Şimdi Ara

Öğretmenlikten Hukuk'a

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 3 senedir bu forumda hep konu takip ettim . Yorumları okudum moral buldum . Şimdi benim bulduğum gücü umudu sizde bulun diye kendi hikayemi yazacağım
    Arkadaşlar lisede orta düzeyde kendi halinde çalışan biriydim. Ne zamanki 11. Sınıf oldum o Zaman artık dedim çalışmalıyım ve bu işi ciddiye aldım 11 çabuk bitmişti ve son sınıf olarak ygs bekliyorduk lise dehaylazlık etmiş biri olarak 12. Sınıf a iyi giriş yaptım. Ama bu beni o kadar yordu ki tıpkı sizler gibi ygs girdim baktım 110 bin. TM
    Kuş girecek gücüm kalmadı havalar ısındı , yazacak bölüm kendimce bulamadım (ailem öğretmen ol diye de diretince ) LYS 50 bin olarak sınıf öğretmenliği yazdım. İlk sene okudum ama ikinci sınıfta dersler olsun içimdeki pişmanlık olsun acabalar keşkeler derken benim kafa dank etti .(okuldaki hukukçuları içten içe kıskandım, mezun arkadaşları kıskandım ) dedim ki tekrar dene .
    Ailem hiç istemedi ama ben kafaya koydum . Koydum koymasına da vakit geçti , okulun bitmesine iki yıl var, özel okul dershane vs gidemem zaten yurt falan para derken benim vakit de kalmamış açtım edebiyat matematik çalışmaya ama Nasıl panik halindeydim neyse.
    Ygs Kasım ayı başladım girdim 100 bin aha dedim olmayacak gel okula geri dön falan moral sıfır
    Aile desteği yok benim gibi çalışan yok para yok neyse bi şekilde yurtta sabah 7 den akşam 7 ye kadar çalışmaya başladım sürekli mat çalıştım tabi Temel'im var ama iki sene geçmiş.
    Öyle üzgünüm ki yapamayacağım diye ağlıyorum ama evdekilere diyemiyorum da . Çünkü onaylamadıklarını söylediler hem okula git hem ygs hem aileden uzakta çok zor oldu ama dedim ki forum da hep ne diyorduk ÖNEMLİ OLAN LYs bu kalıbı hiç unutmadım
    Sorularımı çözdürecek hoca bulamayınca video izledim saatlerce , edebiyat ezberledim her yere yazdım çalıştım
    Rabbim çalışana veriyor arkadaşlar vallahi sıkmıyor .
    Girdim sınava yapabildiğinin en iyisini yapacağım dedim
    Ve sonuç açıklandı ki 22 Bin.
    Nasıl seviniyorum ama Nasıl ☺️☺️☺️ Çok sevindim çok Mutlu oldum o an gözüme hiç bişey görünmedi ne ailem ne akrabalar ne kimse .
    (Akrabalarım bile dalga geçti okul bırakılır mı diye) tercih yaptım HUKUK fakültesi geldi şu an1. Sınıf geçiyor
    Size tavsiyem
    Vaktin çabuk geçtiğini unutmayın
    Sonuç açıklanınca hiçbiri gözünüze görünmüyor
    Matematik yapamam demeyin elinizden geleni yapın
    Edebiyatı küçümsemeyin
    İnşallah sonuçlar hayırlısı olsun hepinize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynı durumdayız ama ben mezunum nasıl çalıştın matematiğe bu arada tebrikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Tyrk -- 28 Mart 2017; 13:18:34 >
  • Hangi üni hocam
  • Ne kadar video varsa izledim . Bi defter yaptım e kız olunca rengarenk boyuyorsun :) güzelce tekrar ve mantığı nedir diyerek deneme çözdüm ha bire deneme vakit için çok önemli hızlanmak

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Chesterfield

Hangi üni hocam

Hocam Selçuk üniv

• sonsuznr S kullanıcısına yanıt
    Hocam lysde büyük ihtimal 100k olamayacam ama bende 23-25e falan çekmeye çalışıcam
  • Yapılır yapılır bizzat yaptım önemli olan azim ve sabrın üzüntü ve korkunuzdan büyük olması o Zaman pekala yaparsınız diğerlerini önemseyip korkunca insan kötü oluyor çok çalışmak önemli değil verim almak bişeyler daha katmak kendine o masadan dolu kalkmak önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonsuznr -- 28 Mart 2017; 13:30:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Calisinca oluyor hocam tebrikler
  • Aynen hocam çok sağolun :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.