Şimdi Ara

ÖĞRETMEN ÖĞRENCİYE HAKARET EDEBİLİR Mİ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
107
Cevap
0
Favori
50.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tolga

yeri gelmişken bir sorum var

bir anadolu lisesinde öğretmen öğrenciye pezeve..k, şerefsiz diyorsa bunu şikayet etsek cezası ne olur?

Hiçbir cezası olmaz .ne demek p.... Böyle öğretmenlere dava açıcan tazminat alıcan mazo.gif]

edit: noktalama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chidori -- 25 Aralık 2009; 19:48:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: konman4245

quote:

Orijinalden alıntı: Tolga

yeri gelmişken bir sorum var

bir anadolu lisesinde öğretmen öğrenciye pezeve..k, şerefsiz diyorsa bunu şikayet etsek cezası ne olur?

Hiçbir cezası olmaz ne demek p.... Böyle öğretmenlere dava açıcan tazminat alıcan mazo.gif]

Dava açmaya bile gerek kalmaz esasında. Millet hakkını savunmayı bilmediği için bu işten hep öğretmenler karlı çıkıyor. Dilekçe arkadaşım, herşeye dilekçe yollicaksın. Kağıt üstünde olacak herşey.

Müdürün yanına gitsen "ya benim oğlana hoca sövmüş saymış benim hanımı bile arada kaynatmış söverken ben hocadan şikayetçiyim" desen, müdür hemen yavşayıp "yaaa efenim işte bazen oluyor bazen gidiyor" diye ayak yapar, çay ikram eder, utanmasa el etek öper. Müdür yanına şikayetçi olunan hocayı çağırır "yaa hacıabe bak böle böle yapıyon biraz ayağını denk al" der ve olay orada kapanır. Hoca - 1 Öğrenci - 0

Ancak bunu dilekçeyle bildirirsen, bu hoca hakkında şikayetçi olan bir çok insan da olursa, o hocanın vay haline. Sürgüne kadar yolu var, böyle bir sürgüne ben şahit oldum. Ancak iş kağıtta olmalı, müdürle masa altı pazarlıkta değil.

• Sakin ilçe il milli eğitim müdürüne vs gitmeyin,makam atlamayın.Haklıyken haksız duruma düşmeyin.İlk önce hocayla konuşmanız,sonra rehberlik servisi son olarakta okul müdürüyle konuşmanız buda olmassa son çare olarak dilekçe yazmanız en doğru karar olur.
  • her iş dilekçeye kalırsa da öğretmenin karşısında öğrenci süt dökmüş kuzuya döner. bilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: The souls migration

her iş dilekçeye kalırsa da öğretmenin karşısında öğrenci süt dökmüş kuzuya döner. bilirsiniz..

Bence hiç öyle değil, tam tersi öğretmen süt dökmüş kediye döner. Tecrübe edindiğim için yukarıya bunları yazdım belirttim, boş beleş yazılar değildir yukarıdakiler.
  • Hastahanelerde hemşireler ,doktorlar size hayvanmışsınız gibi davranır çıtınız çıkmaz, bankada sizin suratınıza bile bakmadan oflayıf puflayıf işinizi yaparlar çıtınız çıkmaz, fatura kuyruklarında azarlanırsınız çıtınız çıkmaz, tapuda vergi dairesinde belediyede adam yerine koymazlar çıtınız çıkmaz...ama öğretmene gelince en pısırığınız aslan kesilir. Aferin size .Sizin gibi delikanlılar zor bulunur.
  • öğretmen akıllıdır, öğrenci ise terbiyesizlik yaparak öğretmeni çileden çıkarır. bu bir gerçek.
    öğretmen isterse, öğrencinin gıkı çıkmaz derste ve iyi bir öğretmene diğer öğrenciler destek verir.
    bu sebepe terbiyesizlik yapan öğrenci için diyorum derstte gıkı çıkmaz bir daha ve kuzuya döner.
    dönmezse, öğretmen de onun anlayacağı dilden konuşabilir. al gülüm ver gülüm meselesi.

tabi tercihe bağlı.. herkes bu şekilde hareket etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 25 Aralık 2009; 20:28:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egebuca

Hastahanelerde hemşireler ,doktorlar size hayvanmışsınız gibi davranır çıtınız çıkmaz, bankada sizin suratınıza bile bakmadan oflayıf puflayıf işinizi yaparlar çıtınız çıkmaz, fatura kuyruklarında azarlanırsınız çıtınız çıkmaz, tapuda vergi dairesinde belediyede adam yerine koymazlar çıtınız çıkmaz...ama öğretmene gelince en pısırığınız aslan kesilir. Aferin size .Sizin gibi delikanlılar zor bulunur.

siz herkezi kendiniz gibi saniyorsunuz sanırım.
  • Hocayla konuşun gerçekten dediyse şikayet edin mutlaka. 1 haftada hocalardan yemediğimiz bela küfür kalmadı.Şikayete hazırlanıyoruz.
  • Muştayla basardım ben olsam Öğretmenler odasını..
  • Bana bütün sınıfın ortasında ağır hakaret etti bir bayan hoca. Bende sert çıktım dilekçe yazdı. Müdür Yardımcısıyla konuştum anlattım davayı. Dilekçeyi yok etti :D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exxcrea

quote:

Orijinalden alıntı: egebuca

Hastahanelerde hemşireler ,doktorlar size hayvanmışsınız gibi davranır çıtınız çıkmaz, bankada sizin suratınıza bile bakmadan oflayıf puflayıf işinizi yaparlar çıtınız çıkmaz, fatura kuyruklarında azarlanırsınız çıtınız çıkmaz, tapuda vergi dairesinde belediyede adam yerine koymazlar çıtınız çıkmaz...ama öğretmene gelince en pısırığınız aslan kesilir. Aferin size .Sizin gibi delikanlılar zor bulunur.

siz herkezi kendiniz gibi saniyorsunuz sanırım.

Madem siz öyle değilsiniz neden üstünüze alınıp cevap yazdınız.Lafım klavye delikanlılarına.
  • en sinir olduğum şey ya benimde başımda buna benzer bi olay geçti..o zamanlar 7.sınıftaydım.şimdi dersanede dersteyiz benim yanımdaki çocukla onun arkasındaki çocuk derste konuşuyor..hoca bunların 2sini kaldırdı tahtaya..sonradan beni de kaldırdı..dedi bana bunların 2si mi konuşuyor.bende dedim bilmiyorum..sonra 3müzü 2 ders boyunca tahtanın yanında bekletti..sadece bekletse iyi böyle salak öğrenciye böyle muamele..falan filan derste sınıftan birisi soruyu çözer..bunlara yap desen yapamaz(bizi kastediyor) aileniz size o kadar para verip dersaneye yazdırıyor falan filan daha neler neler saydı o 2derste..sonra 2.dönem bunu başka sınıfa verdiler, o zaman düzelttim matematiği..oks'de and lisesi kazandım çok fena kapak olmuştu buna..sınav açıklandıktan sonra tercih için dersaneye gittim..şöyle buna "girdi mi?" bakışı attım..

gerçekten enfes bi duyguydu o bakışı atarkenki duygularım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi düdüklü leblebi -- 25 Aralık 2009; 21:09:21 >

• valla vize final çıkışı hocalara en güzelinden iltifatlar yağdırdığımızı düşünürsek hocanın da hakkı var gibi :P:P
  • Ne saçma işlerle uğraşıyorsunuz.Alay ettiyse etmiş ne var bunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mk4Ever.

quote:

Orijinalden alıntı: RuLeT^#

quote:

Orijinalden alıntı: talaria

şikayetle falan uğraşmaya gerek yok.okul dışında sıkıştırıp 2 dişini söküverin.o anlar

Dövdürmek çözüm değil,Hatta hiç değil.Benim zamanımda 4 yıl öncesi gözümün önünde gıcık bir hocayı dövdürdüler, hatta dövdürenler de saldırdı hocaya, bir anlık içleri soğudu ama bunun öğretmen tarafından hukusal süreci var , öğretmen sınıf geçirmez ,diğer öğretmenlerde aynı kişiyi sınıf geçirmez; yaptığı olay büyük çünkü, kendine de yaptırmıyacağını bilemez öğretmen,Yani dövdürmek çözüm değil

illa kimin dövdüğünün belli mi olması lazım basit bir sebebten kavga çıkabilir
    Haketmiş gerçekten kendini ne sanıyorda böle şeyler söylüyor ya kaşınmış yani kaşıyın onu.

mk4ever sana ozelden sordugun so runun cevabini yazdim fakat mesaj kutun dolu sanirim.. mesaj gitmedi..

• vay anasını bea
    ne bicim İLKOKUL HOCASI o
    lise olsa şaşırmam ama ilkokulda o ne be
    sınıf ögretmeni ayrı bi numara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

Ne saçma işlerle uğraşıyorsunuz.Alay ettiyse etmiş ne var bunda.

Hiç kimsenin başka bir kimseyi aşağılamasına hakkı yoktur. Onlar bir eğitimci gibi davranmak zorundadır. Yol göstermelidir, örnek olmalıdır. O yaşta ki çocuklara böyle laflar söylenir mi arkadaşlarının önünde! Kusura bakmayın ama "Ne var bunda" sözünüzle beraber koyun olmaya devam edin. Hakkınızı aramayın. Başkaları tarafından ezilin.

Konuyu açan arkadaş için; hakkınızı arayın. Tavrınızı koyun ki sizden korksunlar. Kısacası okulu başlarına yıkın gerekirse. Hiç kimse koyun olmasın.
  • hocaya bak be yobaz ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: rds

quote:

Orijinalden alıntı: CambazTr

COOL STORY BRO

Konuyu açan arkadaşımdan özür diliyorum ancak konu dışı bölümü içerisindeki uygulamalarımız devam ediyor. Bu mesajdaki gibi kural dışı davranışların yaptırımı kurallarda açıktır ve derhal uygulanmaktadır, bilginize.

Lütfen mesajıma alıntı yapmayınız, bölümde mevcut bir konu var oradan soru sorabilirsiniz.

İyi forumlar.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.