Şimdi Ara

ÖĞRETMEN ÖĞRENCİYE HAKARET EDEBİLİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
50.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BENİM 5.SINIFDA OKUYAN BEDEN DERSİNDEN MUAF BİR YEGENİM VAR YEĞENİM VE BİR ARKADAŞI BUGÜN BEDEN DERSİNDE ÖĞREMENLERİ TARAFINDAN SPOR SALONUNU TEMİZLEME GÖREVİ VERİLMİŞ ARKADAŞLARI BEDEN DERSİNİ YAPARKEN BUNLARDA TEMİZLİK YAPIYORLARMIŞ YERLERİ SÜPÜRÜP EŞYALARI YERLEŞTİRİP DÜZELTME GÖREVİ FAKAT ÖĞRETMEN BİR YANDAN ÖĞRENCİLERE DERS VERİKEN BİR YANDANDA ÇÖPCÜLER , SALAKLAR , TEMİZLİKÇİLER YAPIN İŞİNİZİ DİYE HAKARET ETMİŞ SİZCE NE YAPMALIYIZ ÖGRETMENİ ŞİKAYETMİ ETMELİYİZ YOKSA NORMAL DEYİP GECMELİMİYİZ.BU ARADA ÇOCUKLAR ÇOK ÜZÜLMÜŞLER HEP AĞLAMIŞLAR OKULA BİLE GİTMEK İSTEMİYORLAR ARKADAŞLARIMIZIN GÖZÜ ÖNÜNDE REZİL OLDUK DİYE VE BU ÖĞRENCİLER KIZ VE OKUL BİRİNCİSİ ÇOCUKLAR LÜTFEN YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

• Yapay Zekanın Yanıtı

Öğretmen Öğrenciye Hakaret Edebilir mi?

Eğitim kurumlarında, bir öğretmenin öğrenciye hakaret etmesi kesinlikle kabul edilemez bir davranıştır. Öğretmenler, öğrencilere rol model olmalı ve saygılı ve profesyonel bir şekilde davranmalıdırlar.

Bir öğretmenin öğrenciye hakaret etmesi, hem öğrenci hem de okul ortamı için ciddi sonuçlara yol açabilir. Öğrenci, aşağılanmış ve incinmiş hissedebilir ve bu da öğrenme sürecini engelleyebilir. Ayrıca, öğretmenin öğrenciye hakaret etmesi, okulun itibarına zarar verebilir.

Bir öğretmenin öğrenciye hakaret etmesi durumunda, ilgili okul yetkililerine derhal bildirilmelidir. Okul yetkilileri, öğretmenin davranışını inceleyecek ve uygun disiplin cezalarını verecektir. Öğretmenin öğrenciye hakaret etmesinin cezası, hakaret türüne ve öğretmenin geçmiş disiplin siciline bağlı olarak değişebilir.

Örneğin, bir öğretmenin öğrenciye "gerizekalı" demesi, ciddi bir hakaret olarak kabul edilebilir ve okuldan uzaklaştırma veya işten çıkarma gibi ciddi sonuçlara yol açabilir. Bir öğretmenin öğrenciye hakaret etmesi, öğrencinin psikolojik sağlığına da zarar verebilir.

Bu nedenle, bir öğretmenin öğrenciye hakaret etmesi hiçbir şekilde kabul edilemez ve ilgili okul yetkililerine derhal bildirilmelidir. Okul yetkilileri, öğrencinin haklarını koruyacak ve hakaret eden öğretmene uygun disiplin cezalarını verecektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kardeş şikayet edilecek bir durum yok Hocalar ediyor işte napabiliriz ki?Bizim okuldaki hocalarda öğrencilerle uğraşmayı çok seviyor
  • Erkek olsalardı fırlamalık yapmışlardır elbet diyecektim fakat kız ise ciddi ciddi hocada sorun var bence. Gidip bi boy göstermenizde fayda var.
  • Kesinlikle normal bir durum değil. Yeğeninin hakkını yedirmemeniz gerekiyor, öğretmenlerin öğrencilere örnek olması gerekirken böyle saçma şeyler neden yaparlar anlamam. Bir büyüğü gitsin öğretmeniyle konuşsun olmadı müdürüne o da olmadı ilçe milli eğitime gidersiniz.
  • Tabikide edemez. Okul müdürüne şikayet etmeyi dene, işe yaramassa MEB'e dilekçe yaz. %100 öğretmen hakkında bir işlem yaparlar
  • ilkokul 5. sınıfmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Kesinlikle normal bir durum değil. Yeğeninin hakkını yedirmemeniz gerekiyor, öğretmenlerin öğrencilere örnek olması gerekirken böyle saçma şeyler neden yaparlar anlamam. Bir büyüğü gitsin öğretmeniyle konuşsun olmadı müdürüne o da olmadı ilçe milli eğitime gidersiniz.
    Hadi Bize Küfür Ediyolar.. 5. Sınıfa Giden Çocugun Nie Gururunu İncitirsin Sen Arkadaş Ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se®can

Erkek olsalardı fırlamalık yapmışlardır elbet diyecektim fakat kız ise ciddi ciddi hocada sorun var bence. Gidip bi boy göstermenizde fayda var.
    BENİM YEĞENİM KALÇASINDAN AMELİYATLI YANİ BÖYLE BİR İŞİ YAPMASI SAKINCALI DİĞER ÇOCUKTA BOYNUNDAN YANİ BU ÇOCUKLARA BÖYLE İŞLER YAPTIRILIR MI DOKTORLAR BUNLARI MUAF YAPMIŞ O DERSTEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peter Griffen

ilkokul 5. sınıfmı ?
    okul müdürüne şikayet etme müdürle öğretmenler arası iyidir

ilçe milli eğitim müdürlüğünemi , başka yermi bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga

okul müdürüne şikayet etme müdürle öğretmenler arası iyidir

ilçe milli eğitim müdürlüğünemi , başka yermi bilmiyorum

Alıntıları Göster
    Şikayet edin yada gidin görüşün bence; kimsenin kimseyi ezmeye hakkı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noteb00k

Şikayet edin yada gidin görüşün bence; kimsenin kimseyi ezmeye hakkı yok.

Alıntıları Göster
    Zaten başlı başına hakareti bırak da temizleme görevi diye bir şey veremez öğrenciye.Öğretmenin öğrenci hakkında yapabileceği olumsuz şeyler Disiplin'e vermek ve Sözlü notunu kırmaktır.Gidip de sen spor salonunu temizliceksin diyemez.Hakaret etmiş bir de utanmadan.Hemen gidin ve önce sınıf öğretmeni ile sonra müdürle durumu paylaşın bunlardan hocaya yönelik bir uyari gibi bir şey çıkar fakat ceza almasını isterseniz ilçe-il milli eğitim müdürlüğüne başvurmanız gerekir. .Sakın ola umursamayıp da öğrencilerin haklarını yedirmeyin !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C£nq -- 24 Aralık 2009; 23:51:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: C£nq

Zaten başlı başına hakareti bırak da temizleme görevi diye bir şey veremez öğrenciye.Öğretmenin öğrenci hakkında yapabileceği olumsuz şeyler Disiplin'e vermek ve Sözlü notunu kırmaktır.Gidip de sen spor salonunu temizliceksin diyemez.Hakaret etmiş bir de utanmadan.Hemen gidin ve önce sınıf öğretmeni ile sonra müdürle durumu paylaşın bunlardan hocaya yönelik bir uyari gibi bir şey çıkar fakat ceza almasını isterseniz ilçe-il milli eğitim müdürlüğüne başvurmanız gerekir. .Sakın ola umursamayıp da öğrencilerin haklarını yedirmeyin !

Alıntıları Göster
    Şikayet yada temiz bi dayak

• quote:

Orijinalden alıntı: C£nq

Alıntıları Göster
    Kendinize güveniyorsanız gidin kendiniz sert bir biçimde konuşun. Çocuğu sahipsiz sanmasınlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ParanoiD.

Alıntıları Göster
    COOL STORY BRO
  • quote:

Alıntıları Göster
    Öğrenci velisinin okul yönetimine şikayette bulunması lazım. Ne çıkar bilmiyorum ancak orada gösterilecek sert tepkinin öğretmene dönüşü olabilir. Sert tepkiden kastım vurdu kırdı değil tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bidesen

Kendinize güveniyorsanız gidin kendiniz sert bir biçimde konuşun. Çocuğu sahipsiz sanmasınlar.

Alıntıları Göster
    Şikayet etsenizde bişey olmaz. Velisi okula gidip konuşsun, rencide etsin adamı.. Beden zaten 5'lik 100'lük bir ders. En kötü 4 gelir karneye, bedencide rencide olduğuyla kalır..
  • quote:

Alıntıları Göster
    Ufaklıkların dersden neden muaf olduklarına dair doktorlardan yazılı belge alın, okul müdürlüğüne raporlarla birlikte yazılı ve olayla ilgili ayrıntılı dilekçe verin, eğer ciddi bir cevap alamazsanız mebe yollayın tanıdığım bir arkadaşımın kardeşinede olduydu adamı okuldan sürdüler. Peşini bırakmayın sakın hakkınızı arayın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bidesen

Alıntıları Göster
    Şikayet etsenizde bişey olmaz. Velisi okula gidip konuşsun, rencide etsin adamı.. Beden zaten 5'lik 100'lük bir ders. En kötü 4 gelir karneye, bedencide rencide olduğuyla kalır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CambazTr

COOL STORY BRO

Konuyu açan arkadaşımdan özür diliyorum ancak konu dışı bölümü içerisindeki uygulamalarımız devam ediyor. Bu mesajdaki gibi kural dışı davranışların yaptırımı kurallarda açıktır ve derhal uygulanmaktadır, bilginize.

Lütfen mesajıma alıntı yapmayınız, bölümde mevcut bir konu var oradan soru sorabilirsiniz.

İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akçalı.

Alıntıları Göster
    Arkadaşım öğretmenin yaptığı davranış %100 yanlış ama öğretmeninde bir insan olduğunu unutmadan

öncelikle gidip konuşmanızı tavsiye ederim böyle böyle bir şey olmuş bu kelimeler kullanılmış tarzında

eğer öğretmen o anlık ruh halinden dolayı öyle davrandıysa özür dileyip sizin ve çocuğun gönlünü almak

isteyecektir yok eğer kasten yapılmış bir durum söz konusu ve öğretmen alakasız ise o zaman

okul müdürüne durumu anlatın ilçe meb gitmeme gerek kalmadan siz çözün deyin (imalı konuşun yani)

gereği yapılır o zaman emin olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeWD@Li -- 25 Aralık 2009; 0:05:57 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.