Şimdi Ara

ÖĞRETMEN KAMPANYASINDAKİNDEN HEM DAHA UCUZA HEM ÇOK DAHA İYİ LAPTOP!!! (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
833
Cevap
0
Favori
81.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • normal kulaklık çıkışı aynı zamanda line out ve dijital çıkış (içinde devamlı kırmızı ışık yanıyor )
    optik-dijital dönüştürücü ara kablo ile bir ses yükseticiye ve 5.1 hoparlör setine (optik/dijital girişi olan) bağlayabilirsin
  • quote:

nuri kardeş ufotekin tavsiye edilen fiyatlarının biraz üstünde gibi geldi bana
    senin ekran kartı on board mu?
    onboard olan seride 1.86lık işlmeci yok diye biliyordum ben
    ama hdd 80gb ve işlemci var
    ilk defa böyle bi konfigürasyon gördüm hayırlı olsun

hocam çok sağol. zaten bu makina kxa serisi değil sanırım. kn1 olması lazım. ama işlemci hariç bütün özellikler aynı. bide oradki fiyTTan %4 düştüler kdv dahil 1550$a geldi. şimdilik hiç bi şikayetim yok. sadece dvd yi beğenmedim. bide aynı ürünü başka yerde buamadım. ankara uzak olduğu içinde kargoyu işin içine sokmak istemedim. gidip elden almak daha mantkıklı geldi bana. klavyeye tam alışamadım touch padi devre dışı bırakma gibi bi şansımız var. iki de bir elim çarpıyo alışıncaya kadar zorlayacak gibi:)

• ouch padi devre dışı bırakma gibi bi şansımız var mı olacaktı
  • cpu nun ısısını nasıl görebilirim. bide ne kadara kadar normal. çünkü oyun dışında bir kaç saat kullandım fan bir kere bile devreye girmedi. elimde fifa2004 vardı. onu oynarken herşey normal çalışıyo ama fan sık sık devreye giriyo. cpu ısısını nasıl öğreneceğim hakkında bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim...
  • DATRON alan arkadaşlar. Pil kaç saat gidiyor? Bu forumda datronun pilinden şikayet edenler vardı. Gerçekten böyle bir sorun varmı yoksa anlatılanlar doğru değilmiydi? bilgilendirirseniz iyi olur.
  • neyi nasıl kullandığına bağlı
    örneğin nfsu2 oynarsan pil 1-1.5 saat gider
    excel word açıp belgelerle uğraşırsan 3.5-4 saat gider
    wireless açıksa pil ömrü kısalıyor internette 2.5-3 saat gezersin
    cd yazıcam devamlı dersen yine 4 saati yakalaman zor
    açıp öyle kendi haline bırakırsan 4.5 5 saat bekler seni :)
    bilmem aydınlatıcı oldu mu?
    şu an 73 dk %29 pil ömrü diyor benim alet wireless açık 1gb ram 1.73 işlemci 80gb hdd var (ram ve hdd fazladan akım demek 1.6 512mb 40gb modele göre)
    doğru orantı kurarsan 4 saat 12 dk yapar %100 şarjlı bi pil
    benim pil değil de touch pad bir sorunum var bazen algılamıyor hareketlerimi ve scroll sayfa uygun olmasına rağmen sayfayı kaydırmıyor
    benim kalan tek problemim o
  • merhaba

forumunuzu bir süredir takip ediyorum ve aranıza katılmak istedim ben de kxa 1.86 80 gb modelini kullanıyorum

pil süresi konusunda deneyimimi atarmak istiyorum

internette iken wireless ile bağlıyken o arada kısık seste mp3 dinliyordum ekran parlaklığı yarıdaydı (parlaklık ayarı 15 kademe ben 8 de kullanıyorum) tam 4.5 saat çalıştı ve pil bitik uyarısı verdi. Sonra 5 dakika daha gitti ve kendini kapattı.

ama ben Centrino Hardware Control adlı programla cpu pil ile çalışırken 6X yani 800 mhz ye kitledim ve voltajı standart olan 0.988v dan 0.892v ye çektim hiç problem çıkarmadan 1 haftadır çalışıyor

oyun oynarken hiç pil süresine bakmadım ama oyunlardaki fan çalışma olayını da hallettim Centrino Hardware Control dan çarpan limitini en yüksek 8X ayarladım 1064 mhz 0.988v ta oynuyorum ve işlemci ısınmadığı için fan hiç devreye girmiyor

saygılar

• tamam da biz normal şartları konuşuyoruz kaldı ki alet zaten çoğu zaman 795mhxde çalışıyor ya da bilgisayarımın özelliklerine tıklayınca ben hep aynı hızı görüyorum (zorlayınca 1.2-17 de gördüm )
    oyunda kilitlemen de kasılmalara yol açar bence
    ama amaç tasarruf ise yöntemin doğru o programı indirebileceğimiz bir yer varsa linkini yazarsan sevinirim
    gerekince ben de kullanırım
  • merhaba

programın adresi bu isteyen arkadaşlar indirip deneyebilir
    http://www.pbus-167.com/chc.htm#anchor_download

program microsoft framework 1.1 istiyor onuda buradan indirebilirsiniz
    http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?ampdisplaylang=en&familyid=262D25E3-F589-4842-8157-034D1E7CF3A3&displaylang=en

oyunda veya windows ta herhangi bir yavaşlama yada kasılma,donma yaratmadı (en azından şu ana kadar) programın test kısmıda var yani voltajı ayarlayıp sonra test butonuna basıp 30 sn cpu ya %100 yüklenip kontrol ediyor oda yetmezse hemen altında başka bir buton var orada 15 dakika boyunca cpu ya %100 yükleniyor ben denedim bir problem yok

saygılar

• Şu an itibariyle makinede hiçbir problem yok.

1,73 veya 1,8 alan arkadaşların pili çabuk bitecek,

3d mark yapsın birisi ( benim oyun oynamaktan vaktim olmuyo ) hep sallıyorum akşama yaparım diye.

Ve biraz yardım istiyorum. Wifi üzerinden ad hoc yaparak işyerinde router(wifisiz) üzerinden dosya paylaşımı ve internet paylaşımı yapamıyorum. aygıtlar birbirini tanıyo fakat network kuramıyorum artikel 81xxxx li bişeye bakım microsofttan faln diyo. asus usb stick var işyerindeki bilgisayarın üzerinde.
  • İşlemci Intel Dothan 1.6 GHz
    Bellek 256 MB
    Bellek Türü DDR2
    Harddisk 40 GB
    Optik Sürücü COMBO
    Disket Sürücü yok
    Ekran Boyutu 15.4 inç
    Ekran Kartı 128MB İntel 915GM
    Modem 56K V.92
    Ethernet Kartı 10/100
    Tür Notebook
    Garanti Süresi 24 AY

sitede yazan bu senın dedıklerınle 1 e 1 degıl galıba mesela bellek , kızıl otesi vs. saygılar TOSHIBA

• ARANIZDA HİÇ HEPSİBURADA.COM'DAN DATRON AERO KXA SONOMA 1.6GHz ALAN OLDUMU????

ŞÖYLE BİR PROBLEM VAR: SİTEDE RAM 512 YAZIYOR FAKAT ÜRÜNÜN YANINDA PARANTEZ İÇERİSİNDE YAZILAN ÜRÜN KODU KA16S5K45L YANİ 256 MBLIK MODEL....BENİM BİLDİĞİM 512MBLIK MODELİN ÜRÜN KODUNUN SONUNDA "X" VAR??????

BİR KANDIRMACAMI VAR HEPSİBURADA DA???

BUGÜN SİPARİŞ VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUM ACİL BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM..

HEPİNİZE İYİ ÇALIŞMALAR..

BİR DE İNTERNETTE WORLD CARDA EN UYGUN PEŞİN FİYATINA TAKSİT BU SİTEDE VAR.999DOLAR+KDV

BAŞKA ÖNEREBİLECEĞİNİZ BİR YER VAR MI?
  • onur911, ben hepsiburada.com'dan aldım 512 ram olarak geldi. bir sorun yok yani için rahat olsun. ben havale ile almıştım %3 indirimle 969 dolar + kdv oldu fiyatı. datronla ilgili tek şikayetim touchpad'in üstünün ısınması. bunun dışında gayet memnunum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: onur911

ARANIZDA HİÇ HEPSİBURADA.COM'DAN DATRON AERO KXA SONOMA 1.6GHz ALAN OLDUMU????

ŞÖYLE BİR PROBLEM VAR: SİTEDE RAM 512 YAZIYOR FAKAT ÜRÜNÜN YANINDA PARANTEZ İÇERİSİNDE YAZILAN ÜRÜN KODU KA16S5K45L YANİ 256 MBLIK MODEL....BENİM BİLDİĞİM 512MBLIK MODELİN ÜRÜN KODUNUN SONUNDA "X" VAR??????

BİR KANDIRMACAMI VAR HEPSİBURADA DA???

BUGÜN SİPARİŞ VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUM ACİL BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM..

HEPİNİZE İYİ ÇALIŞMALAR..

BİR DE İNTERNETTE WORLD CARDA EN UYGUN PEŞİN FİYATINA TAKSİT BU SİTEDE VAR.999DOLAR+KDV

BAŞKA ÖNEREBİLECEĞİNİZ BİR YER VAR MI?

Bildiğim kadarı ile model numarasının sonu "L" ise linux "X" ise XP ile geliyor PC ler. Yani Hepsiburadaki ürün Linux lu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artsa -- 15 Haziran 2005, 14:07:38 >

• teşekkür ediyorum.ben yinede aynı peşin fiyatına world card/6 'ya bascuda.com'dan sipariş ettim.Onay mailini bekliyorum ama bir gariplik var onay maili gelmemesine rağmen anında çekmişler parayı:(
  • emin_basbay ya sana zahmet bişeyi merak ettim..şimdi bu senin indirdiğin programları indirdiğimizde bunun herhangi bir sakıncası olacakmı?? yani sonucta fan aletin ısınıp yanmaması için var.. yani onu devre dışı bırakmış gibi olmuyomuyuz..bi de ben oyun oynuyorum devamlı..tabi fan devreye giriyo..senin bu programlarla alet oyunoynanırken kasılırmı?? ben warcraftIII, age of, nfs oynuyorum..bunlarda bi sorun cıkarırmı?? acil cvp verirsen ya da bilen-yapan başka birileri cvp verirse sevinirim.tşk.

bu arada DOOM3 yukledim.biraz yavaş hareket ediyodu..fakat bazı grafik detaylarını ve ayrıntıları kısınca oynanabiliyo sorunsuz bi şekilde..ama goruntu normla pc ye gore tabiki kotu oluyo..ama oynanıyo:=))
  • gercekten datron kalıtelı ve ıyı ama su bır gercek normal bır kullanıcı asla bu makınada lınux kullanamaz..
    " profosyonel , yada acemı pc kullanıcı demıyorum ... sadece normal derece pc kullanıcıları. " performansı kesınlıkle cok ıyı ve cok serı bı makına bu gercek. ısınmasına gelınce gercekten ekranının altı cok ısınıyor ama. ustunun ısınması normal kı her lap top da var bu sorun bu kadar olmasada...

profosyaneller ve normal kullanıcılar ıcın kesınlıkle ıdeal bır makına...
  • haklısın..ben linux kullanmak istiyordum..ama vazgectim..yeni başlayan biri için cidden cok zor..

bu arada mobil cihazlar bolumunde OGRETMEN KAMPANYASINDA SON DURUM diye bi forum var.insanlar hala bilg.ların gelmesini bekliyo.. mayısın başında sipariş verip bekleyen bi çok insan var..o kampanyadan vazgecip datron aldığım için gercekten cok şanslıyım..toshibazedelerin işi zor, Allah yardımcıları olsun ne diyim artık
  • quote:

ya sana zahmet bişeyi merak ettim..şimdi bu senin indirdiğin programları indirdiğimizde bunun herhangi bir sakıncası olacakmı?? yani sonucta fan aletin ısınıp yanmaması için var.. yani onu devre dışı bırakmış gibi olmuyomuyuz..

BEN O PROGRAMI KURDUM AMA FANI İPTAL SEÇENEĞİ YOK (SEÇENEK VAR DA MÜDAHALE ETTİRMİYOR)
    YA BİZİM DONANIM İÇİN DESTEĞİ YOK (ANAKARTVE BİOS YENİ YA) YA DA BİZİM ANAKART BÖYLE BİŞEYE İZİN VERMİYOR
    AMA PEK GEREKLİ DEĞİL BENCE ZATEN MAKİNA KENDİNİ AYARLIYOR
  • iyi de o zaman emin_basbay nasıl yapmış bu işi..bu arada program hala kurulu bi şekilde duruyo mu sende?? bi yararı ya da zararı oldumu sana??
    yani kendini kurduracak bi yararı olacakmı bana??
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.