Şimdi Ara

ÖĞRETMEN KAMPANYASINDAKİNDEN HEM DAHA UCUZA HEM ÇOK DAHA İYİ LAPTOP!!! (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
833
Cevap
0
Favori
81.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dfear

quote:

Orjinalden alıntı: tuyo

bu ayar biosta nerden yapılır ve frekans sabitlenirse işlemciyice bi zararı olurmu?birde bende ram sureklı değşiyor bi 508 mb bi 504 mb olup duruyor bu da normalmi?

RAM deki değişiklik hakkinda bir yorum yapamayacağım. cpu için biostaki "advanced/processor power management" kısmından yapılıyor olması lazım (ilk kurulumumda aynı durumla karşılamış ve çözmüştüm). benimki "GV1/GV3 states only" diye ayarlanmış durumda ve işlemci frekansı hep 1,6 gözüküyor. sabitlemenin bir zararı olmaz diye biliyorum.

bu arada biosa bakarken farkettim. serviste ramler değişmişti ya, sadece slot1 e 512 takmışlar. bana gene servis yolu gözüktü. umarım servis yetkilileri bir önceki mesajımdaki sözlerimi geri aldırtmazlar. bu şekilde DDR2 desteği diye birşey olmaz diye biliyorum. aaaaaaaah ah

ya benim biostada öle ama bende surekli 798 de kalıo bi sakatlık olmasın bu işte arıyorum mavi'yi normaldir onlar oynayamazsınız diyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuyo -- 24 Haziran 2005, 18:13:45 >

• Arkadaşlar bugün görüştüm gidip.

Datron alırken orjinal XP almak istemezseniz

Home Edition için 50$
    Pro için 85$

düşüyorlar fiyattan

Haberiniz olsun.
  • Şu anda zaten 999 dolar gözüküyo ondan da mı fiyat düşüyolar xp almazsak?
    quote:

Orjinalden alıntı: sakkans

Arkadaşlar bugün görüştüm gidip.

Home Edition için 50$
    Pro için 85$

düşüyorlar fiyattan

Haberiniz olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kersoz2003

Şu anda zaten 999 dolar gözüküyo ondan da mı fiyat düşüyolar xp almazsak?
    quote:

Orjinalden alıntı: sakkans

Arkadaşlar bugün görüştüm gidip.

Home Edition için 50$
    Pro için 85$

düşüyorlar fiyattan

Haberiniz olsun.

999 dolar görünen notebook linux'lu..fiyat düşmesi olmuyor. ancak 1.73 centrinolu modelde XP var ondan düşme oluyordur.
  • arkadaşın dediği gibi o modelde zaten xp yok. xp olan modellerde home var almicam dersen 50$ pro varsa almicam dersen 85$ düşüyolar. bu bir avantaj aslında. şöyleki "salakça" da olsa toshiba dell vb. markalar mikisoftla olan anlaşmaları gereği windowssuz satmıyolar. mantık sınırları dışında. "yahu size ne ben s
    izden bilgisayar alıyorum zorla software satamazsınız. ister linux kurarım ister hiçbişi kurmam karşıma koyar seyrederim" desewk de "walla bizde windowslu işine geliyorsa" diyorlar. datron böyle yapmıyor. ha 145$lık pro için nedne 85$ düşüyolar. sanırım bu admalar toptancı olduu için daha uygun alıyolar.
  • ya arkadaslar datron kullan kımse yokmudur sitede herkes boşmu konusuor su makınenin sistem özellıklerı sayfasını bi paintte atıp gonderebılırmsınız acil lazım sizde işlemci ve ram nsl gozukuyor ogrenmem lazım
  • buyrun sistem özllikleri ekran goruntusu

http://tulinkoray.sitemynet.com/sys.jpg
  • quote:

Orjinalden alıntı: canyagar

buyrun sistem özllikleri ekran goruntusu

http://tulinkoray.sitemynet.com/sys.jpg

dostum cok tsk ederim ama senin makıneyle benımkıde aynı cpu calısma frekansını798 gosterıyor bunun 1.6Ghz olması gerekmıyormu işlemcıden boyleyken tam 1.6 gibide faydalanabilirmiyiz bide ben paintte atamyrm print screen mi calısmyr acaba onu nsl yaptıgını tarif edermisin şimdiden cok tsk'ler

• print screen için sağ alt köşedeki FN tuşuna basılı tutarak print screen basarsan olur.. notebook dunyası biraz karışık bir dunya bildiğimiz masaustu sistemlerden çok çok farklı aletler işlemci 1.6 dothan ama çalışma frekansı 798 mhz bu normal bence ben işim gereği başka notebooklarda gördüm acer, asus onlardada bu durum bolr gozuyoyor merak etcek bişi yok ben sadece bu optik çıkışı nasıl kullancam onu bilmiyorum. bilen yada yapan varsa anlatsın creative inspare 4.1 bağlıycam..
  • FN tuşu yanlış yazmısım sol alt köşede
  • NİYE TAKTINIZ BU 798 MHZ İŞİNE YAW?
    tamamen bios taki güç tasarrufu seçenekleri ile ilgili kaldırın güç tasarrufunu devamlı 1.6 ghz çalışşın pil de 2 saat zor gitsin
    kardeşimde de centrino 1.6 var 200mhz bile gördüm
  • Datron KXA ve KXS kampanya istanbul kadıköy de okyanus bilgisayar.

KXA
    http://www.pcsatis.net/site/page.asp?dsy_id=2408

KXS
    http://www.pcsatis.net/site/page.asp?dsy_id=2443
  • Mavi gene şok kampanya yapıyor, gördünüzmü bilmiyorum ama MSI 510C 1100$ yapmışlar.
  • Merhaba arkadaşlar. Vatan bilgisayarı takip eden var mı acaba. Son 1.5 aydır hiç yeni ürün getirmiyorlar. Kapatacaklar mı ne, anlamadım. Taksitleri uygun olduğu için bazı piyasada arzı endam eden dizüstülerin esamesi orda okunmuyor. Olanlarda stoktan yavaş yavaş düşüyor. Neden acaba? yaz sezonu falan diyemi?
  • hocam bios tan iki atar yaptım paylasım 224 mb oldu bunu da everest ultimate den ogrenebilirsiniz nfsu2 yi 1024*768 de % 75 detailde ve road perf.%100de oynadım yaklasık 20 tur attım altta gta vice city calısırken nfsde en ufak gecikme ve takılma meydana glmedi ekran kartını yoracak kafa kafacarpısmaları bile denedim bundan gayet memnunum kasası o kadar onemli degil performansı yeter (kxa 512raM)
  • hangi ayarları hangi konuma aldın söylersen seviniriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: canyagar

FN tuşu yanlış yazmısım sol alt köşede

eyvallah arkadasım
  • bende msi m510a var . nfsug2 yi 1024*768 de full ayarlarla oynuyorum.

sıcaklık 76'C ye kadar gösteriyo ama kasayı kontrol ediyorum kasa sıcaklığı gayet normal.
    acaba gösterge mi yanlış ?

senin bilg. ın sıcaklığı kaç oluyo ?

quote:

Orjinalden alıntı: Shadow.

hocam bios tan iki atar yaptım paylasım 224 mb oldu bunu da everest ultimate den ogrenebilirsiniz nfsu2 yi 1024*768 de % 75 detailde ve road perf.%100de oynadım yaklasık 20 tur attım altta gta vice city calısırken nfsde en ufak gecikme ve takılma meydana glmedi ekran kartını yoracak kafa kafacarpısmaları bile denedim bundan gayet memnunum kasası o kadar onemli degil performansı yeter (kxa 512raM)

• arkadas bilg. labına getiriyordu datronu orada inceleme fırsatım oldu özellikle sol alt kısım çok ısınıyor herhangi zorlayıcı bir program da çalışmıyordu sadece internet kullandım fanı da ort 2-3 dk da bir çalıştı.bu ısınma problemi ne derece performansı etkiler bilmiyorum.

msi-510c almayı düşünüyorum haftalardır bu forumdaki laptop topiclerini takip ediyorum sanırım msi şu an en mantıklısı, siz ne dersiniz..
  • aşağıda ki yorum mavibilgisayar sitesinde yapılmış..ne anlama geldiğini bilen varsa acıklayabilirmi?? yani ekran kartı 128 değilde 224 yapılabiliyomu?? ne demek istediğini anlayan bişeler yazabilirmi?? bi de benimki 512 ram ekran kartını 224 yaparsam, İşlemci ram inin neredeyse yarısını ekran kartı yicek demektir. zaten geri kalanını Windows yiyo, n ekaldıki o zama ndier işlemlere..bu konuda acıklama yaparsanız sevinirm
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.