Şimdi Ara

OKUDUĞUN LİSENİN ÖNEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiçbir şey önemli değil.Öğretmenler dahil.Evde sadece YouTube dan çalışarak her şeyi öğrenebilirsin.Peki mevzu ne?

Mevzu network arkadaşlar.İyi bir okulda diğer öğrencilerin vizyonu geniştir.O çocukların genelde maddi durumu iyidir.Aileleri kaliteli insanlardır.Bu insanlarla tanışmak insana hayatı boyunca çok faydalı olur.Bilmediğin çok şey öğrenirsin.

Ayrıca öğretmenlerin size olan tavrı farklı olur.Sen başarılıysan iyi bir okuldaysan hoca sana üstten bakmaz seni ciddiye alır bir birey olarak sana saygı duyar.

İnanın endüstri meslek lisesindeki çocuklar mezuniyetlerini bile başlarında hoca olmadan yapamıyor.Bir mekan tutup bir gece eğlenemiyorlar.Aman kavga çıkarmasınlar insanları rahatsız etmesinler diye hocalar orada bile başlarında duruyor.Böyle bir ortam istemezsiniz.

Şahsen ben anadolu liseliyim.Orta şekerdi bizimkisi.Kimse aptal değildi ama pek çalışkan da değildi.Orta seviye öğrenciler var genellikle.Ortamı güzeldi.

Uzun lafın kısası iyi lise her şey değil ama çok şey.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Cevap önemsiz olduğunu anlatıyor sanarak okuyordum ama sonradan önemliye döndü-dönmüş ..?

Detay katılabilir ama gerek duymadım. => Lise önemli.

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt
    akıllı adamsın

• Yazı güzel doğru
    Bence kısmı:
    Bu yazıyı okuyup pişmanlık üzüntü duymayın hiçbir şey kaçırmadınız eğer kendiniz çalışıp iyi bir üniye vs. gidecekseniz.
    Ve lise = zaman kaybı, boş bir yer salllaaaa gitsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Maalesef kötü liseye düşen çocuk ya ordaki pis ortama asimile oluyor sonraki hayatında da öyle devam ediyor ya da ortamdan tiksinip içine kapalı biri olup depresyona giriyor.

Ben özeldeyim sınıflar anadolu - fen lisesi olarak ayrı ama herkes aynı binada. özel okul olmasına rağmen farkı çok bariz görebiliyorum. Sınavlardaki performansa göre sınıf değişimi de olduğu için insanları gözlemleyebiliyorum fenden anadolu'ya geçen birisi kısa sürede oradakiler gibi oluyor dersleri vs. salıyor tam tersinde ise çocuk fendekileri görüp kendisi de çalışmaya başlıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben öyle düşünmüyorum ilkokul hocam ve ortaokuldaki matematik hocam sayesinde şuan bişeyler başarabiliyorum lisem bomboş geçti. Lgsden %5 yaptım aslında guzel bi lise kazandım ama hedefim bu degildi. liseye geçtiğimde pandeminin etkisiyle hiç ders dinlemiyodum sınav gecesi çalışıp geçiyodum lisede de hocalarla aram hiç iyi değil boş boş disiplinler yedim annem babam hep okuldaydı. Bu okul yüzünden nezarethaneye bile girmişliğim var

notlarım hep 80-100 arası ama sözlüme matematik hocası 2 yıldır 10 giriyor oğluyla kavga ettiğim için

Yani güzel bi üni kazanabilirsem bunda ilkokuldaki hocam ve ortaokuldaki matematik hocamın emeği büyüktür lise bana hiçbir şey katmadı benim de hatam var tabii hiç ders dinlemedim son sene yaparım dedim ama pişman da değilim aslında.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10un da en kralini yasadik OKUDUĞUN LİSENİN ÖNEMİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D6C674A4F -- 6 Mart 2024; 17:27:20 >
  • önemi inkar edilemez, özellikle o yaşlarda karakter gelişimininde çevrenin payı çok büyük, vizyonun şekillenmesinde, ileri yönlü hedeflerde çevrenin çok büyük payı var. ama her okulda 1-2 istisna çıkar genelde, psikolojisini koruyup kendini o çevreden soyutlayabilen, onlardan biri olmak da yine kişinin elinde. tabii o noktada arkadaşlarından göremediğin faydayı aileden ya da iyi bir öğretmen gibi diğer faktörlerden karşılamak gerekebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ailem bilmiyor 10 verdigini ben de 50 aldım diyom çok şikayet geliyodu benden üzülüyolardı şuan uslu duruyom da bu donem de 10 verirse oglunu bi daha dovecem

• olum alakası yok bu obp seni kaç k geri atacak biliyon mu? sakın yanına bırakma ne olursa olsun HİÇ KİMSE SANA BUNU YAPAMAZ

• hiç kimse matematikten 100 alan adamın sözlüsüne 10 giremez git dava et süründür böyle saçmalık mı olur olm

• 2 ayt fazla yaparım cok da geri atmıyor

• hem 2 ayt fazla yap hem obpn yüksek olsun kanka

• Bence bir sıfırı klavye işlemedi. Diğer türlü derste ne yaptın sen hocaya ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.