Şimdi Ara

ÖĞRETMEN KAMPANYASINDAKİNDEN HEM DAHA UCUZA HEM ÇOK DAHA İYİ LAPTOP!!! (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
833
Cevap
0
Favori
81.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi güzel de bu başlık aylardır, cep telefonu bölümünde.. datronla ilgili onlarca topic açılıor bu yüzden.. bunu notebook bölümüne alsak?
  • bu datronun 3dmark2003 sonuçları var mıydı sayfalar arasında? şimdi tek tek bakmayım bilen varsa çıksın ortaya :)
  • evet arkadaşım haklısın.ablamda almayı düşünüyodu.ama gerçekten çok kötüymüş.hem kasası falan berbatmış.orjinal parçalarda yokmuş.y aara ürün olarak çıkarmışlar insanlara kakalamaya çalışıyolar iştesağolasınız
  • bir ürünü almadan hakkında bilgi sahibi olmadan ürünü deneyip tecrübe sahibi olmadan kocakarılar gibi kulaktan dolma yorumlara

• ya bu foruma 100lerce kez msj atıldı, kullanan insanlar datron hakkında bilgi verdi.. kimse onları okumuyo mu?? hala birileri mış, miş deyerek sağdan soldan duydukları safsataları gerçekmiş gibi anlatıyorlar.. böyle yazan insanlar şu 14 sayfalık forumu hiçmi okumuyo? o kadar çok forum açıldı ki datron hakkında,insan girer de bakar bi yaa.. hala datron şöyleymiş,böyleymiş diyenler..kullanmadıınız bişe hakkında nasıl boyle konuşuıyosunuz anlamıyorum..bu kadarına pes diyor ve bu zihniyeti kınıyorum

bilmemek ayıp deil, öğrenmemek ayıptır..

• ben kasasının nasıl olduğunu biliyorum, bana 3dmark2003 sonuçları lazım KXA'nın.. hadi arkadaşlar biri çıkıp 3dmark2001 3dmark2003 3dmark2005 sonucunu yazsın, daha önceden yazıldı mı bilmiyorum yazıldıysa kusuruma bakmayın ama yardımcı olursanız sevincem

quote:

Orjinalden alıntı: xinyue

evet arkadaşım haklısın.ablamda almayı düşünüyodu.ama gerçekten çok kötüymüş.hem kasası falan berbatmış.orjinal parçalarda yokmuş.y aara ürün olarak çıkarmışlar insanlara kakalamaya çalışıyolar iştesağolasınız
  • Arkadaşlar Datron KXA(1,73) hala bulunabiliniyor mu?? Almaya yaklaştım ama netten baktığımda ne Vatan'da ne de Eksen'de var. Okyanus'ta ise stokla ilgili herhangi bir bilgi yok. Sipariş falan mı vermek gerekiyo yoksa herhangi bi yerde var mı??
  • http://www.mavibilgisayar.com/katalog/
    burda var dediğin ürün, dolar kuru diğer sitelere göre biraz daha düşük...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre d. -- 4 Ağustos 2005, 17:10:23 >
  • Mavi bilgisayar haricinde Hepsiburada ve Bascuda'dan alabilirsiniz. Hepsinde de fiyat 949$ + KDV. En avantajlısı dersen bascuda derim Cardfinans'a peşin fiyatına 13 taksit yapıyorlar. Ancak 08.08.2005'de stoklarında olacakmış
  • ARKADAŞLAR,
    BANA GÖRE BİRAZ DAHA SABREDİN.

ESKİDEN 1000$'LIK LAPTOPLAR BİZİM İÇİN BİR HAYALDİ.
    ŞİMDİ İSE GERÇEK.
    ESKİDEN 1,3 CENTRİNOLAR BİLE BU FİYATA BİZİM İÇİN BİR HAYALDİ.
    ŞİMDİ İSE GERÇEK.
    ESKİDEN DATRON'UN ŞU ANDA ŞU FİYATA ÇIKARDIĞI SİSTEM BİZİM İÇİN HAYAL BİLE DEĞİLDİ.
    ŞİMDİ İSE GERÇEK.

NEDEN ACELE EDELİM Kİ BELKİ DAHA BİR ÇOK HAYALİMİZ GERÇEKLEŞİR.
    (1000$'LIK SONY LAPTOPLARI DÜŞÜNÜN.)

.................................
    .........................
    ....................
    UMUDUNU KAYBEDEN HERŞEYİNİ KAYBETMİŞTİR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scarface05

ARKADAŞLAR,
    BANA GÖRE BİRAZ DAHA SABREDİN.

ESKİDEN 1000$'LIK LAPTOPLAR BİZİM İÇİN BİR HAYALDİ.
    ŞİMDİ İSE GERÇEK.
    ESKİDEN 1,3 CENTRİNOLAR BİLE BU FİYATA BİZİM İÇİN BİR HAYALDİ.
    ŞİMDİ İSE GERÇEK.
    ESKİDEN DATRON'UN ŞU ANDA ŞU FİYATA ÇIKARDIĞI SİSTEM BİZİM İÇİN HAYAL BİLE DEĞİLDİ.
    ŞİMDİ İSE GERÇEK.

NEDEN ACELE EDELİM Kİ BELKİ DAHA BİR ÇOK HAYALİMİZ GERÇEKLEŞİR.
    (1000$'LIK SONY LAPTOPLARI DÜŞÜNÜN.)

.................................
    .........................
    ....................
    UMUDUNU KAYBEDEN HERŞEYİNİ KAYBETMİŞTİR.

abi nası bi mantıktır bu yaw? insanoğlu bu aç gözlü.. hep daha iyisini isticektir.. bekledikçe daha iyileri daha ucuz fiyata gelcektir.. ama bu sonsuza kadar devam eder.. nereye kadar beklicen ki?

• Kesinlikle katılıyorum muzzy255 arkadaşa. Saçma sapan bir mantık kaliteli bir ürünün çok kolay alınabilir bir fiyata düşmesini beklemek. Ürün senin alabileceğin fiyata geldiğinde sıradan bir ürüne dönüşüyor ve sen yine daha yüksek bir modelin hayaliyle yaşamaya devam ediyorsun...
  • Bu günlerde ben de bir laptop almayı düşünüyorum. Fakat bir laptopa verecek öylesine çok param yok (keşke olsaydı). Bu nedenle gönlümdekini değil cebime uygun olanı almam lazım. Aşağıdaki laptoplara takıldım. Aralarında karar veremiyorum. Umarım yardımcı olursunuz.

MONSTER TYRANNOSAURUS SONOMA 2.0GHZ 512MB 80GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR (ND511N20S1)
    1.399,00 USD + KDV
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=87836&productId=bd45883

MONSTER ALLOSAURUS SONOMA 1.73GHZ 512MB 40GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR (NC301N17S1)979,00 USD + KDV
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=87836&productId=bd45884

DATRON AERO KXA SONAMA 1.73GHz 512MB 40GB COMBO TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR KA17S5K45L
    949,00 USD + KDV
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=300&productid=bd45868

• 40 gb diskgünümüzde yetersiz artık en az 120 gb diskler gerekiyor.Notebook için bence en az 80 gb lazım kibende 80 gb var.512 ramde şart.Öğretmen kampanyasında gerçekten diğer markalar ile kıyas yapınca pahalıya geliyor ama bana göre de kalite meselesi.Öğretmen kampanyasındaki ürünler sizinde bildiğiniz gibi kırpılmış ürünler.Gülü seven dikenine katlanır durumu var burada.Ya da ihtiyacınıza göre alacaksınız durumu.
  • ben 3.5 yada 5.25 kutu alıcam ve normal bi hdd koyacağım içine 250-400 arası o masamda duracak
    en gereklileri 80gb hdd de arişivi her an yanında tutmaya gerek yok zaten (dvd yazıcım yazıcım var bi tane 5.25 kutu almayı düşünüyorum)
  • arkadaşlar merhaba........
    2 gün önce datron kxa aldım 1.73
    yalnız klavyem bir garip oldu
    k ya basıyorum 2 çıkıyor
    l ye basıyor4m 3 çıkıyor....
    acaba sebebi nedir.........
    lütfen yardım
  • bir an önce servise götür garantiden onarılsın
  • Ya arkadaşlar bende focustan monster alıcaktım gittim denedim (yaklaşık 2 saat civarı) tamam güzel ürün ama adamlara uyuz oldum. İlla kredi kartının fotokopisini istiyorlar. Ya nerden çıktı böyle bişey diyorum bankayı arıyorum sakın vermeyin diyorlar bende almadım. Şimdi datron alıcam ama bonusa peşin fiyatına taksit yapan yer bulamadım. (Bileniniz varsa söylesin bizahmet ama gidip alabileceğimiz biyer:) Neden istiyorlar bu fotokopiyi bir türlü anlamış değilim
  • yau, bugün cebimde kaporam maviye gidiyodum, gitmeden önce biraz daha araştırayım dedim. yuh yaani, bi datrona 14 sayfa forum, anam ağlado sınuna gelinceye kadar. hadi o bişii diil, bi de monster çıktı başıma.. (acer ve aidata'yı saymazsak tabi) Allah'tan bu forumdaki herkes taksimde ya da kızılayda falan buluşup tartışmıyolar, yoksa ordaki kimse bişii alamadan döner eve tam datrona karar vermişken nerden çıktı şu monster.. heralde bu satte forum yazan bi deli ben varım sadece. neyse, az daha oturayım da sabh erkenden yola koyulup ankarada monster bayisi arıyayım bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaNyaK® -- 12 Ağustos 2005, 4:25:55 >

• MANYAK KARDEŞ
    BEKLEME DATRON AL
    BEN DÖRT BEŞ GÜN ÖNCE ALDIM
    MEMNUN KALDIM........
    FAKAT YAPTIRABİLİYORSAN EKRAN KARTINI 1GB YAPTIR........
    AL SANA FISTIK GİBİ LAPTOPPPPPPPPPPPPPPPPP.
    HİÇ BEKLEME...............
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.