Şimdi Ara

ÖĞRETMEN KAMPANYASINDAKİNDEN HEM DAHA UCUZA HEM ÇOK DAHA İYİ LAPTOP!!! (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
833
Cevap
0
Favori
81.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEN KURDUM DA PAZARTESİDEN BERİ NOTEBOOK ÇANTASINDA DURUYOR İSTERSEN MAKİNANI SINIRLAYABİLİYORSUN (GERÇEK VOLTAJIN ALTINDA STABİL KALDIĞI SINIR VOLTAJ DEĞERLERİNDE ÇALIŞTIRTIRIYORSUN AZ TÜKETİYOR VE YAVAŞLIYOR AYNI ARABALAR GİBİ)
    AMA İŞLEM GÜCÜ ÖNEMLİ DEĞİL DERSEN BU PROGRAMLA İŞLEMCİYE Bİ NEVİ KİLİT VURUYORSUN VE 600MHZİ GEÇMİYOR AMA ZATEN BİOS BU İŞİ YAPIYOR DİNAMİK OLARAK MUTLAK TASARRUF DERSEN KULLAN
    BEN KULLANMAM HERHALDE ÇÜNKÜ LAPTOPUN BAŞINDA ÇOK ZAMANIM GEÇMİYOR AMA BİR PİL ISMARLAYACAĞIM BU PİL 2 YIL SONRA ÖLÜNCE MAKİNA DA DEMODE OLUNCA CEP TELEFONU OLMASIN PİLİNİ BULAMDIK YENİ TELEFON AL OLAYI:)
    VALLA BEN 15 DK KURCALADIM SİTESİNDE SIK SORULAN SORULAR VE EL KİTABI SAYFALARINDA İNGİLİZCE OLARAK ANLATIYOR
    ORDA TÜM KABİLİYETLERİ VAR
  • makina fifa2005 kurdum. maximum 90 sn de falan kurdu. 512 ram olmasına rağmen(ellerinde olmadığı için şimdilik ekletemedim) çoklu işlemlerde de hiç bi problem yok. almayı düşünenlere tavsiye ediyorum. burada söylenen olumsuzluklar sanırım şansızlık. çünkü bir kaç arkadaş oyunlarda kilitlendiği için falan servise göndermişlerdi. fırsatını bulur bulmaz nfs2 yüklerim. kilitleniyor diyen arkadaşlar yüzünden birazda yüklemeye korkuyorum ama şimdilik hiç bi problem yok makinada. şimdi işşte olduğum için en kısa sürede nfs2 performansını yazarım...
  • ben kurdum nfsug2 yi grafik ayarlarını kısmen kısınca oynanabilir hale geliyor ve kasılma olmuyor kilitlenme hiç olmadı
    yalnız dün akşam yanında cep teli çalınca reset gibi bişi oldu makina kapanıp açıldı tekrar hiç hoş değildi
  • bence de mükemmel.
  • ben geçenlerde ram aldım pc min kapasitesini arttırmak için(256 mb) ama uyduramadlm.yanında bide 80 lik hd aldım.o da olmadı.makina tanımıyor.sorun sizce ne olabilir?
  • peki bilgisayarındaki bütün dosyalar silindimi?benimde bilgisayarımın başına böyle bişey geldi.
  • evet malesef silindi.bilgisayarcıya götürdüm,sağolsun nevar ne yok hepsini silmiş.adam beceriksiz çıktı.size tavsiyem pcnizi olur olmaz adamlara götürneyin.ben pişmanım.
  • ben bilgisayarcıya gitmedim.neyseki benim abim bilgisayar mühendisi.size bir teklifte bulunabilirim.isterseniz bilgisayarınızı abime gösterebiliriz.kadıköyde oturuyorum.
  • ben de kadıköydeyim.bugün 3 gibi yazıcıoğluna gelicem.orda abinle görüşebilirim.elimde kasayla kapıda bekliyo olucam.adım uğur..........
  • ok.ben sizi oradan alırım.........tam 3'te uğur bey...........
  • ok.anlaştık boston 32... ben çıkıyorum netten.görüşürüz.............
  • ha unutmadan arabayla gelicem için park sorunum var.gecikmezseniz sevinirim..................
  • ok gecikmem......
  • arkadaslar datron a san andreas yukleyen arkadaslar var mi ben de oyun gayet guzel calisti ama oyunda cikinca hata verip mavi ekran geliyo ve restart atiyo boyle bi sorunla karsilasan var mı nasil cozebiliriz?
  • merhaba

programı yüklediğimden beri fan sadece laptop açılırken çalışıp duruyor onun haricinde hiç çalışmıyor. Ve şu ana kadar hiç problem yaratmadı. fanı tamamen kapatmıyor ama cpu ısınmadığı için hiç çalışmıyor

ben biraz daha kurcaladım programı şu anda cpu 0.764v ve pil süresi 15 dk civarı uzadı tam olarak süreye bakmadım ama wireless açık,kısık seste mp3 ve ekran parlaklığı yarıda ayarlı 5 saat'e yakın oldu.

yanlız bizim makinaların ram performansı neden düşük anlamadım normalde 4000-4500 mb civarı performans vermesi gerekirken 2900-3000 arası oluyor
    tabi test sırasında sistem full performans ayarlı fikri olan arkadaşlar varsa paylaşırlarsa sevinirim ben yazılımsal bir (uzun pil süresi sağlamak amacıyla) kısıtlama olacağını zannetmiyorum yada bildiğim kadarıyla öyle değil acaba 915 mobile chipsetli diğer marka laptopu olanlar test edip sonuçları yazarlarsa bende dahil tüm ilgilen arkadaşları yardımcı olacağı kanısındayım

saygılar

• pc mark 2002 testi
    cpu 5700
    ram 10800
    hdd 700

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozdil -- 17 Haziran 2005, 0:21:24 >
  • abi ben oyunlarda kafayi yiyorum doom3 kesinlikle ve kesinlikle kasiliyor far cry ic mekanlarda sorun yok dis mekana bi cikiyorsun abi yani adaya masmavi etraf grafik birden patliyor half life2 de kasiliyor (bu saydigim oyunlarin hepsi orjinal olarak bende var olan oyunlar kopya degiller) sorunsuz ve full kalitede calisan oyunlarim Warcraft3 , gotcha , stronghold , baldurs gate , quake 2, quake 3, vietcong, pes4 , nba2005 , halo vs vs eger ki far cry da sorunu cozen varsa lutfen bildirsin cunku o oyunu butun ayarlarim lowda olsa bile oynamak istiyorum
  • intelin yeni sürücülerini çıkarmasını bekleyeceksin
    bu arada bu kxa serisinin önceliği oyun değil kxs serisinde ciddi grafik işlemcisi olan nvidia go6600 var onunla ancak oyun oynayabilirsin
  • Merhabalar arkadaşlar,
    2 gün önce laptop'ımı aldım(hepsiburada.com dan).DAtron KXA 1,6 ve 512 Ram. Alet gerçekten çok güzel. Daha linux'a bakmadan hemen windows kurdum :)

Yalnız burada önemli bir nokta, ses kartı sürücülerini yükleyebilmeniz için en az sp1 istiyor. Benim ilk yüklediğim windows xp cd.sinin şifresi kara listeye alınmış olacak ki, sp1 veya sp2 yükleyemedim. Sonra başka bir arkadaşın şifresi ile yüklemeyi yaptım, sp1 i kurdum artık hiç sorun yok... Bütün sürücüler sorunsuz yüklendi ve çalışıyor. ( bu arada sp1 i yüklemeden modem ve usb serial controller da da problem çıkıyor, ama yükleyince düzeliyor.)

Neyse, gelelim fan olayına, güç seçeneklerinden bilgisayarımın " taşınabilir\dizüstü" olduğunu işaretledim, şu an fan çok nadir çalışıyor, ısınma biraz var ama o da normaldir. Fan problemim yok.

Monitör çok güzel, ekran kalitesi ve renk kalitesine gören arkadaşlar hayran kaldı. Bir de divx izledim ki süperdi. Gerçekten ekran kartı kalitesi tatmin edici...

Kasası çok harika değil ama eleştiren arkadaşların dediği gibi de adi değil. Ben başka laptoplar da kullandım bundan pek farklı olduklarını düşünmüyorum. Klavyenin üzerindeki harfler siliniyor diyenler vardı, ben iki gündür sürekli yazı yazıyorum, daha en ufak bir silinme olmadı. Ayrıca benim klavye de yerine oturmuş durumda hiç oynama yok...

Yani ben oldukça memnunum, tavsiye ederim...

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.