""Arkadaşlar bugün öğrendim. 128 MB olarak aldığımız laptoplar da aslında 224 e kadar destekliyor. Yani yeni ürünle eski ürün aynı. Yükseltmek için bios tan ekran kartı için max seçiliyor. Bir daha teşekkürler Mavi. Yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun. ""
aramızda bunu düşünenler de var benim gibi 256 xp sınırda zaten 512 xp için güzel 128 de ekran kartı 1gb ramli aldım notebookumu boşuna değil
Merhaba,
Karizma bilgisayar, ASUS M6'nın fiyatını hayli düşürmüş. Özellikleri aşağıda. Fiyatı 1180 $+KDV. Bu makinan grafik kartı Datron'un bütünleşik olanıyla kıyaslarsanız memmun olurum.
Fiyat Bilgisi Fiyatı : 1,180.24 USD KDV Dahil Fiyatı : 1,392.68 USD KDV Dahil TL Fiyatı : 1,903,748,637 TL KDV Dahil YTL Fiyatı : 1,903.75 YTL İndirimli Fiyat Bilgisi Nakit Fiyatı : 1,145.86 USD KDV Dahil Nakit Fiyatı : 1,352.11 USD KDV Dahil Nakit TL Fiyatı : 1,848,299,648 TL KDV Dahil Nakit YTL Fiyatı : 1,848.30 YTL
Ürün Detay Bilgileri Marka : ASUS Ürün : M6WR NOTEBOOK 1.6GHz/2MB 15.4' LCD Ürün Kodu : ASUS.NB.M6WR160CM İşlemci : Intel® Pentium® M 725 işlemci (1.6GHz/2MB) LCD Ekran : 15.4' WXGA (1280x800) Yonga Takımı : ATI RS2300MB+IXP150 Grafik Arabirimi : Tümleşik ATI Mobility 9100 (RS300MB) Grafik Bellek : 128MB a kadar paylaşımlı İşletim Sistemi : Windows® XP Home Türkçe Ağırlık : ~ 2.6kg Anabellek : 256MB DDR Sabit Disk : 40GB Optik Sürücü : DVD/CD-RW Combo Modem : 56K Ethernet : 10/100Mbps + 802.11g Wireless LAN IrDA : Var Pil Ömrü (Max) : ~ 4.5 saat (Li-Ion) Bellek Kapasitesi : 2GB (2x SODIMM) USB : 4x USB2.0 Firewire : 1 Seri /Paralel Port : - / Var PCMCIA : 1xTip I/II TV-Out : Var (S-Video) Ses : AC 97 Stereo Ölçüler : 354x273x22-34mm Diğer : Audio DJ, Power4Gear Teknolojisi : Dahili SD/MMC/MS Card Reader Hediyeler : Optik USB Mouse, Taşıma Çantası
ben asusun bu kasasına uyuz oluyorum .
kişisel fikrim budur . yani bi acer 5002 tadını yakalayamadım bu kasada .. siz ne dersiniz.
işlemci 2 eski nesil datronlar pentium m 730 1,6 bu pentium m 725 1,6 daha eski teknolojiye niye daha çok para verelim ki benim işlemcim m740 (1.7 değil 1.73 farklı bunlar)
ekran kartı datronunkinden daha iyi performans verir... yalnız bu fiyata ben bu notebooku almam 1100$+kdv ye fujitsu amilo 1424'yü alırım... onun ekran kartı 128 mb 9700 ati
ARKADAŞLAR Bİ SORUNUMUZ VAR LTF YARDIM EDİN
yanımda diz üstü bilgisayarının ekran kartını değiştirmek isteyen bi arkadaşım var. ekran kartını 128MB paylaşımsız hale getirmek istediğini sölüyo..bu mümkünmü?? mümkünse hangi markaları önerirsiniz.. yardımcı olursanız seviniriz..teşkkrüler.
sanırım mümkün değil ama eğer notebook'un harici ekran kartı varsa ve değiştirilebilir özelliği varsa bilemem.. sen en iyisi bunu bi fokus'a sor...
Amilo 1424'deki radeon9700 'zün karşılığı x700'mü oluyor. Yoksa aynı grafik yongası, PCIex olduğunda mı bu ismi alıyor. Bir de bu kart D9 desteği veriyor mu?
newone, bu sorunu bu topic altında konuşalım.. daha iyi sesimiz duyulmuş olur, ben de çok merak ediyorum bu ekran kartını...
Arkadaslar bir sorum var 15.4" wide screen bir dizüstüm var ancak filmleri media playerda aç1nca genis ekran izleyemiyorum acaba bir ayar mi gerekiyor? yard1mc1 olursan1z sevinirim
meb için olan exper marka makinalara bak derim..... ASUS......
+1
Arkadaşlar bu dizüstülerin hangisinde COM port var?
datron kxa dan aldım ben.1.6 olandan.cillop gibi hic bir sorun yasamadım.tavsiye ederim
hiçbirinde com ve lpt yok datronların ben eksikliğini duyuyorum doğrusu özellikle lpt portun bir kaç ay içinde com port da lazım olacak işyerimdeki uygulamalardan dolayı laptop alınca masamın üstündeki kocaman kasa ve monitörden kurtulacağımı düşünüyordum ama olmadı hala desktoplara ihtiyacımız var
Ben de bu datrondan aldım. 1 ay oldu. Hiç bi sorun yok çok güzel.
ögrretmen kampanyasıylamı datron aldın?
BENDEKİ TOUCHPAD BAZEN HİSSİZLEŞİYOR
egzantirigciim:p öğretmen kampanyasından datron mu veriliyor
quote:
Orjinalden alıntı: egzantirig
ögrretmen kampanyasıylamı datron aldın?
dusuk kalite notebooklar onlar speakerlarıbile saglam gelmiyor ben teknik serviste calısıyorum