Şimdi Ara

Okul yönetimi sevgiliye karışabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90
Cevap
0
Favori
25.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bizim okulda az önce beni çağırdılar. Cuma günü neredeydin? Kız arkadaşın da yoktu o neredeydi? Bursa gezisi olacak. Bizi yanyana oturtmayacaklar. Okuldaki bütün sevgililere karışıyorlar. Bunları şikayet edebileceğimiz bir kurum var mi? Özel hayata karışılır mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Okul Yönetiminin Sevgililere Karışma Yetkisi

Okul ortamında sevgili olmak, öğrencilerin akademik başarılarını ve okul düzenini etkileyebilecek bir konudur. Bu nedenle, pek çok okul yönetimi, öğrencilerin sevgili olmasını yasaklayan veya kısıtlayan kurallar koymuştur.

Okullarda sevgili olmanın disiplin suçu olarak değerlendirilip değerlendirilmeyeceği, okul yönetiminin belirlediği kurallara bağlıdır. Bazı okullarda, sevgili olmak açıkça yasaklanmıştır ve bu durumda disiplin cezası uygulanabilir. Diğer okullarda ise sevgili olmak yasak olmasa da, sevgililerin okul içinde uygunsuz davranışlarda bulunmaları disiplin cezasına yol açabilir.

Örneğin, sevgililerin okul içinde aşırı samimiyet göstermeleri, dersleri aksatmaları veya diğer öğrencileri rahatsız etmeleri disiplin cezasına neden olabilir. Bu ceza, uyarıdan okuldan uzaklaştırmaya kadar değişebilir.

Ortaokulda sevgili yapmak da genellikle yasaktır. Ortaokul öğrencilerinin henüz duygusal olgunluğa erişmemiş olmaları ve sevgili olmanın akademik başarılarını olumsuz etkileyebileceği düşüncesiyle bu yasaklar konulmuştur.

Ancak, okul yönetiminin sevgililere karışma yetkisi sınırlıdır. Okul yönetimleri, öğrencilerin özel hayatlarına müdahale edemez veya sevgili olmalarını doğrudan yasaklayamaz. Okul yönetimlerinin yapabileceği şey, sevgililerin okul içinde uygunsuz davranışlarda bulunmalarını önlemek için kurallar koymak ve bu kurallara uymayan öğrencilere disiplin cezası vermektir.

Özetle:

• Okulda sevgili olmanın disiplin suçu olup olmadığı okul yönetiminin kurallarına bağlıdır.
    • Bazı okullarda sevgili olmak yasakken, bazı okullarda sevgililerin uygunsuz davranışlarda bulunmaları disiplin cezasına yol açabilir.
    • Ortaokulda sevgili olmak genellikle yasaktır.
    • Okul yönetimlerinin sevgililere karışma yetkisi sınırlıdır ve öğrencilerin özel hayatlarına müdahale edemezler.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: ay hoşt ulan

Beyler bizim okulda az önce beni çağırdılar. Cuma günü neredeydin? Kız arkadaşın da yoktu o neredeydi? Bursa gezisi olacak. Bizi yanyana oturtmayacaklar. Okuldaki bütün sevgililere karışıyorlar. Bunları şikayet edebileceğimiz bir kurum var mi? Özel hayata karışılır mi?

Bunun Ona Kırıcı Bir Davranış Olduğunu söyle
  • Ohooo iş yerlerinde bile sevgililerden bir tanesini işten çıkarıyorlar öğrendiklerinde sen okul karışır mı diye soruyorsun.

Türkiye de bunun önüne geçmek zor.
  • Up

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Ohooo iş yerlerinde bile sevgililerden bir tanesini işten çıkarıyorlar öğrendiklerinde sen okul karışır mı diye soruyorsun.

Türkiye de bunun önüne geçmek zor.

Örnek olarak ben :D çok eskiydi ama hatırlamıyorum lise bittikten sonra biyere girmiştim az bişey para biriktiriyim diye . paramında yarısını kesti adam
  • Gerici zihniyet çok olduğundan malesef bizim ülkemizde bu tip şeyler oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ay hoşt ulan

Beyler bizim okulda az önce beni çağırdılar. Cuma günü neredeydin? Kız arkadaşın da yoktu o neredeydi? Bursa gezisi olacak. Bizi yanyana oturtmayacaklar. Okuldaki bütün sevgililere karışıyorlar. Bunları şikayet edebileceğimiz bir kurum var mi? Özel hayata karışılır mi?

karışamazlar. okul gezisinde ne demek oturtmayacaklar. hiç dert etme,git kızın yanına otur,öğretmen birşey derse sanane cevabını yapıştır hiç çekinme. okul gezisinde karışamazlar ama okul içinde çok içli dışlı olma bence göze batmayın yani.
  • Yaşın kaç ki lov artizlik yapıyon. 18ine gel sonra istediğini yap.
  • Oh no.

• 18 yaşından küçüksen okul hayatını, derslerini, düzenini ve öğretmenlere karşı davranışlarını degistiriyorsa veline haber verebilirler, senin ailen sorun değilde kızın ailesi seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wRei -- 15 Ocak 2013; 12:28:55 >
  • Bu sebepten dolayi seni okuldan atamaz.

Bu sebepten dolayi sana vurursa ilgili yerlere sikayet edersin.

Kisacasi hicbir hukuki yaptirimi yok. Sadece sana kıl olurlarsa yazili ve sozlu sinavlarda dusuk verirler o kadar.

Lisedesin muhtemelen. Oradaki hocalarin egoist tavirlari bitmedi ve bitmeyecek. Prof olacak kadar zeki ve bilgili degiller isleri gucleri ego tatmin etme, guc gosterisi.

• sen oraya sevgili yapmaya değil okumaya gidiyorsun tabi karışacaklar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır ne hakla! bizim mahalledeki lise gebe olanlara teşekkür doğurup bakabilenlere tokiden ev çekiliş hakkı veriyor
  • Okul yönetimlerini tanrılaştırmayın. Seni zorlayıp kendiliğinden söylemen için uğraşmış. Cuma günü neredeydin sorusuna cevap vermen gerekmiyor. Tabiki o gün sınavın veya okulla ilgili bir aktiviten falan yoksa. 19.5 gün devamsızlık hakkınız var. Okulu ilgilendiren kısım bu hak dolduğu zamandır. Tabi birde sabahtan derse girip daha sonra kaçarsanız bunda da sorgulayabilirler. Ya hiç girmeyeceksiniz ya da girdiniz mi sonuna kadar bekleyeceksiniz.

Türkiye'de öğrenciler haklarını bilmediğinden aramayı da bilmiyorlar. Yönetmeliği şöyle bir gözden geçirin daha sonra ne kadar çok psikolojik baskı yapıldığını göreceksiniz. Yapılan o disiplin konuşmalarının bir çoğu hava cıva bir çoğu sadece göz korkutmak amaçlı.

Türkiye'de ilk ve orta öğretim kurumları belkide dünyadaki en rahat, en disiplinsiz yönetimlere sahipler. İllaki bir yerlerinde bir açık var. Korkmayın, araştırın, hakkınızı arayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnussen -- 15 Ocak 2013; 12:40:22 >

• ay hoşt ulan
  • Az ayık olun...

Benim zamanımda telefona bile karışıyorlardı...Hoca elimde telefonu gördü ver bakıyım bana onu dedi bende neden dedim okula telefon getirmek yasak dedi alıcam onu dedi bende tutanak tutun veriyim fazla önemli değil telefon dedim ne tutanağı yok öyle birşey falan dedi bende tutanak yoksa alamazsınız dedim bir daha öyle olay basıma gelmedi.
    Kılık kıyafetlede alakalı birşey geldi bu seferde milli eğitim müdürlüğüne gittik 4 kişiydik okulu aradılar yine ogünden sonra aynı olay başımıza gelmedi.

Biraz okuyun yönetmeliği...
  • Yurt disinda sevisceksiniz cunku ergensiniz kondom kullanin falan diyolar.

Simdi gelir"İstiyosan gidebilirsin"ciler

• bunlar eşekbaşı mı hiç bişeye karışmasınlar. hiç bişeye karışmasalar herkes okulda, derste sevişmeye başlar.
  • Okul sinirlari icinde goze batmissiniz belli.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.