Şimdi Ara

Öğretmende temiz bakımlı Megane 2 dci sedan sportway

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bakımları yetkili servisete yapılmıştır.Sportway modeli olup hız sabitleyicisi vardır.4 lastik yenidir.ekstra olarak 4 adet krom cam çıtası ,3 parça kumaş perdesi vardır tak-çıkar türünden.http://www.sahibinden.com/index.php?a=1004&b=1&list_type=1. ilan no:(#54850554) Arkadaşlar ,ilandaki no haricinde ....... 0505 370 82 08 nolu telefondan da bana ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deva38 -- 22 Ağustos 2011; 2:50:21 >

• Ne yaptın hocam sen öyle fiyat mı olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirlil35

Ne yaptın hocam sen öyle fiyat mı olur ?

Dostum arabam temiz km si az.bakımlı.masrafsız daha ne olsun.Adamlar benzinlisine aynı fiyatı çekiyor neredeyse..
  • Sen millete ne bakıyorsun, millet uçmuş. 2007 de aldım 2006 sport way'i daha 7bin km deydi 26.500 e. İmzamdaki aracı almak için sattım 63 bin kmde 23 liraya.
    Arabanın ederi belli gideri belli, sen biraz abartmışsın ki zaten o paraya satılmayınca mecbur düşüreceksin.
  • Hayırlısı bakalım.........
  • maksimum piyasası 24 ama isteyen ister corrollalara saçma sapan fiyatlar isteyen olunca bana bu gayet mantıklı geldi.
  • 2. el dipsiz kuyu ne çıkacağını bilemiyorsun.Çok numaralar dönüyor. İşlem görmüş arabaya ekspertiz sağlam diyebiliyor.Akla hayale gelmedik şeyler oluyor bu piyasada.Ucuz arabalar çok baş ağrıtabiliyor .Akrabam seat toledo almıştı 3 yıl önce.ustayla ahbap oldular.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bence de sen bilirsin ama fiyat çok fahiş biraz daha makul olursan daha fazla beklemeden satarsın ...
  • Fiyat yüksek bence de.
  • 26 liraya mitsubishi satan var forumda kasko fiyatı 17.000 lira arabasının ona bişey demiyorsunuzda buna niye bişey diyorsunuz şaşıyorum dogrusu bu milletin renolara karsı garezi var yada kedi ciğer meselesi olmuş...
  • Dışarıdan pahalı gibi gelebilir.Ama 23-24 hatta 25 e alacağınız arabanın ne gibi masraflarının olacağı konusunda bilginiz olmuyo servise ekspertize sokuyosun bilgisyara bağlıyo bişey yok diyo.Sonradan neler çıkıyor neler.Bildiğin arabayı alacaksın.Benimki teyze oğlundaydı o sıfır almıştı.Sona Q7 jip alınca meganı ben aldım.Seceresini biliyorum arabanın temizdfi sonuçta.Bende bakımlarını aksatmadım sonuçta fiyatı normal ..Masrafsız en azından .megane parçalarının pahalı olduğunu da unutmamak lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

26 liraya mitsubishi satan var forumda kasko fiyatı 17.000 lira arabasının ona bişey demiyorsunuzda buna niye bişey diyorsunuz şaşıyorum dogrusu bu milletin renolara karsı garezi var yada kedi ciğer meselesi olmuş...

Ne alakası var şimdi düşmanlık falan yani Benim aracım da 2007 Kangoo 1.5 Dci 80 Hp 46.000 km Expression Grand Comfort Normalde bu arabanın ederi belli ama bakıyorum neredeyse acenta parası isteyenler var ...

• Arkadaşlar bir malın ederi vardır .3liraysa sen 4 desen de zaten 4 lira etmez.3ün altına vermek senin insiyatifindedir aciliyetin varsa 3 ün altına verirsin. Fiyatı her zaman piyasa belirler. Aklımızdaki fiyat aslında geçersizdir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

quote:

Orijinalden alıntı: sissil

26 liraya mitsubishi satan var forumda kasko fiyatı 17.000 lira arabasının ona bişey demiyorsunuzda buna niye bişey diyorsunuz şaşıyorum dogrusu bu milletin renolara karsı garezi var yada kedi ciğer meselesi olmuş...

Ne alakası var şimdi düşmanlık falan yani Benim aracım da 2007 Kangoo 1.5 Dci 80 Hp 46.000 km Expression Grand Comfort Normalde bu arabanın ederi belli ama bakıyorum neredeyse acenta parası isteyenler var ...

valla çok alakası var

opel alırlar 36 bin lira. satmaya kalkarlar 34 -33 gayet makuıl dersiniz

adam gider reno alır 36 bin liraya. satmaya kalkar 34-33 . reno işte bu kadar para etmez dersiniz ben sanki bilmiyorum piyasayı.

daha geçen oldu 1.5 dci clio tek kapı var bende millet diyo satamazsın edemezsin oydu buydu 19 a aldım ben arabamı gecen sene. Ayın basında satıcaktım arabamı galeri 20 bin lira verdi arabama 3 araba yüzünden senede 10 binlira vergi kasko gideir var diye. neyse symbolu sattım.

• Reno nun en eskisinden en yenisine ticarisine kadar alım satımı her zaman diğer markalara göre kolay olmuştur.Halkımızın benimsediği bir marka...Peynir ekmek gibi satılır.
  • Araç kaç kez bakıma girdi ?
  • Her yağ değişiminde genel kontrolden geçiyor zaten.her 60 bin km de bir triger değişiyor.
  • Arkadaşlar 4 adet Kış lastiği (Lassa Snowveys Era ) 26.500 e dahildir....
  • Adam 2004 benzinli dynamic sedana 25 çekiyor. Benimki dizel üstelik pahalı diyenlere duyurulur..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.