< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salabelo -- 25 Mayıs 2020; 17:30:15 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salabelo -- 25 Mayıs 2020; 17:30:15 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Oğlun siz mal mı doğdunuz yoksa sonradan mı mutasyonla mı bu hale geldiniz. Şuan yaptığımız okuma/yazma işini bile öğretmen öğretiyor bize.
|
Devlette lisans mezunu olarak en az maaşı alan öğretmendir, hatta birçok liseli memurdan bile az maaşları var. Sizin gerçek amacınız sorduğunuz soru olsaydı eğer öğretmene gelene kadar neler var neler öncelikle onları sorgulaman gerekirdi. Ilk sıra da milletvekilleri mesala. Siz büyük ihtimal hakkınız olmayan birşeyleri istediniz ve öğretmenlerinizde vermedi. Gelmiş burda agliyorsunuz. Bİ BITMEDINIZ.....
|
Mal derken mallara haksizlik yapiyorsunuz bence.
Bu ulkeye her bir vatandasin az veya cok bir faydasi vardir. Devletin maaşli ogretmenleri olmasa hepimiz icin egitim luks olurdu |
Elbette öğretmenlik gerekli bir kurum. Ama öğretmenliğin ülke için maddi olarak büyük bir yük olduğu da ortada. Eğer öğretmenlik kurumu yeterince işlevsel değilse, ülkemize faydadan daha çok zarar getireceği kabul edilebilir bir yorum olabilir.
|
İşte böyle vizyonsuz boşuna o2 tüketen insanlar olunca bende öyle düşünüyorum.Umarım en fazla ortaokul terksindir.
|
Gerçekten bir hayli fazla. Ve bu giderin, maddi olarak devlete hiçbir geri dönüşü yok.
|
900000 ogretmenin en az yarisi evli. 450.000 aile. 450.000 x 4= bir milyon 8 yüzbin insan. +450000 = 2.250.000 insan her ay bu maaşla geçiniyor. Okuyor.
üstelik eğitim ücretsiz. Milyonlarca insan cocugunu bu ucretsiz okullara veriyor. Yahu senin nasil bir mantigin var. Linç yemek için ozellikle mi actin bu konuyu. Seni nasil bir aile yetistirdi. |
Zeka küpü arkadaşım dediğin gibi eğitim özelleşirse asgari ücretin 2400 TL olduğu ülkede en az 20 bin TL okul ücreti millete nasıl yansır onu da bir hesapla istersen. Herkes senin gibi maddi açıdan varlıklı değil. Allah akıl zenginliğine versin ne diyelim.
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exocoetidae -- 22 Mayıs 2020; 22:31:44 > |