Şimdi Ara

ÖĞRETMEN KAMPANYASINDAKİNDEN HEM DAHA UCUZA HEM ÇOK DAHA İYİ LAPTOP!!! (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
833
Cevap
0
Favori
81.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hp pavillion serisi bir notebook kullanmıştım. İlk aldığımda ısınma problemi vardı. Ama uygun maliyetle geldiği için ses etmedim. Sırasıyla olanları yazıyorum. Önce pil tamamen tükendi hemde sıfır çekti. Sonra ısınmadan hdd yandı. Değiştirdim. Dvdromm işlevini kaybetti değiştirdim.. Bazı sorunların üzerine gitmek gerekir. Isınma deyip geçmeyin arkadaşlar zamanla bir çok sorunu beraberinde getirir. Yarın datron ları acaba bişi olurmu dıy ekullanacaksanız hiç kullanmayın daha iyi. 999 dolar az bir para değil. Kasa deyp geçmeyin. Yarın elinizden kayar yavaşça düşer kırılır (notebook parcalarındaki fahiş fiyatları hatırlatırım) ama toshiba düşer ohh be bişi olmamış dersin.
    Kxa forumunun neredeyse ilk ayına varıcaz. İlk zamanlar herkes memnundu süperdi sorna 1 2 kırık sesler çıktı ve şimdi zayıf yönler dahada belirginleşiyor. Şu kesinki almadan önce bu forumu 1 ay daha izleyip takip edenler en iyi işi yapacaklar. Erken davranıp alanlarda bizzat problemleri kendileri yaşayacaklar..Merak ediyorum bir 5 6 ay sonra yazıları silinmiş bir klavya yada bi ucu catlak kırık bir kasa gibi çeşitli basit kullanıcı hataları yaşayan kişiler (bunlar diğer notebboklarda toshiba asus acer gibi , olma olasılığı daha düşük olan şeyler) ne düşünecekler..Ben hiç bir makinaya sadece diğerlerinden hızlı diye para verme taraftarı değilim. Önce sağlamlık kullanışlılık ve ileriye dönük sorunsuz bir notebook almayı yeğlerim çünkü bu konularda bir hayli ağzı yananlardanım..

Burada sorunları dile getiren duyarlı arkadaşlara teşekkür ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: bayleo

hp pavillion serisi bir notebook kullanmıştım. İlk aldığımda ısınma problemi vardı. Ama uygun maliyetle geldiği için ses etmedim. Sırasıyla olanları yazıyorum. Önce pil tamamen tükendi hemde sıfır çekti. Sonra ısınmadan hdd yandı. Değiştirdim. Dvdromm işlevini kaybetti değiştirdim.. Bazı sorunların üzerine gitmek gerekir. Isınma deyip geçmeyin arkadaşlar zamanla bir çok sorunu beraberinde getirir. Yarın datron ları acaba bişi olurmu dıy ekullanacaksanız hiç kullanmayın daha iyi. 999 dolar az bir para değil. Kasa deyp geçmeyin. Yarın elinizden kayar yavaşça düşer kırılır (notebook parcalarındaki fahiş fiyatları hatırlatırım) ama toshiba düşer ohh be bişi olmamış dersin.
    Kxa forumunun neredeyse ilk ayına varıcaz. İlk zamanlar herkes memnundu süperdi sorna 1 2 kırık sesler çıktı ve şimdi zayıf yönler dahada belirginleşiyor. Şu kesinki almadan önce bu forumu 1 ay daha izleyip takip edenler en iyi işi yapacaklar. Erken davranıp alanlarda bizzat problemleri kendileri yaşayacaklar..Merak ediyorum bir 5 6 ay sonra yazıları silinmiş bir klavya yada bi ucu catlak kırık bir kasa gibi çeşitli basit kullanıcı hataları yaşayan kişiler (bunlar diğer notebboklarda toshiba asus acer gibi , olma olasılığı daha düşük olan şeyler) ne düşünecekler..Ben hiç bir makinaya sadece diğerlerinden hızlı diye para verme taraftarı değilim. Önce sağlamlık kullanışlılık ve ileriye dönük sorunsuz bir notebook almayı yeğlerim çünkü bu konularda bir hayli ağzı yananlardanım..

Burada sorunları dile getiren duyarlı arkadaşlara teşekkür ederim.

Baba sen ne yaptın ya.bırakta 5-6 ay sonra yapalım yorumlarımızı.sen neyine karısıyosun da sanki kesin böyle şeyler olcakmıs gibi konusuyosun.benim aldıgım mal hakkında bi bulgu edinmeden bklayıp huzurumu kacırmana hakkın yok senin.

Ben datron KXA 1.6 1024 ram aldım.su anda 512 ram de.1024 u yarın taktırcam.ellerinde yokmus.Datron hakkında salladıgım!! degilde tecrube edindigim şeyleri yazıcam almak isteyen arkadaslara bilgi oması acısından:

-ısınma diye bi problem yok.fan cok sessiz ve cok az aralıklarla calısıyo pes4 oynarken.benim bi arkide toshiba vardı,makinanın aldına paso kitap falan koyuyoduk ısınma sorunu var diye:D

-bende masaustu bilg var.ozellikleri amd 2500 -gf fx 5600 256 ram- 512 mb ram.pes4 u datron um daha iyi calıstırdı.bu kadar ii bi performans beklemiyordum dogrusu.

-hic bir kitlenme yasamadım.ekran cok guzel.

Burda öle bahsediliyor ki datron un kasası ve tusları cok kaliteli degil diye toshiba hp asus lar mukemmel mallar.yok böle bişi.bana oem secenek sunsalar.aynen bu parcaları koyar cok ta kaliteli olmayan bi kasa koyarım.bence cok iyi bir iş cıkarmıslar.performans verdigin fiyata göre cok ii.
    dikkat edin verdigiiniz fiyata göre diyorum.toshiba aynı performans da makina alsan 2000$+kdv basarsın.sadece aradaki fark kasa kalitesi olur.

• quote:

dikkat edin verdigiiniz fiyata göre diyorum.toshiba aynı performans da makina alsan 2000$+kdv basarsın.sadece aradaki fark kasa kalitesi olur.

+1
    siz benim şikayetlerime bakmayın
    makinada kasadaki esnemeden dolayı oluşan çıtırtı ve klavyenin görsel zayıflığı dışında bir eksik yok
    bu tip makinalara nero kurulamıyor mu?
    ben kurdum cd yazıcımı görmedi de bilen ya da kuran varsa nasıl oluyor bu iş teşekkürler
    bu laptop benim ilk laptobum kardeşiminkini 3-4 saatten fazla kullanmamıştım bile...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozdil

quote:

+1
    siz benim şikayetlerime bakmayın
    makinada kasadaki esnemeden dolayı oluşan çıtırtı ve klavyenin görsel zayıflığı dışında bir eksik yok
    bu tip makinalara nero kurulamıyor mu?
    ben kurdum cd yazıcımı görmedi de bilen ya da kuran varsa nasıl oluyor bu iş teşekkürler
    bu laptop benim ilk laptobum kardeşiminkini 3-4 saatten fazla kullanmamıştım bile...

nero kurcaktım ama sonra kurarım demiştim.senin icin bi kurayım bakayım olcakmı bende bi sorun.15 dakka sonra burdayım
  • Ya bıraz bu yarıs sony 5 mp lık kamera ile 5 mp lık datronu kapıstırmaya benzedi. Kimsenın datronun fiyat/performansına bısı dedıgı yok. Sadece sivrisinek kucuktur ama mıde bulandırır olayını anlatıyorum. Ben kımsenın hevesını kırmıyorum almayan arkadasları bazı konularda uyarmak ıstıyorum. Bazı olumsuz tecrubelerım var. Ve buradaki olumsuz şeyleri yazanlar ortak olan şeyler ki adamlar sallıcak hallerı yok. Hem boyle sorunlar varken sunun sukretmen lazım hemen savunmaya gecmen gerekmez. Kimsenın ıyı malına bozuk dedıgımız yok. Alanlar ıcınde bazı kucuk sorunların erkenken uzerne gıdın ılerıde daha cıddı sorunlar cıkar dıye uyarıyoruz.
    Hem malına cokta guvenıp aynı mal baska markalarda 2000 dolar deme sonra cok daha pısman olursun. Pıyasa daha yenı kızısıyo gordun acerın 64 bıt makınayı. Yarın 1000 euro ya canavar sony ler satılacak. Ayrıca Lg super bı kampanya ıle gelıyormus bunun suprızınıde aldım. ..
  • quote:

Ya bıraz bu yarıs sony 5 mp lık kamera ile 5 mp lık datronu kapıstırmaya benzedi. Kimsenın datronun fiyat/performansına bısı dedıgı yok. Sadece sivrisinek kucuktur ama mıde bulandırır olayını anlatıyorum. Ben kımsenın hevesını kırmıyorum almayan arkadasları bazı konularda uyarmak ıstıyorum. Bazı olumsuz tecrubelerım var. Ve buradaki olumsuz şeyleri yazanlar ortak olan şeyler ki adamlar sallıcak hallerı yok. Hem boyle sorunlar varken sunun sukretmen lazım hemen savunmaya gecmen gerekmez. Kimsenın ıyı malına bozuk dedıgımız yok. Alanlar ıcınde bazı kucuk sorunların erkenken uzerne gıdın ılerıde daha cıddı sorunlar cıkar dıye uyarıyoruz.
    Hem malına cokta guvenıp aynı mal baska markalarda 2000 dolar deme sonra cok daha pısman olursun. Pıyasa daha yenı kızısıyo gordun acerın 64 bıt makınayı. Yarın 1000 euro ya canavar sony ler satılacak. Ayrıca Lg super bı kampanya ıle gelıyormus bunun suprızınıde aldım. ..

Benim yazım sadece seninkini kapsamıyor zaten.diger urunlerinde ne kadar kaliteli olursa olsun kotu tarafları var.belki farkında deilisn arkadasım ama sanki bizzzat olayları yasamıs gibi anlatman insanların hevesllerini kırıyo ve alanlarında midesini bulandırıyo.niyetin iyi olabilir.bunun icin tesekkurler ama soyleyiş tarzına dikkat et bnce.datron da sorun olarak sadece tus takımı ve kasadan bahsediliyor.diger bi iki arkadasın sorunu ise uretim hatasından dolayı oldugu ve servis konusunda hic bir sorunla karsılasmadıklarını adamların yapcaklarını söyluyorlar.ben baska ne sorun var anlıyamadım acıkcası.ii mala bozuk demiyosun ama datrona bozulcak gibi konusuyosun.tekrar tesekkur ediyorum uyardıgın icin.eger bir sorun olursa buyumeden servise bas vurarım.ve diger arkadaslarında öle yapmasını tavsiye ederim.kullandıkları anakart intelişlemci intel.hdd fijutsu simens.eger bir sorun cıkarsa bu garanti kapsamına girer ve adamlar sorun giderilene kadar makinayı yapmaları ve deiştirmeleri gerekir.yapamazlarsa paranı geri vermek zorundalar.eger malı calıntı almadıysan bu senin hakkındır.o yuzden alacak olanlar ilerde problem yasarmı diye cok kafalarına takmasınlar.arkadasın dedigi gibi de bi sorun cıkarsa hemen servise gotursunler.ilgilenmek ve sorununu gidermek zorundalar.bu ulkede kim se kimseye hakkını vermez.sen kendi hakkını kendin alacaksın

• Ben de ıyı yaklasımın ıcın tesekkur ederm dostum. Şu an datronlar kapalı kutu gıbı. Bıraz ıpın ucu kacmıs olabılır ama yınede almak ıcın bence erken.Almayan arkadaslara yada almayı dusunenlere yakıdna yenı kampanyaların baslıcagı ve belkı daha emın markalarda uygun cozumler cıkacagını hatırlatmak ısterım..
  • Hak hukuk meselelerıne gelınce. Baba burası TURKİYE keske dedıgın gıbı olsa ama her saman o sekılde ıslemıyor ıste..Bazen gozunuzle gordugunuz soruna bunlar bu sekıdel ımal edıldı yapcak bısey yok deyıverırler. Ama ne olursa olsun hakını sonuna kdar arıcaksın. Ve haksızlık yapan ıcınde ksınlıkle bırdaha muhatap olmucaksın.Baska cozumu yok
  • quote:

Ben de ıyı yaklasımın ıcın tesekkur ederm dostum. Şu an datronlar kapalı kutu gıbı. Bıraz ıpın ucu kacmıs olabılır ama yınede almak ıcın bence erken.Almayan arkadaslara yada almayı dusunenlere yakıdna yenı kampanyaların baslıcagı ve belkı daha emın markalarda uygun cozumler cıkacagını hatırlatmak ısterım..

• ilk cd mi yazdım.hic bir problem yok.nero 6610 kullandım
  • Öğretmen kazıklama kanpanyası yani bu
  • slm, hala bıraktığım yerdesiniz..hala mış miş üstüne hurafeler üretip bunların üzerinden yorum yapıyosunuz..

arkadaşlar birileri cıkıp 949 dolar az para değil, oyle boşa harcamayın diyo..başka biri de cıkıp bu bilgisayar cok ucuz kesin bi sorun var diyo. her kafadan biton ses cıkıyo ve emin olun bunlarla bi yere varılamaz.

abi adamlar piyasaya en iyi şekilde girmeye çalışıyo, parçalar cok iyi ama kasa ve klavye biraz adi cıktı..ama goruntusu cok hoş..benim anlamdığım bu fiyata daha ne bekliyodunuz??en mantıklısını yapmışlar..özelliklerini yuksek tutup fiyattan kısabilmek için diger ıvırzıvırlları düşük kalitede yapmışlar..düşük dediysek cope atılacak cinsten de değil hani..normal bişe yapmışlar siz kalkıp 2000-3000 dolarlık bilgisayarlarla karşılaştırıp..şu hp de sorun yoktu, bu dell cok iyiydi diyosunuz..aynı ozelliklerde hp-dell kaç para ona bakın once, ondan sonra konusun..kimse yanlış anlamasın sert cıktığım felan yok.ama 1889 dolar olan aynı ozellikteki toshibaya verdğiniz o para nereye gidiyor??kasa-marka-klavye..bence başka artısı yok..

şu teknik servis hurafelerine de ben inanmıyorum..biri cıkıyo amcamın oglunun torunu gitmişte soyle olmuş diye bişe anlatıyo..nereden ilecem onn oyle oldupunu veya istisna olmadığını??alın işte datron alanlarda da sorun cıktı..dell alanlarda da sorun cıktı.hpde de sorun cıktı..bunu bu kadar abartmayın..sonuçta hassas alet, duvara carparsanız takibi zarar gorur

piyasaya 64bitlik bilg. cıktı hemde cok ucuza??sizin mantığınzla o bilgisayardan da korkmak lazım, nasıl o fiyata verir kesin bi sorun var diye..ama adamlar yapıyo..sonucta teknoloji devamlı eskiyo..birileri 5-6 bekleyelim gorelim diyo..e bana şimdi bu alet lazımsa ne diye bekleyeyim?? o kadar bekleyince bu sefer daha iyileri cıkacak onu da mı bekleyelim yani..bunun sonu yok..cep tlfnu gibi hergn yeni tech ortaya cıkıyo..bunu abartmayalım lutfen..zaten bu datronlarda 6 ay sonra eski model olacak..

• son 1 aydır çok hevesliydim bu bilgisayara ama
    kasa kalitesi de önemli be abi.

o kadar para vereceğiz biraz gösterişli olması gerekmez mi?
    iş yerinde falan biraz prestiji de önemli değil mi?
    ben sırf ona kıllandığım için acer 64 bite yonelmeye karar verdim
    oyun da oynamayıveririz ne yapalım..
  • DATRON KXA alan arkadaslar,bilgisayarnızda acılma sorunu ile karsılastınızmı hic?Yani bilgisayarı açıyoruuz ve windows başlıyor ama sonra siyah bir ekran gelip oylecene kalıyor.ben bu hataya 2-3 defa karsılastım.Software hatası mı yoksa hardware hatası mı anlamadım.
    Kolay gelsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: anticore

slm, hala bıraktığım yerdesiniz..hala mış miş üstüne hurafeler üretip bunların üzerinden yorum yapıyosunuz..

arkadaşlar birileri cıkıp 949 dolar az para değil, oyle boşa harcamayın diyo..başka biri de cıkıp bu bilgisayar cok ucuz kesin bi sorun var diyo. her kafadan biton ses cıkıyo ve emin olun bunlarla bi yere varılamaz.

abi adamlar piyasaya en iyi şekilde girmeye çalışıyo, parçalar cok iyi ama kasa ve klavye biraz adi cıktı..ama goruntusu cok hoş..benim anlamdığım bu fiyata daha ne bekliyodunuz??en mantıklısını yapmışlar..özelliklerini yuksek tutup fiyattan kısabilmek için diger ıvırzıvırlları düşük kalitede yapmışlar..düşük dediysek cope atılacak cinsten de değil hani..normal bişe yapmışlar siz kalkıp 2000-3000 dolarlık bilgisayarlarla karşılaştırıp..şu hp de sorun yoktu, bu dell cok iyiydi diyosunuz..aynı ozelliklerde hp-dell kaç para ona bakın once, ondan sonra konusun..kimse yanlış anlamasın sert cıktığım felan yok.ama 1889 dolar olan aynı ozellikteki toshibaya verdğiniz o para nereye gidiyor??kasa-marka-klavye..bence başka artısı yok..

şu teknik servis hurafelerine de ben inanmıyorum..biri cıkıyo amcamın oglunun torunu gitmişte soyle olmuş diye bişe anlatıyo..nereden ilecem onn oyle oldupunu veya istisna olmadığını??alın işte datron alanlarda da sorun cıktı..dell alanlarda da sorun cıktı.hpde de sorun cıktı..bunu bu kadar abartmayın..sonuçta hassas alet, duvara carparsanız takibi zarar gorur

piyasaya 64bitlik bilg. cıktı hemde cok ucuza??sizin mantığınzla o bilgisayardan da korkmak lazım, nasıl o fiyata verir kesin bi sorun var diye..ama adamlar yapıyo..sonucta teknoloji devamlı eskiyo..birileri 5-6 bekleyelim gorelim diyo..e bana şimdi bu alet lazımsa ne diye bekleyeyim?? o kadar bekleyince bu sefer daha iyileri cıkacak onu da mı bekleyelim yani..bunun sonu yok..cep tlfnu gibi hergn yeni tech ortaya cıkıyo..bunu abartmayalım lutfen..zaten bu datronlarda 6 ay sonra eski model olacak..

Dostum hala 2000 dolarlardan bahsediyorsun. Bizde bu rakamlar düşecek diyoruz. Yani bir lg asus gibi markalar 1100 1200 lere sonoma cıkaracaklar belki. Yani furyayı datron başlattı tek avantajı o. Tabi çıkmazsa başımız üstüne bende acer ı alıcam. Çünkü senin 6 ay sonra eski model olacak dediğiin makina ya göre o 6 ay sonra yada 1 sene sonra gerçek değerini bulacak gerçek performansına gelecek. Tabi senin deyiminle yoksa datron un o cihaz bile özellikleriyle uzun bi dönem adından söz ettirir ya. Kimse başka markada 2000 doalr olan makinayı sana 1000 dolara vermez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayleo -- 9 Haziran 2005, 9:55:42 >

• sanırım datronu ilk yere düşüren benim. hem de aldığım ilk gün eve giderken belediye otobüsünde düşürdüm. daha açmamıştım bile. eve gidene kadar deli oldum kendi kendime. çantasının içindeydi ve bir şey olmamış. izlenimlerime gelince arkadaşların dediği ısınma sorunu var. sol hoparlörün üstü ısınıyor. fanın sesli çalışması ben de olmadı. bazen kontrol ediyorum elimle acaba çalışmıyor mu diye çalışıyor ama ses yapmıyor. performans açısından hiç bir sorunla karşılaşmadım. fazla zorlama şansım olmadı ama hiç bir küçük takılma bile yaşamadım. bir arkadaşım da toshiba öğretmen notebooklarından aldı. kapalıyken duruşu ve klavyenin görünümü datrondan bariz üstün. ilk toshibayı görünce datron aldığıma biraz pişman olmuştum.ekran olarak datronun 15.4'lük ekranı daha iyi bir görüntü sağlıyor. ama benim için performans ön planda ve datronun performansından memnun kaldım.

• NERO 6.6.10 U NERDEN BULURUM? YENİ Bİ CD YAZICI MI ALMAK LAZIM BUNUN İÇİN?
    BENDE 5.5.9.9 VAR BUNU KURUNCA SİSTEMDEKİ CD YAZICIYI ALGILAMADI
  • Arkadaşlar bütün yorumlardan sonra söyleyebileceğim şu. Datron almaya karar verdim. Kasası, klavyesi ve görünüşü çok havalı ve kaliteli olmayabilir. Nazik kullanırım. Performans benim için önemli. Yalnız alacağım Datron'da 1024Mb RAM'li ve harici ekran kartlı olmalı (128mb'lık). ONboard ekrankartlı modelleri (Ram'den güç alan) tercih etmeyin.

Not : Forum'larda Ankara Mavi Bilgisayar'ın personelleri dolaşıyor. Bana tanımadığım birinden bir e-mail geldi Ankara'ya gel Mavi Bilgisayar'dan Datron al ben sana yardımcı olurum tarzında. Be birader sen kimsin bana niye yardımcı olacaksın

Arkadaşlar bazı Datron yorumlarına dikkat! Bunları satıcılar yazıyor olabilir

• DATRON KXA alan arkadaslar,bilgisayarnızda acılma sorunu ile karsılastınızmı hic?Yani bilgisayarı açıyoruuz ve windows başlıyor ama sonra siyah bir ekran gelip oylecene kalıyor.ben bu hataya 2-3 defa karsılastım.Software hatası mı yoksa hardware hatası mı anlamadım.
    Kolay gelsin...
  • quote:

Performans benim için önemli. Yalnız alacağım Datron'da 1024Mb RAM'li ve harici ekran kartlı olmalı (128mb'lık). ONboard ekrankartlı modelleri (Ram'den güç alan) tercih etmeyin.

O ZAMAN PARAYI BAYILIP KXS SERİSİ ALICAN KARDİŞ
    BEN DÜN AKŞAM KXA (ONBOARD EKRAN KARTLI) 1.73GHZ 1GB 80GB HDDLİ MAKİNAMDA
    3D2001SE ÇALŞITIRDIM
    4975-4830 ARASI PUANLAR ALDIM (TAHMİN ETTİĞİNİZ GİBİ İLK TEST 4975 İDİ VE ADAPTÖR TAKILI İDİ)
    AYNI PROGRAM AMD XP2000+ 256 RAM 80GB HDD GEFORCE 5200Lİ (128RAM) SİSTEMDE 6970 PUAN VERMİŞTİ
    YANİ OYUN OYNAMAK İÇİN KXS YA DA DESKTOP KULLANICAN...
    BU ARADA BENDE AÇILMAMA GİBİ BİŞİ HİÇ OLMADI
    AMA BEN YİNE DE YENİDEN XP KURUCAM
    BANA BENİM BİLGİSAYRCIM LİSANS GEÇ GELİYOR DİYE XP PROF KURMUŞ Bİ DE HDDİ 2YE BÖLMÜŞ
    TİLT OLURUM BEN ÖYLE 1.DE AZ BİR YER KALIR 2.DE DE AZ Bİ YER KALIR TEK HDD OLSA İŞİMİ GÖRECEK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozdil -- 9 Haziran 2005, 11:58:55 >

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.