< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
OKUDUĞUN LİSENİN ÖNEMİ
-
-
Cevap önemsiz olduğunu anlatıyor sanarak okuyordum ama sonradan önemliye döndü-dönmüş ..?
Detay katılabilir ama gerek duymadım. => Lise önemli.
-
akıllı adamsın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yazı güzel doğru
Bence kısmı:
Bu yazıyı okuyup pişmanlık üzüntü duymayın hiçbir şey kaçırmadınız eğer kendiniz çalışıp iyi bir üniye vs. gidecekseniz.
Ve lise = zaman kaybı, boş bir yer salllaaaa gitsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Maalesef kötü liseye düşen çocuk ya ordaki pis ortama asimile oluyor sonraki hayatında da öyle devam ediyor ya da ortamdan tiksinip içine kapalı biri olup depresyona giriyor.
Ben özeldeyim sınıflar anadolu - fen lisesi olarak ayrı ama herkes aynı binada. özel okul olmasına rağmen farkı çok bariz görebiliyorum. Sınavlardaki performansa göre sınıf değişimi de olduğu için insanları gözlemleyebiliyorum fenden anadolu'ya geçen birisi kısa sürede oradakiler gibi oluyor dersleri vs. salıyor tam tersinde ise çocuk fendekileri görüp kendisi de çalışmaya başlıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben öyle düşünmüyorum ilkokul hocam ve ortaokuldaki matematik hocam sayesinde şuan bişeyler başarabiliyorum lisem bomboş geçti. Lgsden %5 yaptım aslında guzel bi lise kazandım ama hedefim bu degildi. liseye geçtiğimde pandeminin etkisiyle hiç ders dinlemiyodum sınav gecesi çalışıp geçiyodum lisede de hocalarla aram hiç iyi değil boş boş disiplinler yedim annem babam hep okuldaydı. Bu okul yüzünden nezarethaneye bile girmişliğim var
notlarım hep 80-100 arası ama sözlüme matematik hocası 2 yıldır 10 giriyor oğluyla kavga ettiğim için
Yani güzel bi üni kazanabilirsem bunda ilkokuldaki hocam ve ortaokuldaki matematik hocamın emeği büyüktür lise bana hiçbir şey katmadı benim de hatam var tabii hiç ders dinlemedim son sene yaparım dedim ama pişman da değilim aslında.
-
-
önemi inkar edilemez, özellikle o yaşlarda karakter gelişimininde çevrenin payı çok büyük, vizyonun şekillenmesinde, ileri yönlü hedeflerde çevrenin çok büyük payı var. ama her okulda 1-2 istisna çıkar genelde, psikolojisini koruyup kendini o çevreden soyutlayabilen, onlardan biri olmak da yine kişinin elinde. tabii o noktada arkadaşlarından göremediğin faydayı aileden ya da iyi bir öğretmen gibi diğer faktörlerden karşılamak gerekebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ailem bilmiyor 10 verdigini ben de 50 aldım diyom çok şikayet geliyodu benden üzülüyolardı şuan uslu duruyom da bu donem de 10 verirse oglunu bi daha dovecem
-
olum alakası yok bu obp seni kaç k geri atacak biliyon mu? sakın yanına bırakma ne olursa olsun HİÇ KİMSE SANA BUNU YAPAMAZ
hiç kimse matematikten 100 alan adamın sözlüsüne 10 giremez git dava et süründür böyle saçmalık mı olur olm
2 ayt fazla yaparım cok da geri atmıyor
-
hem 2 ayt fazla yap hem obpn yüksek olsun kanka
Bence bir sıfırı klavye işlemedi. Diğer türlü derste ne yaptın sen hocaya ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- 110 tyt 70 ayt kaç bin
- kendi bürosu olan avukat ne kadar kazanır
- ipad 64 gb yeterli mi
- milli savunma bakanlığı adına tıp ne demek
- 3d yayınları pdf telegram
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X