Şimdi Ara

ÖĞRETMEN ÖĞRENCİYE HAKARET EDEBİLİR Mİ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
50.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sansar93

ilkokul hocalrı şizofrendır lisede cocuk dah billinçli odlugu ıcın pek bısey dıyemezler benb senınde yerınde olsam kessınlıklle gdr şıkayet eder hahkkımı arardım temızletmek eyvallahda çöpçü diyemez yani kesnlıle şıkayet et

Alıntıları Göster
    okul yönetimiyle uğraşmayın derim olayı tatlıya bağlamaya çalışacaklardır siz en iyisi direk MEB'e başvurun hem kesin çözüm hemde hızlı çözüm
    bu arada bu şekilde öğretmenlere ne desek az sorsak öğretmenlik kutsal ama 5. sınıfa giden hasta bir çocuğa hem iş yaptırıp hemde hakaret edebiliyorlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: sansar93

ilkokul hocalrı şizofrendır lisede cocuk dah billinçli odlugu ıcın pek bısey dıyemezler benb senınde yerınde olsam kessınlıklle gdr şıkayet eder hahkkımı arardım temızletmek eyvallahda çöpçü diyemez yani kesnlıle şıkayet et

Alıntıları Göster
    Yeğenimin ailesi inisiyatifi bana bırakmışsa, o öğretmenin vay haline...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razer

Alıntıları Göster
    Şikayete gerek yok. Sert bi şekilde müdüre çıkıp ortalığı ayağa kaldırmalısın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razer

Alıntıları Göster
    cevap veriyorum: evet edebilir. herkesten herşey beklenir.

ne yapılmalı: tepkisiz kalınmamalı. Gidip müdüre şikayet edeceksin, çocukların moreli bozulmuş, okula bile gitmek istemiyorlar diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.f.y. -- 25 Aralık 2009; 10:24:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

+1

bende ilkokulda az hakaret dayak yemedim... kesşke zamanında babama söyleseydim...

git müdürün yanına hocayıda al karşına ağız burun dal...

hatta bahçede döv ki ibreti alem olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat882

quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

+1

bende ilkokulda az hakaret dayak yemedim... kesşke zamanında babama söyleseydim...

git müdürün yanına hocayıda al karşına ağız burun dal...

hatta bahçede döv ki ibreti alem olsun

Alıntıları Göster
    şöyle bir anımıda paylaşayım..

ilkokul 2. sınıftayız en arkanın bir önünde oturuyorum... hocada kel göbekli bi adam... en arkadan sınıfı gözetliyor...öğrencinin biride tahtaya kelimeler yazıyor..... neyse öğrenci tahtaya kızamık yazdı bende bunu heceldim.... kız-amık diye hoca bana arkadan kulağıma doğru bir tokat patlattı tahtaya doğru uçtum........ ne olduğunuda anlamadım.....(küçüğüm anasını satıyım ne biliyim ben öyle şeyleri)...

küçücük çocuğa vurulurmu hemde nedensiz yere....ağlayamadım da sınıfa rezil olmamak için.aileme de söyleyemedim.. hikaye böyle..

ama yeminle o hocayı bir görsem allah bana ne kadar güç verdiyse döverim..

eğer kuzeniniz kardeşiniz komşunun oğlu filan böyle daya yerse hocadan direk babalarına söyleyin gazda verin senin oğlunu bir öğretmen nasıl döver hemde nedensiz yere git hocanın ağzını burnunu kır hatta bende geliyorum diye

öyle bir olay olsa kel göbekli hocamın dayağını başka hocadan iyi çıkarırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E502C764D

Alıntıları Göster
    ne yaparsanız yapın ama sessiz kalmayın birde kızcağız ailesinden destek göremeyip üzülmesin burnu bile kanamış yazık yaaa

bizim okulda da bir hoca şişman bir kızı zorla kasadan atlatmıştı kızın atlayamam ısrarlarına rağmen tehdit ederek
    kız yandan yere düştü titremeye başladı bizde gülüyor sandık (vücut yağlı ya gülüyor gibi oldu ) gülüyorduk kız kalkmadı hastane falan o günden sonra kız azıcık strese girse bayılmaya başladı

hatta bazen yazılıda bayılsana kaynasın yazılı diye takılırdık (hayvanız ya )
    sözün özü sporu disiplin ve sertlikle karıştıran beden eğitimi hocaları var malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: Se®can

Erkek olsalardı fırlamalık yapmışlardır elbet diyecektim fakat kız ise ciddi ciddi hocada sorun var bence. Gidip bi boy göstermenizde fayda var.

ne alaka kızlar bişe yapmazlarmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: orinmicek

ne yaparsanız yapın ama sessiz kalmayın birde kızcağız ailesinden destek göremeyip üzülmesin burnu bile kanamış yazık yaaa

bizim okulda da bir hoca şişman bir kızı zorla kasadan atlatmıştı kızın atlayamam ısrarlarına rağmen tehdit ederek
    kız yandan yere düştü titremeye başladı bizde gülüyor sandık (vücut yağlı ya gülüyor gibi oldu ) gülüyorduk kız kalkmadı hastane falan o günden sonra kız azıcık strese girse bayılmaya başladı

hatta bazen yazılıda bayılsana kaynasın yazılı diye takılırdık (hayvanız ya )
    sözün özü sporu disiplin ve sertlikle karıştıran beden eğitimi hocaları var malesef

Alıntıları Göster
    Bence ilk olarak hocanın(her ne kadar yakışmasada bu terim böylelerine)yanına gidin,biraz bağırın,yaptıklarını yüzüne vurun,fakat dozu fazla kaçırmayın,daha sonra il,ilçe milli eğitim müdürlüğüne bir şikayet dilekçesi verin,aynı zamanda hocaya böyle yapacağınızı söyleyin.Ardından zaten onun hakkında işlem başlatırlar.Bu olaylar meydana geldiği sırada,işlemden bir sonuç çıkmasa bile hoca bir daha böyle bir şey yaparsa başına neler geleceğini bilir.Ona göre davranır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razura -- 25 Aralık 2009; 11:02:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Razura

Bence ilk olarak hocanın(her ne kadar yakışmasada bu terim böylelerine)yanına gidin,biraz bağırın,yaptıklarını yüzüne vurun,fakat dozu fazla kaçırmayın,daha sonra il,ilçe milli eğitim müdürlüğüne bir şikayet dilekçesi verin,aynı zamanda hocaya böyle yapacağınızı söyleyin.Ardından zaten onun hakkında işlem başlatırlar.Bu olaylar meydana geldiği sırada,işlemden bir sonuç çıkmasa bile hoca bir daha böyle bir şey yaparsa başına neler geleceğini bilir.Ona göre davranır

Alıntıları Göster
    ben kendimi ciddi anlamda şansı görüyorum , ilkokul öğretmenim yani 5. sınıfa kadarki öğretmenim harika bir insandı her çocuğun ailesini birebir yakından tanır ve okul dışındaki zamanlarda misafirliğe giderdi (gelirdi). Onun öğretimi her öğretmen gibi müfredat ne ise oydu fakat verdiği eğitim sayesinde ortaokul da en düzenli disiplinli hatta en çalışkan sınıftı... Hala görüşüyoruz öğretmenimizle hatta onun adına site bile kurmuştuk herkes ayrılınca bende başında olamayınca kapandı. Şuan bizim dönemden kalan öğrencileri yani bizler üniversite mezunu olmak üzereyiz kaç yıldır öğretim görüyorum hala eşi benzeri olan bir öğretmen daha göremedim. Ortaokul-lise-dershane yılları-Üniversite yılları dahil ben birçok sınıf arkadaşımla bile görüşmez iken ilkokul öğretmenimle görüşüyorum oradan tahmin edin. Her bayramda seyranda bizi arar, bizde onu ararız... Nerede görülmüştür öğrencilerini yıllar sonra arayıp bayramını kutlayan öğretmen. Sadece 24 kasım da telefon bekleyen bir öğretmen değil belirli aralıklarla tüm öğrencilerinin durumlarını bilen ve aileleri ile görüşen bu adam öğretmen ise türkiyede diğer bu mesleği yapanların hiçbiri öğretmen değil bence.

Konuya gelirsek şikayet edin iyice bastırın. Kim oluyorda öğretmen sıfatı adı altında MEB in koyduğu bir kişi öğrencilere hakaret edebilir... Yıllar boyunca okudum birçok öğretmen-hoca gördüm ülkemizde bu iş her ne kadar şöyle kutsaldır böyle kutsaldır densede sadece para kazandırıcı bir meslek gözüyle bakılıp yapıldığı için : notla korkutma,laf geçiremediğini dövme , "erkek öğrenci nasılsa ağzına durup duruken 2 tane de ben patlatayım" diye düşünen haysiyet yoksunu o kadar çok varki o meslekte. Kimsenin adını karalamak istemiyorum ama benim gördüğüm 1-2 öğretmen hoca dışında bunca yıllık öğretim hayatımda hep bana böyleleri denk geldi. Mesleğini gerektiği gibi yerine getirmeyeni def edeceksin bu kadar basit. Kardeşim şuan lise okuyor eğer aynı olay onun başına gelse birisi hakaret yada tokat atmaya kalksın o okulu müdüründe öğretmenlerinde başına yıkarım. Millet çoluğunu çocuğunu hakaret yemek için tokat yemek için yetiştirmiyor. Ya mesleğin hakkı verilsin ya da defedilsin! Kesin ve net

• quote:

Orijinalden alıntı: ctauren

ben kendimi ciddi anlamda şansı görüyorum , ilkokul öğretmenim yani 5. sınıfa kadarki öğretmenim harika bir insandı her çocuğun ailesini birebir yakından tanır ve okul dışındaki zamanlarda misafirliğe giderdi (gelirdi). Onun öğretimi her öğretmen gibi müfredat ne ise oydu fakat verdiği eğitim sayesinde ortaokul da en düzenli disiplinli hatta en çalışkan sınıftı... Hala görüşüyoruz öğretmenimizle hatta onun adına site bile kurmuştuk herkes ayrılınca bende başında olamayınca kapandı. Şuan bizim dönemden kalan öğrencileri yani bizler üniversite mezunu olmak üzereyiz kaç yıldır öğretim görüyorum hala eşi benzeri olan bir öğretmen daha göremedim. Ortaokul-lise-dershane yılları-Üniversite yılları dahil ben birçok sınıf arkadaşımla bile görüşmez iken ilkokul öğretmenimle görüşüyorum oradan tahmin edin. Her bayramda seyranda bizi arar, bizde onu ararız... Nerede görülmüştür öğrencilerini yıllar sonra arayıp bayramını kutlayan öğretmen. Sadece 24 kasım da telefon bekleyen bir öğretmen değil belirli aralıklarla tüm öğrencilerinin durumlarını bilen ve aileleri ile görüşen bu adam öğretmen ise türkiyede diğer bu mesleği yapanların hiçbiri öğretmen değil bence.

Konuya gelirsek şikayet edin iyice bastırın. Kim oluyorda öğretmen sıfatı adı altında MEB in koyduğu bir kişi öğrencilere hakaret edebilir... Yıllar boyunca okudum birçok öğretmen-hoca gördüm ülkemizde bu iş her ne kadar şöyle kutsaldır böyle kutsaldır densede sadece para kazandırıcı bir meslek gözüyle bakılıp yapıldığı için : notla korkutma,laf geçiremediğini dövme , "erkek öğrenci nasılsa ağzına durup duruken 2 tane de ben patlatayım" diye düşünen haysiyet yoksunu o kadar çok varki o meslekte. Kimsenin adını karalamak istemiyorum ama benim gördüğüm 1-2 öğretmen hoca dışında bunca yıllık öğretim hayatımda hep bana böyleleri denk geldi. Mesleğini gerektiği gibi yerine getirmeyeni def edeceksin bu kadar basit. Kardeşim şuan lise okuyor eğer aynı olay onun başına gelse birisi hakaret yada tokat atmaya kalksın o okulu müdüründe öğretmenlerinde başına yıkarım. Millet çoluğunu çocuğunu hakaret yemek için tokat yemek için yetiştirmiyor. Ya mesleğin hakkı verilsin ya da defedilsin! Kesin ve net

Alıntıları Göster
    iki tane yorum: çocuklar yalan söylemiş olabilir diyor, bence de olabilir, bi ihtimaldir tabi ki, kesin değildir,
    tam anlatmadıkları bi kabahatleri olabilir, hocayı kızdırmış olabilirler. olayı sana eksik yansıtmış olabilirler.
    ya da ceza anında şımarık hareketler yapmış olabilirler, hocanın otoritesine meydan okumak için.
    5. sınıf çocuğu daha süper egonun gelişmediği bi zaman, ki üniversitede bile tam gelişmediği vakalar mevcutsa

ama hikayenin sana anlatılan tüm içeriği doğru varsayarsak hoca hatalıdır, müdüre şikayet etme,
    ama git müdüre, öğretmeni de bekle gelsin tenefüste, olayı bi de ona sor,
    öğrencinin anlattığıyla örtüşüyorsa, s...ç ağzına, sesini yükselt, sen de ona hakaret et, bi daha senin öğrencine ilişmez,
    ilişirse olayın daha da büyüyeceğini bilir.
    ayrıca yeğenlerine hocanın hatalı olduğunu anlat, birileri onlara haksız bi uygulama yaptıklarında buna karşı koyma güdüleri oluşmasına da yardımcı ol derim.
    korkan çocuğun üzerine giden çok olur, allah korusun cinsel istismara uğrayan çocuk profilleri de bu tarz yapıda çekinik olanlardır.
    çocuk küçük de olsa kişisel mahremiyetini bilecek, koruyacak, buna sosyal itibarı da dahil sonuçta, psikolojik mahremiyet o da.

ilkokul çocuklarıyla uğraşmak ama gerçekten zor. en kötü hoca bile genele baktığında çok yüksek nitelikte bir iş çıkartıyor.
    bi sınıfta 5 kişinin kişiliğinde olumsuz şeylere neden oluyorsa 25 kişinin de iyi yönde nitelikler kazanmasını sağlıyor.
    ve sonuçta onlar da insan. öğretmenim ben de meslek lisesinde, lise zor ama ilkokul daha zor.
    bi çok bilinçsiz ve çocuğuna karşı ilgisiz ailelerin şımarık çocukları ile uğraşmak zorunda kalıyor ilkokul öğretmenleri.
    sonra da bize geliyor o öğrenciler
    ben sert bi hoca değilim ama sert olanları destekliyorum, eğitimde hele ki bu devirde belli bir sertlik kesinlikle gerek.
    dövemiyosan ki dövemiyosun, çizgiyi aşan öğrencinin velisiyle iletişime geçeceksin, şikayetini edeceksin.
    ama veli de ilgisizse vereceksin disipline... velinin ilgisi de artar, öğrencinin de.
    bi çok öğretmen öğrenciyi, öğrencinin kendini düşündüğünden çok düşündüğü için, yumuşar, kişilik olarak zayıf olduğu için ya da kalitesiz bir hoca olduğu için değil.

konudan koptum ama en başta küçük çocukların sözüne gerektiği kadar güven derim, ama bu şüpheyi de asla onlara yansıtma.
    anlattığın durumda yeğeninin okuldaki özgüvenini geri kazanması için mutlaka hocasıyla iletişime geçmen ve bundan yeğeninin haberdar olması gerek ki bu tarz bi durumun tekrarlanmayacağına sen de yeğenin de emin olun. yeğenin de sahipsiz olmadığını hissetsin, iyi gelecektir yaşadığı travmaya.
    yoksa okulda iken kendini hocalara karşı psikolojik olarak korunmasız hissedecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aynakolik

YEĞENİMİN YALAN SÖYLEMESİ GİBİ BİR DURURM MÜMKÜN DEĞİL
    İKİNCİSİ ZATEN BEDEN DERSİNDEN MUAF OLDUĞUNA DAİR DOKTOR RAPORUDA ÖĞRETMENİN ELİNDE
    ÜÇÜNÇÜSÜDE HERSENE TAKTİRLERİYLE BİRİNCİLİKLERYİLE ÖN PLANDA OLAN YEĞENİM ARKADAŞLARININ ORTASINDA REZİL EDİLMEKTEN ŞİKAYETÇİ HATTA ÖĞRETMENDEN ÖYLE KORKUYOR Kİ SÖYLEMEYİN BİRŞEY YİNE BAĞIRIR DİYOR BEN ÖĞRETMEN BANA HATAM OLSA YADA BİREBİR BAĞIRSA RAZIYIM DİYOR AMA 40 KİŞİNİN İÇİNDE REZİL OLDUM OKULA GİTMEK İSTEMİYORUM BİRDE BU OLAYIN DEVAMINDA ÇOCUK OKADAR ÜZÜLMÜŞ Kİ TÜM GÜN BOYUNCA STRESTEN BURNU KANAMIŞ VE BU OLAY PENDİĞİN EN İYİ OKULLARINDAN BİRİNDE OLUYOR KIRSAL BÖLGE FALANDA DEĞİL

Öğretmenle gidip konuştun mu da hemen mümkün değil deyip, kestirip atıyorsun ?
    Hele bir git öğretmenin yanına, konuş bakalım ne diyecek ?

Tatmin olmazsan MEB'e gidersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

quote:

İKİNCİSİ ZATEN BEDEN DERSİNDEN MUAF OLDUĞUNA DAİR DOKTOR RAPORUDA ÖĞRETMENİN ELİNDE
    ÜÇÜNÇÜSÜDE HERSENE TAKTİRLERİYLE BİRİNCİLİKLERYİLE ÖN PLANDA OLAN YEĞENİM ARKADAŞLARININ ORTASINDA REZİL EDİLMEKTEN ŞİKAYETÇİ HATTA ÖĞRETMENDEN ÖYLE KORKUYOR Kİ SÖYLEMEYİN BİRŞEY YİNE BAĞIRIR DİYOR BEN ÖĞRETMEN BANA HATAM OLSA YADA BİREBİR BAĞIRSA RAZIYIM DİYOR AMA 40 KİŞİNİN İÇİNDE REZİL OLDUM OKULA GİTMEK İSTEMİYORUM BİRDE BU OLAYIN DEVAMINDA ÇOCUK OKADAR ÜZÜLMÜŞ Kİ TÜM GÜN BOYUNCA STRESTEN BURNU KANAMIŞ VE BU OLAY PENDİĞİN EN İYİ OKULLARINDAN BİRİNDE OLUYOR KIRSAL BÖLGE FALANDA DEĞİL

Alıntıları Göster
    Öğretmen öğrenciyi azarlamaz.
    -Öğretmen öğrenciyi uyarır,
    -Öğretmen öğrenciyi bir daha uyarır,
    -Öğretmen öğrenciyi son kez uyarır,
    -Öğretmen öğrenciyi azarlar.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Hiçkimsenin başkasının çocuğuna hakaret etme gibi bir özgürlüğü olamaz!! Ben bir baba değilim ama çocuğumun doğduğu günden itibaren annesiyle uykusuz günler geçireceğim, hastalandığında başından ayrılmayacağım, işteyken onu düşüneceğim, eve gidip çocuğumla oynamak için sabırsızlanacağım, büyümesine gün be gün şahit olacağım, okul çağında okula göndereceğim vs vs..Sonra da elin adamı gelip derslerinde başarılı, sağlık sorunu olan çocuğumun ruh sağlığını bozacak şekilde arkadaşlarının önünde onu rencide edecek..Başımdan aşağıya kaynar su dökülmüş gibi hissederim.
    1- Direk müdürün odasına çıkarım. Durumu anlatırım, öğretmeni çağırmasını isterim ve gerekirse yüzleşmek için o 2 öğrenciyi de çağırtırım. Küfüre, hakarete gerek yok. Ama sahipsiz olmadıklarını gösteririm.
    2- Müdürle bu iş zaten yürümeyeceği için ilçe milli eğitim müdürlüğüne yazılı olarak dilekçeyle başvururum. Ve dilekçemi takip ederim.
    Çocuğum kendilerini sahipsiz hissetmez, suçsuz yere (ki suçlu olsalar da kimse hakaret edemez) hakarete maruz kalmalarına neden olan o öğretmeninin yaptıklarının yanına kar kalmadığını görürler ve arkalarında bir ''baba'' olduğunu hissederler.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    OKULA GİTTİM BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİNİ BULAMIYINCA SINIF ÖĞRETMENİNİN YANINA GİTTİM HOCAM BUNLAR BUNLAR OLMUŞ DEDİM KADIN BENİ İLGİLENDİRMEZ GİDİN BRANŞ ÖĞRETMENİNE DEDİ BEYNİMDEN VURULDUM ONUN SORUNUYLADA BEN UĞRAŞAMAM DEDİ OZAMAN SEN NESİN DEDİM ODA SİZE SÖYLÜYORUM BENİ İLGİLENDİRMEZ DEDİ SONRA TENEFÜSÜ BEKLEDİM TEK TEK ÖĞRENCİLERE SORUP DOĞRUMU DEĞİLMİ DİYE HEPSİ EVET DOĞRU ÖĞRETMENİMİZ ALAY ETTİ BİZDE GÜLDÜK NE VAR DEDİ İYİCE TEPEM ATTI HATTA DİĞER ALAY EDİLEN ÖĞRENCİDE OKULA GELMEMİŞ GALİBA UTANCINDAN OLSA GEREK NEYSE MEĞERSEM BEDEN HOCASI CUMAYA GİTMİŞ ABLAMLA GİTTİK HOCAM BÖYLE BÖYLE BİR DURUM OLMUŞ EN DEDİR DEDİK ALAYCI BİR TAVIRLA BEN HERZAMAN YAPIYORUM DEDİ BÖYLE ŞEYLER CİDDİYEMİ ALMIŞLAR DEDİ BİZDE EVET DEDİK HOCAYA GÖRE ÖĞRENCİLER SPOR MİNDERLERİNDE HOPLAYIP ATLARKEN SAÇLARI DÖKÜLÜYORMUS ONLARI SÜPÜRTMÜŞ İŞLERİNİ CİDDİYE ALSINLAR DİYEDE TEMİZLİKÇİLER ÇÖPÇÜLER PİSLİKLER DEMİŞ NE VARMIŞ BU SÖZLERDE BİZ OLURMU HOCAM DEDİK ARKADAŞLARI ALAY ETMİŞLER HEM BU ÇOCUKLAR GELİŞME ÇAĞINDA YAPMAYIN DEDİM PSİKOLOJİLERİ BOZULUR DEDİK HOCA PSİKOLOJİ AMERİKANIN BİR UYDURMASI ÖYLE BİRŞEY YOK YALANDAN ÇOCUKLAR ÖĞRENMİŞ BİR PSİKOLOJİ BİR PSİKOLOJİ DİYE GİDİYORLAR DEDİ AİLELERİNE BİRŞEYLER YAPTIRMAK İÇİN KULLANIYORLAR DEDİ KİM ALAY ETMİŞ İSMİNİ SÖYLEYİN DEDİ BİZDE TÜM SINIF DEDİK HAFTAYA TÜM SINIFA BEN YAPACAĞIMI BİLİRİM HEPSİNE AYNI ŞEYLERİ YAPAYIMDA GÖRSÜNLER DEDİ GİDİN İSTEĞİNİZ YERE ŞİKAYET EDİN DEDİ BENİM İÇİN HEPSİ ÇÖPÇÜLER PİSLİKLER TEMİZLİKÇİLER BU KADAR BU İMKANLARI ANADOLU LİSELERİNDE BULAMAZLAR BULMUŞLAR BUNAMASINLAR DEDİ BİZDE GİDİP MEB ŞİKAYET DİLEKÇESİ YAZDIK

• quote:

OKULA GİTTİM BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİNİ BULAMIYINCA SINIF ÖĞRETMENİNİN YANINA GİTTİM HOCAM BUNLAR BUNLAR OLMUŞ DEDİM KADIN BENİ İLGİLENDİRMEZ GİDİN BRANŞ ÖĞRETMENİNE DEDİ BEYNİMDEN VURULDUM ONUN SORUNUYLADA BEN UĞRAŞAMAM DEDİ OZAMAN SEN NESİN DEDİM ODA SİZE SÖYLÜYORUM BENİ İLGİLENDİRMEZ DEDİ SONRA TENEFÜSÜ BEKLEDİM TEK TEK ÖĞRENCİLERE SORUP DOĞRUMU DEĞİLMİ DİYE HEPSİ EVET DOĞRU ÖĞRETMENİMİZ ALAY ETTİ BİZDE GÜLDÜK NE VAR DEDİ İYİCE TEPEM ATTI HATTA DİĞER ALAY EDİLEN ÖĞRENCİDE OKULA GELMEMİŞ GALİBA UTANCINDAN OLSA GEREK NEYSE MEĞERSEM BEDEN HOCASI CUMAYA GİTMİŞ ABLAMLA GİTTİK HOCAM BÖYLE BÖYLE BİR DURUM OLMUŞ EN DEDİR DEDİK ALAYCI BİR TAVIRLA BEN HERZAMAN YAPIYORUM DEDİ BÖYLE ŞEYLER CİDDİYEMİ ALMIŞLAR DEDİ BİZDE EVET DEDİK HOCAYA GÖRE ÖĞRENCİLER SPOR MİNDERLERİNDE HOPLAYIP ATLARKEN SAÇLARI DÖKÜLÜYORMUS ONLARI SÜPÜRTMÜŞ İŞLERİNİ CİDDİYE ALSINLAR DİYEDE TEMİZLİKÇİLER ÇÖPÇÜLER PİSLİKLER DEMİŞ NE VARMIŞ BU SÖZLERDE BİZ OLURMU HOCAM DEDİK ARKADAŞLARI ALAY ETMİŞLER HEM BU ÇOCUKLAR GELİŞME ÇAĞINDA YAPMAYIN DEDİM PSİKOLOJİLERİ BOZULUR DEDİK HOCA PSİKOLOJİ AMERİKANIN BİR UYDURMASI ÖYLE BİRŞEY YOK YALANDAN ÇOCUKLAR ÖĞRENMİŞ BİR PSİKOLOJİ BİR PSİKOLOJİ DİYE GİDİYORLAR DEDİ AİLELERİNE BİRŞEYLER YAPTIRMAK İÇİN KULLANIYORLAR DEDİ KİM ALAY ETMİŞ İSMİNİ SÖYLEYİN DEDİ BİZDE TÜM SINIF DEDİK HAFTAYA TÜM SINIFA BEN YAPACAĞIMI BİLİRİM HEPSİNE AYNI ŞEYLERİ YAPAYIMDA GÖRSÜNLER DEDİ GİDİN İSTEĞİNİZ YERE ŞİKAYET EDİN DEDİ BENİM İÇİN HEPSİ ÇÖPÇÜLER PİSLİKLER TEMİZLİKÇİLER BU KADAR BU İMKANLARI ANADOLU LİSELERİNDE BULAMAZLAR BULMUŞLAR BUNAMASINLAR DEDİ BİZDE GİDİP MEB ŞİKAYET DİLEKÇESİ YAZDIK

Alıntıları Göster
    Caps Look kapat ..

• quote:

Orijinalden alıntı: LaFleur-

Caps Look kapat ..

Alıntıları Göster
    Böyle hocalara prim vermeyin gidin konuşun gözünü korkutun. Çocukların sahipsiz olmadığını anlasınlar.
  • quote:

Alıntıları Göster
    BENCE müdüre gidin önce eğer müdür bir itiraz veya soruşturma başlatmassa bizzat milli eğitime dilekçe yazın eğer olumsuz olursa cevap dava bile açabilirsiniz ülkemiz insan halkıarı bildirgesini benmsemiş bir anayasaya sahip

Büyük olasılıkla milli eğitime dilekçe yazınca okula müfettişler gelicektir yakınınıza söyleyin müfettişler geldiği zaman size telefonla falan ulaşsın ve gidin okula müfettişlere herşeyi anlatın [8[8|]|]

• quote:

Ne biçim okulmuş o hacıabe. Eğer fırsatın varsa, 5-10 veli toplanıp müdürün yanına gidin. Keşke dilekçeyi yollamasaydınız. Hiyerarşik olarak işe başlamak gerekirdi.

Velilerle müdürün veya yardımcısının odasını basmakla başlayabilirdiniz. Herkes şikayette bulunacak. Büyük ihtimalle birşeyler yapılır, hocalar biraz kibarlaşır ancak yaptırım uygulanmaz.

Okulun müdürlüğüne iadeli taahhütlü dilekçeyle de başvurulabilir. Yine çokça gönderilirse, yani 5-10 veli gönderirse daha etkili olabilir. Okuldan iyi bir sonuç çıkmazsa, bu sefer MEB'e şikayette bulunmak farz olur ve kesin sonuç verir.

• quote:

Orijinalden alıntı: LaFleur-

Caps Look kapat ..

Alıntıları Göster
    yeri gelmişken bir sorum var

bir anadolu lisesinde öğretmen öğrenciye pezeve..k, şerefsiz diyorsa bunu şikayet etsek cezası ne olur?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.