ÖĞRETMENLİK VE TIP
-
-
ilkokulda miyiz amnakim seçeceksin birisini lan seçmek zorundasin sadece bir hakkın var kimi sececksin çabuk sule
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
ali asaf
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
okul müdürü kolaylik sağlar mi kismini sonradan okudum ajzkqkkdwklkelkslwldd
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O piti piti yap
Bizim okulda var öğretmen bildiğin parasız izne ayrıldı yakında intörn hekim olacak
-
Olur hatta ilk olarak öğretmenlik sonra doktor daha sonrada abd başkanlığı yaparsın
Barış hoca mı olacaksın başımıza
-
Dalga geçilmiş ama ciddi olarak yazayım. Anladığım kadarıyla tıp ilk 3 sene de devamsızlık çoğu üniversite de dikkate alınmıyor. Hem öğretmenlik yapıp hem de tıp okuyabilecek irade varsa ilk üç sene pek sıkıntı olmaz ,devamsızlık konusunu pek bilmiyorum dediğim gibi. 4 ve 5 te öğretmenliği bırakman gerekir ,staj da devamlılık kesinlikle zorunlu. 6.sınıfta zaten asgari alacaksın ,boş ver öğretmenlikten gelen parayı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kararsızadam123 -- 2 Haziran 2023; 13:58:17 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beden eğitimi öğretmeniysen tıp profesörü bile olursun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tercih bakımından konuştuğumuz iki meslek grubu da gerek mesai gerek standartlar bakımından birbirinden çok uzak.
Öncelikle buna karar vermek gerekiyor.
Öğretmenlik yaparken hukuk okuyan ve avukatlık stajını yapanlar olmuştu. Burada dikkat edilmesi gereken husus birtakım Hukuk Fakültelerinin devamlılık zorunluluğunun içtihat gereği bulunmamasıdır.
Tıp Fakültesinde devamlılık esastır. Memurken devam etmek imkânsız olacaktır. 4 sınıf sonrası hastane süreci başladığında vs. mümkün görünmüyor.
Eğitim Fakültesine başlanır bitirilmeden Tıp Fakültesi kazanılırsa aradaki iki, üç yılı konuşabiliriz ama öğretmen olarak mezun olup atama gerçekleştikten sonra tıp okumak çok zor geliyor bana.
-
Bizim okulda 10 yıllık rehberlik hocası var. Hem bizimle Tıp 1 okuyor hem de şu an rehberlik hocası
ilkokulda miyiz amnakim seçeceksin birisini lan seçmek zorundasin sadece bir hakkın var kimi sececksin çabuk sule
|
|
|
Barış hoca mı olacaksın başımıza |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X