Şimdi Ara

ÖĞRETMEN ÖĞRENCİYE HAKARET EDEBİLİR Mİ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
50.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Size önereceğim durum üst makamlara şikayet etmek olacaktır ama şahsi görüşüm temiz bi dayak belki bu adamın aklını başına getirebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga

yeri gelmişken bir sorum var

bir anadolu lisesinde öğretmen öğrenciye pezeve..k, şerefsiz diyorsa bunu şikayet etsek cezası ne olur?

boşuna yorma kendini.müdür bize ilçe milli eğitim müdürünün yanında hayvan dölleri dedi hiçtebişey olmadı
  • Kural 1 - Yönetici daima haklıdır.
    Kural 2 - Yöneticinin haksız olduğu yerde 1. kural geçerlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambursman

quote:

Orijinalden alıntı: Aynakolik

ARKADAŞLAR BENİM 5.SINIFDA OKUYAN BEDEN DERSİNDEN MUAF BİR YEGENİM VAR YEĞENİM VE BİR ARKADAŞI BUGÜN BEDEN DERSİNDE ÖĞREMENLERİ TARAFINDAN SPOR SALONUNU TEMİZLEME GÖREVİ VERİLMİŞ ARKADAŞLARI BEDEN DERSİNİ YAPARKEN BUNLARDA TEMİZLİK YAPIYORLARMIŞ YERLERİ SÜPÜRÜP EŞYALARI YERLEŞTİRİP DÜZELTME GÖREVİ FAKAT ÖĞRETMEN BİR YANDAN ÖĞRENCİLERE DERS VERİKEN BİR YANDANDA ÇÖPCÜLER , SALAKLAR , TEMİZLİKÇİLER YAPIN İŞİNİZİ DİYE HAKARET ETMİŞ SİZCE NE YAPMALIYIZ ÖGRETMENİ ŞİKAYETMİ ETMELİYİZ YOKSA NORMAL DEYİP GECMELİMİYİZ.BU ARADA ÇOCUKLAR ÇOK ÜZÜLMÜŞLER HEP AĞLAMIŞLAR OKULA BİLE GİTMEK İSTEMİYORLAR ARKADAŞLARIMIZIN GÖZÜ ÖNÜNDE REZİL OLDUK DİYE VE BU ÖĞRENCİLER KIZ VE OKUL BİRİNCİSİ ÇOCUKLAR LÜTFEN YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

öğrenciler hiç bir şekilde hizmetli gibi görevlendirelemez. temizlik, hizmetlilerin görevidir bu hiç bir şekilde hoş görülmemeli. müdüre şikayet edin.

Erciyes Üniversitesinde MYO okuyorum.Merdivenin son basamağında sigara içiyordum.Merdiven de ve basamaklarda sigara içmek yasakmış.Okul müdür yardımcısımı nedir o şahsiyetle aramızda geçen diyalog

hoca:Öğrenciler gelin buraya

Buyrun hocam

sigara içmek yasak orda yazı astık oraya okumuyormusunuz

Haberimiz yoktu hocam.

ceza yazacam size ödermisiniz yoksa bahçeyimi temizlersiniz.

Bekliyorum 2 oldu adamdan duyduklarım.

yetkili mercilerle görüşmeyi düşünüyorum bu hususta.Otursun ceza yazsın ama ihçbir şekilde bir öğrenciye temizlik işini yaptıramaz

• Arkadaşlar bu konuyla ilgili hiçbir gelişme olmadı ablam boşver notunu kırar düşük puan verir bulaşmayalım şikayetimizi geri alalım dedi fakat biz böyle iyi niyeti düşünürken öğretmen yapacaklarına devam etmiş tekrar çocuklara temizlik yaptırmış yeğenim artı 2 kıza daha ve kızlara demişki sizin üçünüzü toplasam bir kız etmezsiniz bu bardağı taşıran son damla oldu artık valilik ile meb şikaye etme zamanı geldi bakalım ne olucak bir akıl verin okulun adınıda deşifre ediyorum PENDİK NEFİZ FAZIL KISAKÜREK İLKÖĞRETİMOKULU ÖĞRETMEN BAHRİ SAYIN KUNG-FU ANTRENÖRÜYMÜŞ
  • arkadaşlar haksızlığa uğradığım bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum bana yardımcı olursunuz inşallah

benim edebiyat notlarım 39-46-34 ortalama 39.6 dan 40...öğretmenin bana vereceği kanat notu sınıfı geçmem için büyük bir önem taşıyordu...bana ödev verdiği konuyu çalışmadığım için 0 verdi...Siz şimdi diyeceksiniz ki adam haklı ödevine neden çalışmadın,bundan bir hafta öncede başka arkadaşım konu anlatacaktı fakat ona sıfır vermedi çalışmadığı için...neyse dersteki davranışlarından dolayıda başka bir arkadaşıma daha sıfır verdi..sınıfta 2 kişi sıfır almıştı... benimle beraber sıfır alan öğrenciye bizim edebiyatçı ben şurdan paramı alamadım sen alırsan seni geçiririm demiş...çocuk da bu işi yapmış ve sınıfı geçti...şimdi benim ne yapmam lazım...bizede bi iş verseydi bizde onu yapıp geçseydik...varmı böyle birşey...benim bu adamı ne yapmam lazım bana bir akıl verin... birde o gün tahtaya konu anlatmak için zorla çıkarmıştı..ben ayaktayken biraz gergin olurum elim kolum oynar ne yapcağımı bilemem..hoca bana ogün sen ne gevşek bi adamsın lan dedi...,yanımdaki arkadaşla banadana eşek herif gibi laflar etti...ama bu lafları pek takmıyorum..acaba bu hoca bu davranışımdan dolayı mı sıfır verdi yoksa yoksa ödevi çalışmadığım için mi..konuyu anlatan öğrencilerede not vermedi..arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim sınıfta kalırsam ben hapı yuttum..7 zayıfıtan 3 e düşürmüşüm emekler boşa gitmesin.

teşekkkürler

• Burdaki arkadaşın açtığı konuya dayalı olarak birşeyler yazacağım. Ben bir öğretmenim, bu yapılanı asla onaylamam, ki asla hiç öğrencime hakaret etmem. Bu olay başlı başına yanlıştır, gider öğretmen arkadaşla konuşursunuz olur biter.. Bitmezse müdürüyle konuşursunuz ona çözüm bulurlar...

Ama şu yazılanlara bakıyorum da gerçekten artık eğitimin bitmesinin nedenleri ortada. Ne saygı kalmış, ne öğretmenin dayak yemesi kalmış, ne öğretmenin dişinin dökülmemesi kalmış...

Hergün sınıfta bin türlü saygısızlıkları yapan lise öğrencilerine eğer bizler her saygısızlıklarında idari işlemleri yapsaydık okullarda öğrenci kalmaz uzaklaştırma cezalarından sınıflarda nöbetleşe öğrenciler kalırdı.

Her türlü sabrı gösteren iyi niyetli öğretmenlere bu cümleleri kuranlara söylüyorum... Bu ülkede eğitim gerçekten çok kötüye gidiyor arkadaşlar, ve sizlerin bizlerin çocukları öğrenci olacaklar...

Bu mantıkla, bu sistemle kimsenin evladı kazanmaz bunu bilin... Çok şeyler kaybedecek bu ülke haberiniz yok... Sizler öğretmeni döverseniz o öğretmen bir sonraki dersinde tahtasına çıkar, kazanabileceği öğrencisi için uğraşmaz ve kazanılmışlarıda oracıkta kaybeder haberiniz olsun..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.