Şimdi Ara

ÖĞRETMEN KAMPANYASINDAKİNDEN HEM DAHA UCUZA HEM ÇOK DAHA İYİ LAPTOP!!! (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
833
Cevap
0
Favori
81.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bayleo

Datron un dediğiniz gibi toshiba ile aynı yerden çıktığı bana pek inandırıcı gelmiyor. Öyle olsada ve ben her nadar bu üründen soğusamda, kxa kesinlikle düşünmeden alınması gereken bir ürün. O zaman tek eksiği dışı kalıyor. Herne kadar bu notebook heryerde elimizin altında olmasından bana göre (böyle düşünmeyenlere saygım sonsuz) karizması çok iyi olması gerekir olsada (ki kxa yı kullanınca ilk izlenimim oyuncak bir notebook hissi veriyor, ibm lerde bu yüzden satılmıyo olsa gerek) tabiki bu kadar fiyat avantajı varken tasarım görsellik ve kasa kalitesi atlanabilir.

Lakin kasa klavye herşeyi geçtim kxa yı kullanırken hakktten bariz bir kilitlenme gördüm ve o kadar barizdi ki mouse ikonu seri olarak geçmiyor atlamalı istediğim yere ulaşıyordu.

Toshibaya gelince keşke biri kullanıyor olsada kxa ile performans değerlerini karşılaştırsak. Ben o dediğin eksileri bile aratmıyacağını düşünüyorum. Üstüne dvdwriter ve ekran kartı zaten sadece bu makinayı baya bi rakam oynatır gibime geliyor.

Hem aynı paraya dıyon ama diesel ile aynı ürünü daha ucuza satan başka bi dükkan görmedim be üstadım. Ama yinede o kadar para verilip alınmaz ayrı konu

Şüphe yokki Datronda bahsi geçen özellikler çok üstün özelliklerdir. Ama ne olursa olsun ben o üstünlüğü performanstada gösterecek bir ölçüm değeri görmedim şuana kadar..

ben karizma beklemem.oyuzden herkes mantıgına göre alır dedim.ben daha kilitlenme görmedim makinada.bircok kuullananda görmedi.bu performans oranınıda performans programları var .onların verdigi puana bakmak lazım.diesel aynı urun demedim zaten.kullanılan malzeme aynı diyorum.%100 pamuk.bu da intel
    anakart intel.cpu intel.ram kaliteli ram.takılma varsa kesin uretim hatası yada kurulum hatasıdır.

• Abi ipini koparan sizin Toshiba nın fabrikaya dalmıs baksana her yerde datronlar..

http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=UN413MNS01

üstelik ekran kartı paylaşımsız dvdwriter 80gb lık hdd si ile
  • quote:

Orjinalden alıntı: bayleo

Abi ipini koparan sizin Toshiba nın fabrikaya dalmıs baksana her yerde datronlar..

http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=UN413MNS01

üstelik ekran kartı paylaşımsız dvdwriter 80gb lık hdd si ile

harbi ha
    neyseki bunda baya fiyat farkı var.yOKSA pişman olurdum aldıgıma

• Bu fiyata bu notebook. Daha neler göreceğiz. Fakat şimdide bir moster tartışması başlayacak. Bu notebook'ta belliki Kn1 serisi fakat garantisini, servisini falan kim veriyor acaba. Ben bu markanın Desktop Pc'lerinin reklamını gaztelerde görmüştüm fakat baya fahiş bir fiyata satıyorlardı. Notebook ise çok cazip
  • arkadaşlar şu batarya olayına bi netlik getirsek?
    datronların bataryalarını birebir test etme şansına sahip olanlar oldu mu aramızda?
  • arkadaşlar burdaki bilgisayara bir bakın 64 mb ati 9700 ekran kartı, ile 15" 1400 x 1050 piksellik çok güzel bir ekrana sahip ve fiyatıda fena değil. ama markasını bilemem.

http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=UN213MNS01
  • SLm;
    ACIKCASI bu urunde Datron gibi KN1 barebone sistem.FAKAT sonucta UFOTEK garantisi ile
    izmirde de merkezi olmasiyla on plana cikiyor.Bu arada Fokustaki sistemler hepsi 6600 e.kartli ve
    anladigim kadariyla paylasimli e.karti modelinde Datron daha uygun fiyatli.
    Sirket bilgilerine bakarsak bir aile sirketi gorunumu eriyor.
    YANI GARANTI SAGLAMAKTA NE KADAR GUVENILIR OLDUGU COK ONEMLI.
    Yinede bu fiyat gayet guzel bence.
    Saygilar...
  • arkadaşlar benim tavsiyem laptop düşünüyorsanız cidden markanın bir farkını göremedim sony hariçwww.gittigidiyor.com adresinde her türlü satan var ihtiyaçtan üst model alandan oyun oynyamayıp satanlardan ne ararsanız tavsiye ederim.

• Slm;
    Arkadaslar benim datrona farcry kurdum.Fakat msvcp71.dll hatasi verdi.Neyse
    onuda internetten buldum ve oyun acildi.Video ayarlar low olarak gorunuyo cozunurluk
    ise 1200*768 ayarinda FAKAT cevredeki deniz ve manzara olsun acik tonda mavi renkte
    ACABA SORUN NEDIR SIZCE ? Yukledigim dll versiyonundan mi?
    DirectX temi sorun var.Renderer olarak Direct3D9 yaziyo gerci.
    3D mark 2001 puanim 4889 cikti ama bu neden oluyor acaba.
    CVP BEKLIYORUM.(Ram 2*256 hdd ise 80gb ayrica)
    SAYGILAR...
  • Slm arkadaslar;
    Ben 10 dk once klavyeyi inceliyorken baktim ki F5 tusunun orda
    bir centik var kasaya tutunmasini saglayan.Ve tuslara bastirinca o centik
    cokuyor.Bende hemen bir kagit parcasini bantlayip oraya sikistirdim.
    SUAN KLAVYE TAS GIBI OLDU...
    Ama su Farcry Problemine cvplarinizi bekliyorum.
    SAYGILAR...
  • hocam mebin toshibasını ve de datron kxa yı kullanmış biri olarak ,
    bi ayrıntılı karşılaştırma yapabilirmisin ?

quote:

Orjinalden alıntı: dfear

quote:

Orjinalden alıntı: tuyo

birader peki makine tam anlamıyla topal mı yani hiçmi memnun değilsin vede bundan önce hiç notebook kullanmısmıydın karsılastırma yapabiliyomusn benimde aklımda KXA var ama şu son günlerde yavas yavas şikayet sayıları artmaya basladı

benim dert ettiğim şey kilitlenme olayı. değilse diğer ufak tefek şeyleri dert etmem. ibm titanyum kasa gibi bir şey beklemiyordum zaten. kendimi kandrımamıştım yani.

oyun yazılımsal bir nedenle kilitleniyor desem değil çünkü ilk önce 3Dmark05 testi sırasında kilitlenmişti. oyunu sonradan kurdum. onda da kilitlendi. bilgisayarı gece 5 te kapattım. 14 civarı açtım direk nfsu2 yi çalıştırdım. hesapladım 52 dk sonra kilitlendi. test edebilecekler varsa lütfen etsin.

veya "kardeş biz şu oyunu şu kadar saat oynadık sorun çıkmadı" diyen var mı?

zira bende çıkan olası bir hata sebebiyle milletin midesini bulandırmak istemem. bu gün pazar mavi kapalı.

daha önce laptop kullandım. benim olmadı ama ibm t30, t43p, hp nx5000 dell ve compaqın adını hatırlamadığım modellerini ve toshibanın MEB modelini kullandım. ibm ler hariç (t43p ile karşılaştırmaya gerek yok da) diğerlerinden performans olarak daha iyi geldi bana.

bir de cdromdaki gürültü olayını çözdüm. pil takılı olmadığı için sağ alt köşedeki destek yeri yere tam basmıyor. ondan hafif sarsıntı yapıyor. pille çalıştırınca sorun olmuyor.

• kampanya ürünüyle ka16s2k45l arasında ne fark var ?

quote:

Orjinalden alıntı: KS72

1-2 ürün var dikkatinizi çekebilecek..

- DELL LATITUDE 110L P ..... 1049 $

- LATITUDE D505 1,6 XP Home .... 1349 $

- DATRON AERO KXA DOTHAN 1.60 GHz (KA16S2K45L) .... 909 $

- DATRON AERO KXA (ÖZEL KAMPANYA ÜRÜNÜ) ..... 989 $

Fiyat & Performans açısından göze çarpan ürünler bence.... Yönlendirme yapmak istemiyorum, tercih sizin

• Arkadaslar ben de cuma gunu DATRONKXA aldım mavi bilgisayardan.Cok guzel bir makine.tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar Bende Datron almayı düşünüyordum. Fakat gittigidiyor adresindeki bilgisayarlar hiç fena değil. Fiyatlarda uygun gözüküyor. Fakat daha öncehiç burdan alışveriş yapmadım. Yani buraya güvenebilirmiyiz.
    Birde Datron 1.6 ve 1.73 var. Ben 1.73 almayı düşünüyorum. Fazladan para vermeme değermi yoksa 1.6 da işimi görürmü? Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky83

Arkadaşlar Bende Datron almayı düşünüyordum. Fakat gittigidiyor adresindeki bilgisayarlar hiç fena değil. Fiyatlarda uygun gözüküyor. Fakat daha öncehiç burdan alışveriş yapmadım. Yani buraya güvenebilirmiyiz.
    Birde Datron 1.6 ve 1.73 var. Ben 1.73 almayı düşünüyorum. Fazladan para vermeme değermi yoksa 1.6 da işimi görürmü? Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

yer olarak nerden bahsettigini anlıyamadım.bende almadan önce 1.73 alırım diyordum.sonra orendim ki fiyat farkına deymezmiş.ondan bende 1.6 aldım.fiyatlar daha da dusermi bilemem.ama harbi piyasa tam alıncak zamanda.ben 2 hafta arastırdım cok temiz bi yerden cok ucuza aldım mecidiyekoyden.
  • BEN 1.73 1GB RAM 80GBB HDD WİRELESSLI ALDIM
    MEMNUN OLMADIĞIN BİR KAÇ ŞEY VAR
    1)ANTİCORE ARKADAŞIN YAZDIKLARINDAN UMUTLANIP DERİ BİR TAŞIMA ÇANTASI BEKLEMİŞTİM AMA NAYLON KUMAŞTAN DATRON MOBİLE MARKALI Bİ ÇANTA GELDİ
    2)KLAVYE EMANET DURUYOR (BU TAMAMEN GÖRSEL ÇÖKME FALAN YOK AMA KARDEŞİME ALDIĞIM ARÇELİK NOTEBOOKUN TUŞALRI DAHA KALİTELİ BİR GÖRÜNÜME SAHİPTİ ONDA DA 1.6HZ 2MB ÖNBELLEKLİ İŞLEMCİDEN VAR 400MHZ 855ÇİPSETLİ AMA RAM 256)
    3)ELLERİMİ KASANIN ÜSTÜNE KOYUNCA(YAZI YAZARKEN) SAĞ BİLEĞİM KASA DEYDİKÇE Bİ ÇITIRTI OLUYOR PLASTİK KASADAN DOLAYI
    AMA BUNLAR UFAK ŞEYLER
    GENEL OLARAK HIZLI Bİ ALET AMA BAZEN TOUHPAD HIZLI TEPKİ VERMİYOR VE ELİMİ GEZDİRMEME RAĞMEN OK OYNAMIYOR EKRANDA BU GENELDE BİR UYGULAMA AÇILIRKEN YANİ İŞLEMCİ YOĞUNKEN OLUYOR
    4)15.4 WİDE EKRAN GÜZEL DE (17 MONİTÖRE YAKIN GÖRÜŞ SAĞLIYOR) TAŞINABİLİR BİR CİHAZ İÇİN BİRAZ BÜYÜK
    YİNE DE GÜZEL ALET
    TAVSİYE EDERİM AMA YUKARIDAKİ KONULARI DÜŞÜNÜN SİZİN İÇİN ESTETİK ÖNEMLİ İSE BEN NOTEBOOKUMU DÜŞÜRÜRÜM SAĞLAM BİŞİ ALAYIM DERSENİZ ALMAYIN :)

• Burada bahsettigim adres http://www.gittigidiyor.com internet adresi idi. Dediğim gibi burdan hiç alış veriş yapmadım. Yani verilen özellikler para meselesi vs güvenirliliğini merak ediyorum. Daha önce buradan alış veriş yapan varsa bilgilendirirse sevinirim.

quote:

Orjinalden alıntı: sky83

Arkadaşlar Bende Datron almayı düşünüyordum. Fakat gittigidiyor adresindeki bilgisayarlar hiç fena değil. Fiyatlarda uygun gözüküyor. Fakat daha öncehiç burdan alışveriş yapmadım. Yani buraya güvenebilirmiyiz.

• Dostlarım şu aşşağadaki link bilgisayar için yorumlarınız nedir bence çok güçlü ve güzel bir bilgisayar bir yorum yaparsanız sevinirim bence bu özelliklere fiyatta çok uygun.http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1412
  • quote:

Orjinalden alıntı: hYsTrYaAtTacK

Dostlarım şu aşşağadaki link bilgisayar için yorumlarınız nedir bence çok güçlü ve güzel bir bilgisayar bir yorum yaparsanız sevinirim bence bu özelliklere fiyatta çok uygun.http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1412

arkadaşlar acer ı ayrı bir başlık altında tartışalım da
    daha derli toplu olsun...

ben bugun bir başlık açtım
    http://forum.donanimhaber.com/m_3064818/tm.htm

hYsTrYaAtTacK
    oradan devam edelim olur mu?
    burda da datrondan dağılmasın konu.
  • Selam arkadaslar.
    Datron KXA yla ilgili ufak bir sıkıntı daha var bence.Bilgisayarla gelen pil bence kalitesiz.Makinanın (özellikle içinde CD varsa ve CD den boot ediyorsa ki bu açılışta fazla akım demek) açılma sıkıntısı var. Muhtemelen içerde bataryanın voltaj seviyesini kontrol eden bir devre vardır.Muhtemelen piller bu tesstten geciyor,ama açılışta yuksek akım çekince makina kilitleniyor.Bu da pilin kalitesiz oldugunu gosterir.

Makina ile ilgili yorumumlarım ozet olarak soyle:

1)piller kalitesiz
    2)dış tasarım kalitesiz
    3)dış malzeme kalitesiz
    4)keyboard kalitesiz
    5)mikrofon çok kötü
    6)çanta çok küçük(daha büyük boyu niye mavibilgisayar vermiyor anlamıyorum)

7)işlem hızı çok iyi,ramlar çok hızlı,HDD çok hızlı
    8)keypad çok iyi
    9)VGA çıkışı iyi
    10)Ses çok iyi,ses çıkışları çok iyi
    11)Ekran çok güzel

Sonuc:Amacıma gore COK UYGUN buldum.Zaten bu kotu ozelliklerini bilerek aldım
    Bu arada PCmard2002 sonucları da cok iyi.
    Kolay gelsin.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.