Şimdi Ara

Okuduğum Kitap Bittiği İçin Hüzünleniyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet baya saçma gelebilir banada geliyor zaten ama durum böyle. 9 aydır Harry Potter serisini okuyordum, kitap bitince filmini izliyordum. 9 ay boyunca kitap okumakla vakit geçirdim eğlenceli, yararlı baya güzel bir şey. 2 gün önce son kitabi ve son filmi izledim ve seriyi bitirdim. Bu duyguları yaşayacağımı hiç düşünmüyordum cünkü duygusal biri değilim sanıyordum ama yanılmışım. Rafta duran o kitaplara bakınca içimde bi burukluk bi hüzün kaplıyor nedense.
    Neyse içimi birazda olsun dökmüş oldum, rahatlatıyor bu beni cevap felan yazmasanız da olur amaç içimi dökmek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olur öyle. Ama başka kitaba başlayınca geçer. Ona alışırsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dan Brown'ın bütün kitaplarını okuyup bitirdigimde aynısı banada olmuştu. Hele okudugun serinin sonuncusu oldugunu bildiginde yavaştan alarak okuyordum yinede o kadar uzatayım dememe ragmen bir haftada bitiyordu.. Başka yazarlara yönel, R.k Rowling yenisini yazana kadar..

• SaB0 kullanıcısına yanıt
    Başka kitap almayı düşünüyorum da Harry Potter gibi serisi olan bir kitap önerebilir misiniz peki?

Serinin sonuncu kitabını meraktan 3 günde bitirmiştim bende :)

• Harry potter oyle ya. Seri okumaya calisma ustune olmuyor cunku. Araya tek kitaplik romanlar koy

• Mutlaka seninde bildigin kitapları önerecegim,

Yüzüklerin efendisi serisi

Hobbit serisi

Game of thrones serisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaB0 -- 13 Mart 2017; 20:47:30 >
  • SaB0 kullanıcısına yanıt
    Hobbit' i ekledim listeme, teşekkürler:)

• afyonkarahisarlılastirama kullanıcısına yanıt
    Aynen okuduğum diğer kitaplardan daha farklı okudukça okuyası geliyor, akıcı harika bi kitap. Yetenek varmış Rowling de:)

• Ben Zaman Çarkı serisini okuyorum, en son 10. kitap bitmişti ama üzerinden bayağı zaman geçti. Ortalama 800 sayfa civarı uzunluklarda 14 kitabı var, bitince birkaç saat boşluğa düşeceğim kesin.
  • Straw Hat kullanıcısına yanıt
    Okuldan gelince, yatmadan önce, haftasonları uyanınca okuduğum için alıştım o düzene ama simdi okuyamamak hem kötü hissettiriyor hem de sanki filmleri ve kitapları dünyadan yok olmuş bir daha okuyamacakmış gibi bir his kaplıyor içimi. Dumbledore öldügünde ağlayacak kadar hüzünlenen adamım duygularımı değiştirdi kitap:)

• Gönder bizde okuyalım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: afyonkarahisarlılastirama

Harry potter oyle ya. Seri okumaya calisma ustune olmuyor cunku. Araya tek kitaplik romanlar koy

Şunu yazacaktım ki yorumunuzu gördüm :) Saygılar hocam :) HP serisini bir çırpıda okuyup bitirdikten sonra büyük boşluğa düşmüştüm.
  • Harry potter ve lord of rings i bende okumayı düşünüyorum, cidden şimdiye kadar neden okumadıysam

• Başka bir kitap okurken yine aklıma HP de ki karakterler geliyor, yeniden başlasam mı diye düşünmüyor değilim

• 2008 yılıydı. Son kitabı daha çıkmadan sipariş etmiştik arkadaşla. Kitap geldi ve bitmesin diye sayfa sayfa okuduk her gün. Sonlara doğru artık sayfalar inceldiğinde çok hüzünlenmeye başladım. Bi gece dayanamayıp bitsin bu acı diye o kalan 100 150 sayfayı da bitirdim. Sevgilimden ayrılmış gibi hissetmiştim bir hafta kadar. Allahtan filmler devam ediyordu o sırada. Dün gece tvde melez prens vardı yine duygulandım. Hey gidi günler ya..

Çok uzun bir süre kitap okumadım hiç bir kitap Harry Potter kadar zevk veremez diye. Ondan sonra zaten 5-10 kitap okumusumdur en fazla. Hala daha kitap okusam mı diye düşünüyorum ve aklıma Harry Potter geliyor vazgeçiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdamBaliKokusu -- 16 Mart 2017; 2:17:14 >
  • tek derdin bu olsun. hayat sana ne hüzünleri öğretecek henüz haberin yok.
  • kralkatili guncesi bittiginde hissetmistim ayni duygulari,baska hic bi kitap zevk vermiycekmis gibi geliyordu

• Sana dostoyevski oneririm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunun 2 nedeni var.

1-)Gerçek hayatın sıkıcıdır. Kurguda yaşamak daha çekici geliyordur.
    2-)Her geçen an yaşlandığın için ona üzülüyorsundur. Bir diziyi bitirince üzülmenin asıl nedeni o.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.