Şimdi Ara

ÖĞRETMEN KAMPANYASINDAKİNDEN HEM DAHA UCUZA HEM ÇOK DAHA İYİ LAPTOP!!! (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
833
Cevap
0
Favori
81.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3dmark 2001,2003 ve 2005 testleri ortalama 8'er dk sürer yani 3x8 = 24 dakika ilk üç test.
    Dördüncü test ise yaklaşık 7-8 dk sürer.
    hepsi ortalama 30 dakika olur.

Sonuçlar zaten kısa olur elinde kağıt kalem olsun yeter oraya yazıverirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAG -- 9 Haziran 2005, 19:49:11 >
  • tamam.. bu arada DATRON KXA'ya doom3 kuranınız oldu mu arkadaşlar.. çalıştırabildiniz mi? kxa'si olanlar lütfen cvp yazsın!! oyun yavaş mı çalışıyor, kitleniyor mu yoksa hiç mi açmıyor...???? yoksa açıyor fıstık gibi, oynuyomusunuz?
  • son mesajımı yazarken wireless modemim geldi us robotics
    ben bu arada laptopumu aldığım yeri arayıp iade etmek istediğimi söylemiştim yarın cevap gelecekti
    eve geldim modemi kurdum laptopumun wirelessını açtım bağlantı ve ayarları 10dk içinde halletim ve oturma odasına gidip ordan e-maillleri kontrol edip bir kaç sayfada gezindim ve notebookumun şimdi notebook olduğunu anladım ve iadeden vazgeçtim
    varsın kasası çıtırdasın zaten fan sorunum da yok şimdi neroyu kuracağım son bir iş kalıyor evdeki dijital receiverin sky videolink diye bişii var onu da kurup çalıştırırsam kayıt yapma işi de hallolacak
    nfsu2 desktop makinamda bile ancak akıcı oluyordu bu laptoptan değil kxs serisinden oyun performansı beklemek lazım
    fokus bilgisayarı da telefonla aradım garantisini kim veriyor diye yanıt elberk yada elbek diye bir şirket hp ve galiba asusların da garantisini bu şirket sağlıyormuş duymadığım için ufotek ve datronu da bildiğim için laptopu iadeden vazgeçtim,yarın bilgisayarcıma iyi haberi veririm
    belki iade değil ama üstüne para verip kxs alabilirim
    monster ama arkasındaki şirketi ?
    kendinize iyi bakın

• nfsu2 cdlerimi bulamadım bulursam kurup sonuçları yazarım
  • nero 6.3.1.12 var elimde dvd yazıcımla gelmişti onu kurdum cd yazıcımı tanıttım o sorun çözüldü
    nfs2u2 cdlerimi buldum onu da kuruyorum 10-15dk içinde sonuçları yazarım
  • Arkadaşlar
    Bu forumu yaklaşık iki aydır takip ediyorum
    Edindiğim bilgiler sonucunda DATRON KXS(KXA değil) Siparişimi verdim ve bugün aldım
    Sizlerle ilk tecrübelerimi paylaşmak istiyorum.
    Buraada okuduğum kadarıyla datronla ilgili şikayetler son günlerde artmıştı bu yüzden almadan önce alereti bayağı inceledim
    Öncelikle ekranını çok beğendiğimi belirtmek isterim Zaten 15.4" Wide screen ve bir tane bile ölü piksel yok(4 taneden sonrasında değiştiriyorlar)
    Klavye ve kasa ise denildiği gibi kalitesiz gelmedi bana.Bunun nedeni KXA dan farklı olması değilÇünkü arada neredeyse 1000 dolar fark var,ayrıca bu benim ilk notebook tecrübem belki de bana öyle geliyordur.
    Her neyse ,yalnız dvd writer ile ilgili şüphelerim var çünkü markası çhiç bilinmedik bir marka ancak ilk cd mi yazdım veşimdilik bir sorun yok.
    Daha yeni aldığım için pek fazla kurcalayamadım ve zaten şarjda duruyor(ilk alındığında 12saat durmalıymış.bununla ilgili bilgisi olan varsa lütfen beni bilgilendirsin.
    Sonuçta Önümüzdeki günlerde kullandıkça deneyimlerimi sizlerle paylaşmaya devamederim inşallah

• nfsu2 35-40 dk kadar oynadım kilitlenme ağırlaşma olmadı
    640*480de özel grafik detayları ve 1024*768de özel detaylarla (yani yol parlaklığı gibi gereksiz şeyleri kıstım )kendi zevkime göre ayarladım
  • aynı anda arkadaşımda bir test yaptı benim laptopta. 2 tur sürmedi. 640*480 %25 detay düzeyinde oynadı. 1024*768 gibi bir çözünürlüğe henüz çıkmadım zaten. dolayısıyla benim datronda donanım sorunu olduğuna kanaat getirdim.

ozdil çok teşekkürler.

elektronik eşya alırken şansınızın her zaman yaver gitmesi dileğiyle...
  • yalnız benim işlemci 1.73ghz 1gb ram var 80g hdd onu da göz önüne al
    şu @sky video link denen meseleyi de becerdim
    şimdi dijital receiverimi bi usb kablosu ile notebookuma bağlayıp direk kayıt yapabiliyorum
    nero da kurulu :) nfs de çalıştı :) wireless da oldu sinyal hep excellent kalitede
    bu akşam üstü nerdeyse iade etmeyi düşünüyordum aleti
    tüm sorunları çözdüm
    ben gerekirse bi harici usb kutu alacağım 5.25lik içine hdd veya dvd yazıcı bağlarım
    şöyle 300gb hdd fena olmaz yayla gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: bjkmag

3dmark 2001,2003 ve 2005 testleri ortalama 8'er dk sürer yani 3x8 = 24 dakika ilk üç test.
    Dördüncü test ise yaklaşık 7-8 dk sürer.
    hepsi ortalama 30 dakika olur.

Sonuçlar zaten kısa olur elinde kağıt kalem olsun yeter oraya yazıverirsin.

hocam kötü bi haberim var, bu verdiğin 4 linkteki dosyaların büyüklüğü 39,8mb/178mb/283mb/35,3mb... gprsten bağlandığım için bunları 1 günde indirmem imkansız ben en iyisi cumartesi ya da pazar günü downloadlar bitince gideyim fokus bilgisayara. sabaha 39,8 ve 35,3 mb lik olanlar iner (1. ve 4. verdiğin link) diğerlerini de bunlar bitince başlatıcam.. telsim gprsin gazâbına uğradık :) kolay indirebileceğim bildiğiniz bi pcmark/3dmark programı varsa ben onu indiriyim...

• quote:

Orjinalden alıntı: ozdil

nfsu2 35-40 dk kadar oynadım kilitlenme ağırlaşma olmadı
    640*480de özel grafik detayları ve 1024*768de özel detaylarla (yani yol parlaklığı gibi gereksiz şeyleri kıstım )kendi zevkime göre ayarladım

hocam bu arada formdaysan, laptopa doom3 kurup deneyebilirmisin en yakın zamanda.. eğer değiştirceksen bile doom3 çalışcak mı çok merak ediyorum.. denersen sevinirim. saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozdil

yalnız benim işlemci 1.73ghz 1gb ram var 80g hdd onu da göz önüne al
    şu @sky video link denen meseleyi de becerdim
    şimdi dijital receiverimi bi usb kablosu ile notebookuma bağlayıp direk kayıt yapabiliyorum
    nero da kurulu :) nfs de çalıştı :) wireless da oldu sinyal hep excellent kalitede
    bu akşam üstü nerdeyse iade etmeyi düşünüyordum aleti
    tüm sorunları çözdüm
    ben gerekirse bi harici usb kutu alacağım 5.25lik içine hdd veya dvd yazıcı bağlarım
    şöyle 300gb hdd fena olmaz yayla gibi

benim RAM in 512 olduğunu düşünürsek performans açısından cpu herhalde içlerindeki en etkili faktör, ama yine de bu 3 faktörün kilitlenmeye kadar gidecek soruna yol açacağını düşünmüyorum. bir de sen 1024 768 deyince ben de bir bakayım dedim. 3 tur attım.

RAMlerde sorun var diyeceğim ama normal çalışmada hiçbir sorun yok. ekran kartını biraz zorlayınca cozutuyor.

bu RAMlerdeki ekran kartı paylaşımı için ayrılan kısımlar her zaman sabit mi olur bilgisi olan var mı? ekran kartı cpu sunun ısınma sorunundan değilse belki o bellek bölgelerindeki bir sorundandır . başka da aklıma bişi gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dfear -- 10 Haziran 2005, 2:19:19 >

• http://www.tnb.com.tr/SNITZ/default.asp hacklenmiş 3-4 saat önce :)
  • çok isterdim ama elimde doom3 yok
    ben nfsu2 yi 1024*768de çok uzun süre test etmedim ama custom detail menüsünde bazı ayarlarla oynayıp hiç bir kasılma belirtisi yoktu, çünkü bazı ayarları açınca bariz kasılma oluyor
    boş viteste gaz versen bile çok geç oluyordu
    demek tam düşündüğüm gibi oluıyor ben ekran kartı paylaşımlı diye rami 1g istemiştim hatta fiyatı 2 katından da pahalı olmasa 2gb alacaktım
    128 mb ekran kartı kullanınca 384 mb içinde xp ve nfsu2 paylaşıyor ve yetmiyor
    256mb xp için zaten min gereksinim desktopımdan biliyorum
    şu ısınma ve fan konusuna gelince şu anda harıl harıl mpeg sıkıştırma yapıyor makina (akşam uydudan kaydettiğim bir klibi işliyorum)
    3-4 dk da bir 10 sn fan çalışıyor o da öyle rahatsız edici bir ses sahip değil (desktopa göre sessiz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozdil -- 10 Haziran 2005, 8:44:02 >
  • Dfear bu bir cm boyundaki çizgiler 2d de oluyo yani word excel photoshop falan çalışırken oluyo. bilgisayarı kilitlemiyor. Fakat 3d oyun oynayamadım. bu gün servise gönderdim.

FOKUS bilgisayarın teknik desteği Hakkında !!!!!!!!!!!!!!!

Fokusun satıs ve teknik elemanları ben alırken çok ilgiliydi. Bu gün bilgisayarı gönderdim.

Bakalım ne olacak

kxa kxs alacak arkadaşlar biraz daha beklesinler. Çünkü Kxs %10 daha ucuz fokus da. Teknik serviste güzel çıkarsa. Yemede yanında yat olacak
  • merhaba arkadaslar,
    DATRON KXA sahibi olanlar icin kucuk bir ayrıntı:

1)Kapalı bilgisayarın pilini cıkartın ve takın.
    2)sonra bilgisayarı acmadan once bir daha pili cıktıp takın.
    3)VE bilgisayarınızı acmaya calısın.Bilgisayarınız CALISMAYACAKTIR.
    4)tekrar pili cıkartıp takın.
    5)ve bilgisayarınızı acın.bilgisayar CALISACAKTIR.

sizce neden?
    (bence guc koruma devresi olabilir.)

Bu arada pilin, pinlerin oldugu kenarda kucuk bir LED panel var.Buradan pilin dolum seviyesini kontrol edebilirsiniz
    Kolay gelsin....
  • Arkadaşlar focus u ılk gundeme getıren biri olarak bilseydim alacınaağını size aynı datron focus unkınde ureten bı kac yer daha bılıyordum onlarıda derdim. Bu ürünler bi çok yerde karşınıza çıkacaktır.

• Bilgisayarı komple değiştirdiler hemde hemen. Yenisinde oyun oynayıp test edip üstüne özür dilemişler bide.

Ufotek, toshiba, dell,asus 15 dakikada bilgisayarı yenisiye değiştirirmi ???

Toshiba e800 in ekranındaki ölü noktalar için 16 gün beklemiştim. Özür falan dilenmemişti bana

Parasını ver 15 gün bekle BAAAH

Bravo Monster Bravo Fokus bilgisayar

Son söz : Kxa alacak arkadaşlar oyun oynayamaz.
    Kxs ise tam bir oyun canavarı ve arasında 200 300 dolar bir fark var.

• kxs kxa 'yla aynı kasa mI?
    bi de şu monster hakkında daha ayrıntılı bilgi veriirseniz sevinirim, sorular malum, performans, ısınma, pil, fan(sessizlik ) fln..
  • Evet kasa yani dış görünüm farklı . Fark içinde
    kxa 915gm chipsetli onboard vga paylaşımlı vram
    Kxs ise 915pm chipseti 128mb geforce go 6600 paylaşımsız oluyor.
    aralarında başka fark yok.

bu monster, datron falan finanın hepsi aslında saibo (http://sabioproducts.com/) kn1 varyantları. Dünyanın hertarafına dağıtılıyor. farklı marka ve isimlerde.

Ben bir iki senedir notebook araştırıyorum. Çok pahalı olduğu için pek yanaşamıyodum. 2 ay önce joybook alıyodum vatan bilgisayardan allahtan kredikartı limiti yetmedi

en sonunda kadıköy fokus bilgisayardan 1500 $ civarında kdv dahil aldım

ilk izlenimlerim alet çok büyük ( ama kalın değil) ekran boyutları 17' monitör kadar neredese.

çok ama çok hızlı , fazla ses yapmıyor yani üç beş dakikada bir 4 5 saniye fan çalışıyor. Tabi alet komple sessizken bu fan sesi dikkatini çekiyor insanın. dvd reader ise çalıştığı zaman bayağı bir ses çıkarıyo ama.

sol elin altı biraz ısınıyor ama beni rahatsız etmiyor.

alet verile parayı fazlasıyla hakediyor. Bileşenlerin hepsi kaliteli ve markalı samsung hdd nvidia ekran kartı falan (içini gördüm wifi takılırken )
    Servis ve garantiye gelince fokus tan memnunum (bayağı bi ucuza aldım ). Ekran kartımda problem vardı 15 dakikada yeni bilgisayar vermeleri beni oldukça memnun etti çünki.

netice bayağı iyi yani

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.