Şimdi Ara

OGS ALMAK MI MANTIKLI HGS Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
16.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkisi arasında fark var mıdır ? Hangisi mantıklı arkadaşlar ?

• Hgs altı üstü bi etiket. bi tomar depozito derdi yok.
    OGS denen zımbırtının garantisi bittiğinde cihaz iptal oluyordu bi zamanlar. Ayyuka çıktı idi, ayrıca iptalde depozito geri verilmiyor çoğunlukla, çakallık ve keriz silkeleme olayı yani. BKZ: şikayetvar
    OGS önermem.
    şuraya bakkınız :http://www.memurlar.net/haber/349888/
    buraya bakınız:http://www.hukuki.net/showthread.php?62030-OGS-Cihazi-Arizalari#axzz3i9IpWJii
    buraya da bakınız:http://metrosfer.com/bankalardan-ogs-kullanicilarina-ceza-soku/

olmazsa net kocaman derya, kendiniz araştırınız.

Ya bi de; halen ogs satılıyo mu?

• OGS kaldırıldı diye biliyorum artık HGS veriliyor çünkü. İstesende yok yani OGS.
  • Ogs kullanıyorum memnunum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozgur_gs_91 O kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilgi vermeyelim OGS'de halen satılıyor
  • OGS daha mantıklı olabiliyor tabi hala veirliyor ise mesela bizim bir Abi sıfır HGS'de sürekli kuyruk olduğu için OGS aldı.
  • OGS verilmiyor artık. Ben 7senedir is bankası OGS kullanıyorum cok memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç almak mı? Beklemek mi?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Retweeted Murat Kazanasmaz (@MuratKazanasmaz):
    Araçların %80'inde HGS varken OGS gişe sayısının daha fazla ve en sol şeritte olması?

• hgs al
  • HGS yi kampanya ile ücretsiz veren bankalar var. Kredi kartı hesabına bağlat keyfine bak.
  • hgs de okuma sorunu var paso kaçak geçiyoruz bazen isterse okuyor ama
  • ogs al kafan rahat olsun. otobandasın hgs girişte okumadı diyelim çıkarken carttt en uzak mesafe x10. plakana kayıtlı hgs ile x10 dan kurtuluyorsun ama en uzak mesafeyi yiyorsun. 3 kez boyle gecsen hop depoSito çıkmış oluyor. ayrıca hgs narindir aracı temiletirken yırtılır mırtılır yalan olursun.

ekimde aracı yeniledim. ilk işim gittim ogs aldım

• 8-9 senedir Ogs kullanıyorum. Geçen yıla kadar eski, büyük Ogslerden vardı. Hem araç değişikliği hem de arızalanması sebebiyle değiştirdik. Şuan sıkıntımız yok Ziraat işimizi görüyor.

• OGS gişeleri bomboş oluyor. Alabiliyosan OGS al.
    Bomboş OGS gişelerini kapatıp HGS yapamadılar. Ya da ortak geçiş. Ne beceriksiz adamlarmış arkadaş.
  • dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    Arkadaş bugün teslim aldı kurye ile yanlış bilgi vermeyelim

• HGS hem daha ucuz, hem de muhtemelen yakında ogs kalkacak (ogs kullananlara hgs satmak için). Eğer İstanbul'da her gün köprü geçme durumu yoksa hgs alın.
  • Hgs ler de lanet trafik çok :/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • OGS'den memnunum ama kaldırılacak sanırım
  • eser2244 E kullanıcısına yanıt
    İş bankasından istedim artık ogs yok dedi vermedi.

• Şirket araçları HGS li hemen hemen 2 günde bir müşteri hizmetlerini arayıp kaçak geçiş düzelttirmesi yapıyorum. HGS pasif sistem okuma olduğu için bazen etiketi okumuyor ve kaçak geçiş yazıyor bazen de hatalı ücret alıyor.
    OGS aktif okuma yapan bir sisteme sahip olduğu için pil ömrü 10 sene tepe tepe kullanıyorsun hiç hata vermiyor...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.