Şimdi Ara

Öğretim Üyesinden Satılık Temiz 2004 Honda Civic Vtec ES

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu hondaların yaşı ne olursa olsun 30000 den pek aşağıya inmiyor fiyatları sanırım
  • 30 dan aşşağı inermi öğretim üyesi arabası bu sana memur arabası lazım.onlar 22-26 arası değişir.acaba diyorum kilometresi mesela 20 binde olsa 35 mi istenecekti fiyat olarak yada 10 bin km olsa 45 falan ...yada bu araba hiç yola çıkmamış olsa sıfır hondadan çok eder bence 100 e kadar yolu var..böyle gider bu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KILICARSLAN1277

Vereceğiniz 2.el araç ilanlarında aracın bulunduğu ili belirmek ve araç hakkında detay bilgiyi konu içinde vermek mecburi hale getirilmiştir.
    Bundan sonra verilecek ve aracın bulunduğu ili ve detay bilgiyi içermeyen ilanlar ilk uyarıyı mütakip silinecektir.
    Sadece link içeren mesajlar uyarı yapıldığı halde düzeltilmemesi durumunda silinecektir
  • 29 Bin TL Parası Olupta Bu Aracı Alıcak Arkadaş Varsa Beni Bulsun Önce.
  • 29000 e satilmis. Yok artik ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 Megane 1 vs Fabia
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende bu araçtan arıyorum ancak Max 25 verecegim için temizini bulamıyorum.Arkadaşımda 2005 LS modeli var sıfır almışlardı 29.000 a şimdi satsalar en kötü 25.000 ediyor araç zamanında araç sahibi olsak şimdi min. zararla satardık.

Hatta bazı ilanlara bakıyorum bu araçların adam sanırım üst kasayı para koymadan alma derdinde :) 31.000 32.000 33.000
  • arac satılmış nasıl oluyor bu fiyata satılıyor demekki forumun piyasadan haberi mi yok acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

arac satılmış nasıl oluyor bu fiyata satılıyor demekki forumun piyasadan haberi mi yok acaba?

o fiyata satıldığını kim söyledi dostum? alan kişiyle görüştün mü ?
  • İstemekle satılmıyor, ama kör baklanın kör alıcısı olurmuş. Belki de veren biri çıkmıştır bellimi olur?
  • bir hafta önce gözlerimin önünde 31.500'e 90000km de satıldı.
  • 59 bindekine 29500 verdim adam vermedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.