Şimdi Ara

ÖĞRETMENİM ne YAPIYOR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ÖĞRETMENİM ne YAPIYOR!!!

yer: ODTÜ İstatistik Bölümü

Tarih: 29.06.2005

Kişiler: Öğretmenler (yüzlerce)(fotografta sadece bugünki lerin bir kısma görünüyor)

Olay: hafta sonu KPSS sınavı var , bu öğretmenler bu sınavda gözetmen olarak görev alarak 40ytl kazanmak istiyorlar... ve bunun için saatlerce bekleyecekler...

Yorum: ?

not: bu öğretmenler sınava girmiyorlar. sadece sınavda görev almak istiyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saatsizlik -- 29 Haziran 2005, 20:30:26 >

• bende girecem o sınava geçen sene 0,414 le atanamadım
  • Arkadaş torpil yaptırıp girdi adliyeye milletvekili tanıdığı sayesinde. Sen puanını yükseltmekle uğraş bakalım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: iyi kötü çirkin

bende girecem o sınava geçen sene 0,414 le atanamadım

imzanda öğretmen olacağını yazmışsın inşallah istediğin olur ama istersen fotoğrafa ve öğretmenin 40ytl ye düştüğü duruma bak...

yorum yapamak istemedim ama imzandaki "öğretmen olacağım" ı görünce yazayım dedim:

-Türkiye şartlarında öğretmenlik : maddi anlamda "ölümü görüp hastalığa razı olmaktır"

- elbette ülkemin şartlarını düşününce şükür... ama yaptığın işe bakınca ( her ne kadar yaz tatilleri şubat tatilleri [[ayrıca öğretmenler ek ders ücreti alamadıkları için bu tatilleri istemezler çünkü ek ders olmazsa sıkıntı artar ]] gözlere batsa da) bu olmamalıydı diyorsun...

-belki küçük bir kasabada kira derdin olmazsa iyi gelir... ama ankarada değil...

neyse önce başka şartları zorla olmazsa sen de "hastalığa razı olursun"

imza: bu gün o sıraya girmiş ve yazıklar olsun deyip çıkmış çıkarken de bu fotoğrafı çekmiş "ben"...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu adam nasıl öğretmen la
    7 ay önce açıldı
    inek matur şu anda ne yapıyor
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.