Şimdi Ara

Öğrenciyim, Borsa Öğrenmek İstiyorum. [SS'li]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben bir öğrenciyim ve borsa öğrenmek istiyorum ancak tahmin edeceğiniz üzere para yok. Olsa bile az çıkar. Zaten amacım para kazanmak değil bu işi öğrenmek. Bunun nedeni ise ilerde yüksek meblağlar kazanmak için ya ticaret yapmak ya da borsa oynamak gerektiğini düşünmem. Benden ticaret adamı olmaz. Bu yüzden borsaya başlayacağım.

Şimdi iki sorum var:

1- Bu borsayı minimum ne kadar parayla oynayabilirim?
    2- Bu mereti nasıl öğrenebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkengin -- 21 Mayıs 2013; 22:42:30 >

• Yok mu yardımcı olacak kimse?
  • Ayıp ya forum ne hale gelmiş. Şimdi Konuyu SS'li yapsam herkes doluşur.
  • hocamhttp://forum.donanimhaber.com/m_43391488/tm.htm başlıkta 430 sayfa konuşulduğu için cevap gelmemiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingonur4

hocamhttp://forum.donanimhaber.com/m_43391488/tm.htm başlıkta 430 sayfa konuşulduğu için cevap gelmemiştir.

Sağol o zaman hocam
  • limitless'ı izledin herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkengin

Öncelikle iyi akşamlar Dh ahalisi,

Ben bir öğrenciyim ve borsa öğrenmek istiyorum ancak tahmin edeceğiniz üzere para yok. Olsa bile az çıkar. Zaten amacım para kazanmak değil bu işi öğrenmek. Bunun nedeni ise ilerde yüksek meblağlar kazanmak için ya ticaret yapmak ya da borsa oynamak gerektiğini düşünmem. Benden ticaret adamı olmaz. Bu yüzden borsaya başlayacağım.

Şimdi iki sorum var:

1- Bu borsayı minimum ne kadar parayla oynayabilirim?
    2- Bu mereti nasıl öğrenebilirim?

Bende bu konuda bayağı bir araştırma yaptım dh de borsa konusunu takip edebilirsin ama daha çok takip etmen gereken şeyler indexlerdir bunlarn artış ve azalışların ne ile ilgili olabileceğini anlaman birazda senin zekan ile ilgilidir konuhakkında azda olsa akedemik bilgi yararına olur ben geçen yaz 100 Tl ile girişmiştim 3 ayda 5000 Tl na kadar çıkmıştım ama ben normal olarak senet alıp satmıyordum benimki daha çok günlük birşeydi altın petrol ve döviz kurlarının opsiyon fiyatlarını tahmin gibi birşey kazanırsam paramın %70 fazlasını alırım kaybedersem %85 lik kısmını kaybederim ama dediğim gibi bu olaya girişmeden önce 2 sene kadar çalıştım konu üzerine

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.