bu işleri halletmekten daha kolay yav.
  • quote:

Orjinalden alıntı: azizst

quote:

başka belge nedir hocam.öğrenci adamın başka ne belgesi olabilir ki abi.ne gönderecez baba ya bu askeriyeye.ulan askere gitmek bu işleri halletmekten daha kolay yav.

Ek C 2 mi ne...Öyle bir şey demişlerdi.

Sen okulundan bilgi al bence.
  • quote:

aradasim üniveriste kendisi yolluyormus göya... benim evraklarimi da yollamamislar(EKG diye gecer) benim evimede KACAK kagidi geldi, sorun olmuyor korkma, yarin EKG belgeni al üni. den sonra Nüfus cüzdani +4 foto ile git askerlik subesine olsun bitsin bu is....
  • internetten bu durum öğrenilebiliniyormu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • olabilir tecil ettirirsin olur biter
  • ahanda bu geldi.

öğrenciyim ama eve askerlik yoklaması kağıdı geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azizst -- 15 Eylül 2008; 20:43:58 >
  • tecil ettirme hakkın var be baba kullan işte
  • Telaş yok 2 ay sonra askersin.Hayırlı teskereler.
  • eğer okuyorsan sorun yok.
    yada istersen yoklamaya girer 3 yıl daha tecil ettirebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoKoKo®

eğer okuyorsan sorun yok.

okuyorum kanka 4 yıldır birinci sınıftaydım yeni ikiye geçtim :D
    benim takıldığım güzel güzel okurken nie bu kağıt geldi.hani işimi gücümü bırakıp hastaneden verem taraması sonucu,fotoğrafçıdan 6 tane fotoğraf,açıköğrtim bürodan öğrenci belgesi alıp en az 5 saat askerlik şubesinin kapısında beklemek zor geliyor da ondan sorun ediyorum.
    acaba bu kağıdı görmezden gelip normal monoton hayatıma devam etsem bir gün iş yerini inzibatlar çevirir mi?
  • quote:

quote:

okuyorum kanka 4 yıldır birinci sınıftaydım yeni ikiye geçtim :D
    benim takıldığım güzel güzel okurken nie bu kağıt geldi.hani işimi gücümü bırakıp hastaneden verem taraması sonucu,fotoğrafçıdan 6 tane fotoğraf,açıköğrtim bürodan öğrenci belgesi alıp en az 5 saat askerlik şubesinin kapısında beklemek zor geliyor da ondan sorun ediyorum.
    acaba bu kağıdı görmezden gelip normal monoton hayatıma devam etsem bir gün iş yerini inzibatlar çevirir mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: rap-bir-isyandır

quote:

quote:

okuyorum kanka 4 yıldır birinci sınıftaydım yeni ikiye geçtim :Dbenim takıldığım güzel güzel okurken nie bu kağıt geldi.hani işimi gücümü bırakıp hastaneden verem taraması sonucu,fotoğrafçıdan 6 tane fotoğraf,açıköğrtim bürodan öğrenci belgesi alıp en az 5 saat askerlik şubesinin kapısında beklemek zor geliyor da ondan sorun ediyorum.

yalnız benim bildiğimkadrıyla açıköğretimde 2 yıl üst üste kalınca askerliğe sorgusuz sualsiz alıyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.