Şimdi Ara

ÖĞRETMEN ÖĞRENCİYE HAKARET EDEBİLİR Mİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
50.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rds

Öğrenci velisinin okul yönetimine şikayette bulunması lazım. Ne çıkar bilmiyorum ancak orada gösterilecek sert tepkinin öğretmene dönüşü olabilir. Sert tepkiden kastım vurdu kırdı değil tabi.

Alıntıları Göster
    git hemen olay çıkar.Yoksa bu konuda ne kadar hassas olduğunu bu zihnietteki insnlar anlamaz.Herkesle insan gibi konuşmucaksın.Milli eğitim Bakanlığında o şikayet dikate alınmaz bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtcmn

git hemen olay çıkar.Yoksa bu konuda ne kadar hassas olduğunu bu zihnietteki insnlar anlamaz.Herkesle insan gibi konuşmucaksın.Milli eğitim Bakanlığında o şikayet dikate alınmaz bile.

Alıntıları Göster
    Şikayet et!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanatist

Kendinize güveniyorsanız gidin kendiniz sert bir biçimde konuşun. Çocuğu sahipsiz sanmasınlar.

Gidip okulda biraz bağırırsanız o hoca denen zibidi bir daha sesini çıkaramaz. Zaten küçük kız çocuğuna hakaret eden adam korkağın tekidir. Gidip ona ve müdüre bağırmak lazım. Sizi şikayet edeceğim diye de tehdit etmek gerekir.
    Tabi yapmak zorunda değilsiniz ama okulu darmadağın etsenizde size birşey diyemezler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anime

quote:

Orijinalden alıntı: Sanatist

Kendinize güveniyorsanız gidin kendiniz sert bir biçimde konuşun. Çocuğu sahipsiz sanmasınlar.

Gidip okulda biraz bağırırsanız o hoca denen zibidi bir daha sesini çıkaramaz. Zaten küçük kız çocuğuna hakaret eden adam korkağın tekidir. Gidip ona ve müdüre bağırmak lazım. Sizi şikayet edeceğim diye de tehdit etmek gerekir.
    Tabi yapmak zorunda değilsiniz ama okulu darmadağın etsenizde size birşey diyemezler.

Alıntıları Göster
    @rds
    Alıntı yapmamam istendiği için şekilde yazıyorum. Tamda be o kişinin mesajını alıntı yapıp tepki gösterecektim. Ciddi olan olmayan, alakası olan olmayan her konuya atılan saçma mesajlardan bıkkınlık gelmişti. Bu çabuk ve etkili işlem için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anime

@rds
    Alıntı yapmamam istendiği için şekilde yazıyorum. Tamda be o kişinin mesajını alıntı yapıp tepki gösterecektim. Ciddi olan olmayan, alakası olan olmayan her konuya atılan saçma mesajlardan bıkkınlık gelmişti. Bu çabuk ve etkili işlem için teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    Senin açından bakarsak haklısınız,şikayet etmelisiniz de bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilm-i yorum

Alıntıları Göster
    yalan söylemedikleri ne malum??
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilm-i yorum

Alıntıları Göster
    Ya bakın işin özü şu;Okuldaki öğretmenler nasıl olsa sizin geleceğiniz, sınıf geçme durumunuz onların elinde olduğu için size istediğini söylüyor, istersen karşı gel direk 0 kaldın sınıfta, ellerindeki koz büyük yapmasan dediğini kalıcan sınıfta yapsan gene kalıcan işi özü bu,ama böyle açık öğretim, kpss kursları gibi yerlerde 400 lira ödeyerek tek ders aldığınız yerlerde tahtaya çıkılacak derse o kurstaki hoca, ha ozaman çıkmıyorum kardeşim para veriyorum tahtaya çıkmak için mi diyebilirsin. Ama lise, ilk öğretim böyle değil işte ,onun için ya o öğretmeni mahkemeye vereceksiniz ,ki öğretmen haklı çıkacak ıspatınız yok birşeyiniz yok size olan olacak,Yada Artık öğretmenin insafına kalmışsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: RuLeT^#

Ya bakın işin özü şu;Okuldaki öğretmenler nasıl olsa sizin geleceğiniz, sınıf geçme durumunuz onların elinde olduğu için size istediğini söylüyor, istersen karşı gel direk 0 kaldın sınıfta, ellerindeki koz büyük yapmasan dediğini kalıcan sınıfta yapsan gene kalıcan işi özü bu,ama böyle açık öğretim, kpss kursları gibi yerlerde 400 lira ödeyerek tek ders aldığınız yerlerde tahtaya çıkılacak derse o kurstaki hoca, ha ozaman çıkmıyorum kardeşim para veriyorum tahtaya çıkmak için mi diyebilirsin. Ama lise, ilk öğretim böyle değil işte ,onun için ya o öğretmeni mahkemeye vereceksiniz ,ki öğretmen haklı çıkacak ıspatınız yok birşeyiniz yok size olan olacak,Yada Artık öğretmenin insafına kalmışsınız.

İlkolkul 5. sınıfta olan öğrenciye, bir öğretmen, velisinin ona şikayette bulunması sebebi ile kafayı takıyor onunla uğraşıyorsa o öğretmene yazık derim ben. 5. sınıfta olan bir öğrencinin neyine takılabilir ki?

• quote:

Alıntıları Göster
    şikayetle falan uğraşmaya gerek yok.okul dışında sıkıştırıp 2 dişini söküverin.o anlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Se®can

Ufaklıkların dersden neden muaf olduklarına dair doktorlardan yazılı belge alın, okul müdürlüğüne raporlarla birlikte yazılı ve olayla ilgili ayrıntılı dilekçe verin, eğer ciddi bir cevap alamazsanız mebe yollayın tanıdığım bir arkadaşımın kardeşinede olduydu adamı okuldan sürdüler. Peşini bırakmayın sakın hakkınızı arayın lütfen.

bu arkadaşın dediğini aynen uygulayın,bir sonuç mutlaka cıkacaktır,hiçbir öğretmenın böyle bırsey yapmaya yetkısı yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: talaria

şikayetle falan uğraşmaya gerek yok.okul dışında sıkıştırıp 2 dişini söküverin.o anlar

Alıntıları Göster
    ne kadar ön yargılsıınız yaa hemen adamı astınız...sen git bi de öğretmenle konuş bakalım ne diyecek ne anlatacak sana...belki kardeşin bi hata yapmıştır önce
    kolaymı o kadar öğrenciyle uğrtaşmak ?ne insanlar ne öğrenciler var okullar kurallarla yürütülür ve işletilir kaç öğrenci veya öğrencilerin yüzde kaçı uyuyor bunlara?

bu kuralları uygulamadığı için müdür öğretmene bi ton hakaret ediyor 15-20öğretmenin içinde ona bişey yok...!

Yani diyeceğim şudur ki gidin önce bi öğretmenle konuşun olayı iyice bi anlayın ona göre hareket edin eğer bu durumda öğretmenden kaynaklanan bir sorun olursa da
    milli eğitime şikayette bulunun...

• quote:

Orijinalden alıntı: AseLaL

quote:

Orijinalden alıntı: Se®can

Ufaklıkların dersden neden muaf olduklarına dair doktorlardan yazılı belge alın, okul müdürlüğüne raporlarla birlikte yazılı ve olayla ilgili ayrıntılı dilekçe verin, eğer ciddi bir cevap alamazsanız mebe yollayın tanıdığım bir arkadaşımın kardeşinede olduydu adamı okuldan sürdüler. Peşini bırakmayın sakın hakkınızı arayın lütfen.

bu arkadaşın dediğini aynen uygulayın,bir sonuç mutlaka cıkacaktır,hiçbir öğretmenın böyle bırsey yapmaya yetkısı yoktur.

Alıntıları Göster
    Böye saçmalık olurmu arkadaşlar kimse kimseye hakaret edemez böyle bir şey olamaz okul hayatım boyunca 1 kere hakaret yemedim etmeye çalışanlara cevabını verdim sonuçta hiçbirşey olmadı hak yedirtmemeliyiz bence önce öğretmenle görüşün hala artistliğe devam ederse sakın müdüre gitmeyin gidin dilekçe verin milli eğitime çok ciddiyim müdür tatlıya bağlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: rds

quote:

İlkolkul 5. sınıfta olan öğrenciye, bir öğretmen, velisinin ona şikayette bulunması sebebi ile kafayı takıyor onunla uğraşıyorsa o öğretmene yazık derim ben. 5. sınıfta olan bir öğrencinin neyine takılabilir ki?

Öyle demiyceksin işte Moruk, ne hasta öğretmenler var.Sen denk gelmemişsin1 saat önce yazdığım gibi işin özü bundan ibaret herşey öğretmenin elinde olunca böyle şeyler kaçınılmaz oluyor ne yazıkki!!!Hepimiz hakarete uğradık kim uğramadıki ? yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuLeT^# -- 25 Aralık 2009; 2:28:10 >

• quote:

Dövdürmek çözüm değil,Hatta hiç değil.Benim zamanımda 4 yıl öncesi gözümün önünde gıcık bir hocayı dövdürdüler, hatta dövdürenler de saldırdı hocaya, bir anlık içleri soğudu ama bunun öğretmen tarafından hukusal süreci var , öğretmen sınıf geçirmez ,diğer öğretmenlerde aynı kişiyi sınıf geçirmez; yaptığı olay büyük çünkü, kendine de yaptırmıyacağını bilemez öğretmen,Yani dövdürmek çözüm değil

• quote:

quote:

Dövdürmek çözüm değil,Hatta hiç değil.Benim zamanımda 4 yıl öncesi gözümün önünde gıcık bir hocayı dövdürdüler, hatta dövdürenler de saldırdı hocaya, bir anlık içleri soğudu ama bunun öğretmen tarafından hukusal süreci var , öğretmen sınıf geçirmez ,diğer öğretmenlerde aynı kişiyi sınıf geçirmez; yaptığı olay büyük çünkü, kendine de yaptırmıyacağını bilemez öğretmen,Yani dövdürmek çözüm değil

illa kimin dövdüğünün belli mi olması lazım basit bir sebebten kavga çıkabilir
    Haketmiş gerçekten kendini ne sanıyorda böle şeyler söylüyor ya kaşınmış yani kaşıyın onu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mk4Ever.

quote:

quote:

illa kimin dövdüğünün belli mi olması lazım basit bir sebebten kavga çıkabilir
    Haketmiş gerçekten kendini ne sanıyorda böle şeyler söylüyor ya kaşınmış yani kaşıyın onu.

Alıntıları Göster
    Yeğenin kötü etkilenmiş olduğuna göre kesinlikle birşeyler yapılmalı. Müdürle yada direk öğretmenle konuşabilirsiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Bligzer

Yeğenin kötü etkilenmiş olduğuna göre kesinlikle birşeyler yapılmalı. Müdürle yada direk öğretmenle konuşabilirsiniz...

Alıntıları Göster
    YEĞENİMİN YALAN SÖYLEMESİ GİBİ BİR DURURM MÜMKÜN DEĞİL
    İKİNCİSİ ZATEN BEDEN DERSİNDEN MUAF OLDUĞUNA DAİR DOKTOR RAPORUDA ÖĞRETMENİN ELİNDE
    ÜÇÜNÇÜSÜDE HERSENE TAKTİRLERİYLE BİRİNCİLİKLERYİLE ÖN PLANDA OLAN YEĞENİM ARKADAŞLARININ ORTASINDA REZİL EDİLMEKTEN ŞİKAYETÇİ HATTA ÖĞRETMENDEN ÖYLE KORKUYOR Kİ SÖYLEMEYİN BİRŞEY YİNE BAĞIRIR DİYOR BEN ÖĞRETMEN BANA HATAM OLSA YADA BİREBİR BAĞIRSA RAZIYIM DİYOR AMA 40 KİŞİNİN İÇİNDE REZİL OLDUM OKULA GİTMEK İSTEMİYORUM BİRDE BU OLAYIN DEVAMINDA ÇOCUK OKADAR ÜZÜLMÜŞ Kİ TÜM GÜN BOYUNCA STRESTEN BURNU KANAMIŞ VE BU OLAY PENDİĞİN EN İYİ OKULLARINDAN BİRİNDE OLUYOR KIRSAL BÖLGE FALANDA DEĞİL

• quote:

Orijinalden alıntı: Aynakolik

YEĞENİMİN YALAN SÖYLEMESİ GİBİ BİR DURURM MÜMKÜN DEĞİL
    İKİNCİSİ ZATEN BEDEN DERSİNDEN MUAF OLDUĞUNA DAİR DOKTOR RAPORUDA ÖĞRETMENİN ELİNDE
    ÜÇÜNÇÜSÜDE HERSENE TAKTİRLERİYLE BİRİNCİLİKLERYİLE ÖN PLANDA OLAN YEĞENİM ARKADAŞLARININ ORTASINDA REZİL EDİLMEKTEN ŞİKAYETÇİ HATTA ÖĞRETMENDEN ÖYLE KORKUYOR Kİ SÖYLEMEYİN BİRŞEY YİNE BAĞIRIR DİYOR BEN ÖĞRETMEN BANA HATAM OLSA YADA BİREBİR BAĞIRSA RAZIYIM DİYOR AMA 40 KİŞİNİN İÇİNDE REZİL OLDUM OKULA GİTMEK İSTEMİYORUM BİRDE BU OLAYIN DEVAMINDA ÇOCUK OKADAR ÜZÜLMÜŞ Kİ TÜM GÜN BOYUNCA STRESTEN BURNU KANAMIŞ VE BU OLAY PENDİĞİN EN İYİ OKULLARINDAN BİRİNDE OLUYOR KIRSAL BÖLGE FALANDA DEĞİL

Alıntıları Göster
    Hakediyorsa hakaret edebilir.

• Kızlar belki bişeyler saklıyorlar, yaramazlık felan yapmış olabilirler belli olmaz. İlkokul öğrencisi sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2160p

Kızlar belki bişeyler saklıyorlar, yaramazlık felan yapmış olabilirler belli olmaz. İlkokul öğrencisi sonuçta.
    ilkokul hocalrı şizofrendır lisede cocuk dah billinçli odlugu ıcın pek bısey dıyemezler benb senınde yerınde olsam kessınlıklle gdr şıkayet eder hahkkımı arardım temızletmek eyvallahda çöpçü diyemez yani kesnlıle şıkayet et
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.