Şimdi Ara

Okul Başladı Kızlarla Konuşamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık zoruma gidiyor dostlar. Çirkin insanlar bile kızlarla konuşurken ben sadece bir kaç kelime etmişimdir. Utanıyorum selam desem beni terslermi diye çünkü ülkemizdeki kızların hali ortada kendini bi çok sanıyor. Bugün sadece bunu düşündüm bazende derslere yoğunlaşayım daha iyi düşüncesi geliyor ne yapıyım dh halkı?

• İZMİRE TAŞIN BİRADER O ZAMAN HER ŞEYİ BİZ Mİ SÖYLEYELİM?
    İNSANLAR AKIN AKIN NEDEN GÖÇ EDİYOR? KIZLARI YÜZÜNDEN TABİİ Kİ.

YA DA ÇİRKİNLİĞİNİ KABUL ET, KENDİSİNİ ÇOK SEVMESEM DE ÜSTAD BIGGIE KENDİ ÇİRKİNLİĞİNİ ŞU DİZELERLE DİLE GETİRİYOR.

OH WEE, YOU SEE,THE UGLIEST, MONEY HUNGRIEST...

DİYOR Kİ YANI "GÖRÜYORSUNUZ EN ÇİRKİNİYİM, PARAYA DA EN AÇ OLANIM". SEN DE KENDİNE BAŞKA BİR HEDEF BUL HAYAT KIZLARDAN İBARET DEĞİL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affiliation -- 18 Eylül 2014; 18:48:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: affiliation

İZMİRE TAŞIN BİRADER O ZAMAN HER ŞEYİ BİZ Mİ SÖYLEYELİM?
    İNSANLAR AKIN AKIN NEDEN GÖÇ EDİYOR? KIZLARI YÜZÜNDEN TABİİ Kİ.

YA DA ÇİRKİNLİĞİNİ KABUL ET, KENDİSİNİ ÇOK SEVMESEM DE ÜSTAD BIGGIE KENDİ ÇİRKİNLİĞİNİ ŞU DİZELERLE DİLE GETİRİYOR.

OH WEE, YOU SEE,THE UGLIEST, MONEY HUNGRIEST...

DİYOR Kİ YANI "GÖRÜYORSUNUZ EN ÇİRKİNİYİM, PARAYA DA EN AÇ OLANIM". SEN DE KENDİNE BAŞKA BİR HEDEF BUL HAYAT KIZLARDAN İBARET DEĞİL.
    Selam vermezsen tersleyip terslemeyecegini bilemezsin.
    Belki cok iyi arkadas olacaksiniz. Belki evlenecegin kadin olacak o. Belki de "snn be slk .s" diyip gidecek.

Bilemezsin.
    Emin olabilecegin tek sey var, o da gidip konusmazsan, bunlardan hic birinin olmayacagi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

Belki cok iyi arkadas olacaksiniz. Belki evlenecegin kadin olacak o. Belki de "snn be slk .s" diyip gidecek.

Bilemezsin.
    Emin olabilecegin tek sey var, o da gidip konusmazsan, bunlardan hic birinin olmayacagi.

Eskiden özgüvenimi kırdılar bana her zaman top,tipsiz dediler ki ne topum ne tipsiz :'(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bektash58

Artık zoruma gidiyor dostlar. Çirkin insanlar bile kızlarla konuşurken ben sadece bir kaç kelime etmişimdir. Utanıyorum selam desem beni terslermi diye çünkü ülkemizdeki kızların hali ortada kendini bi çok sanıyor. Bugün sadece bunu düşündüm bazende derslere yoğunlaşayım daha iyi düşüncesi geliyor ne yapıyım dh halkı?

kızların kendini bişiy sandigi çok doğru ama ailen seni pısırık yetiştirmiş knk
  • quote:

quote:

Bilemezsin.

Eskiden özgüvenimi kırdılar bana her zaman top,tipsiz dediler ki ne topum ne tipsiz :'(

Alıntıları Göster
    O seni tersleyince bi şey mi kaybediceksin sanki? Git şansını dene,herhangi bir erkek arkadaşınla selamlaşıp muhabbet edercesine konuş. Ha yok tersliyosa sen de onu tersle of uğraşamıycam diyip ayrıl ortamdan.Sana koyan ona da koyar. Sen sana koymamasına bak.

• quote:

quote:

Bilemezsin.

sana bunları dediler top mu oldun tipsiz mi oldunn?? Sen şansını dene top felan derlrse sende ona sayarsın .

• Ne kadar kiz varsa konusuyorum bi kiz var cok tatli utaniyorum ama bi ara gidecem naber diyecem hedef o
  • quote:

Orijinalden alıntı: 75CM

Ne kadar kiz varsa konusuyorum bi kiz var cok tatli utaniyorum ama bi ara gidecem naber diyecem hedef o
    Öyle ha diye olmaz. Kızlarla arası iyi olan bir erkek arkadaş bul onla gir ortama. Yada sınıftaki kızlarla samimiyet kur onların başka sınıflardan illa ki ama illa ki arkadaşı olur ordan yürürsün.
  • Kız bana bakıyor ama ben bakamıyorum bir türlü yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karamelli Sundae

O seni tersleyince bi şey mi kaybediceksin sanki? Git şansını dene,herhangi bir erkek arkadaşınla selamlaşıp muhabbet edercesine konuş. Ha yok tersliyosa sen de onu tersle of uğraşamıycam diyip ayrıl ortamdan.Sana koyan ona da koyar. Sen sana koymamasına bak.

4 sene seninle alay edebilirler mantıklı olun biraz Konuşmaya ihtiyacın olunca konuş konuşmaya çabalama zamanla arkadaş edinirsin
  • Burdaki insanların %90 ı aynı zaten
  • Em onlari bro
  • seviyosan gidip konuşacaksın hacı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Industrialengineer

seviyosan gidip konuşacaksın hacı
    bu güne kadar bişe kaybetmedim kızlarla konuşmayarak. böyle devam.
  • Evdeki Sinek kullanıcısına yanıt
    kafanı çevirmen yeterli.. Hani kız bakmıyo desen tmm da oda bkayımuş işte miss gibi ortam
  • tavukjack kullanıcısına yanıt
    Neden insanların alay ettiği dalga geçtiği bi birey olsun ki sınıfta. Lafını esirgemezse kendi benliğini ortaya koyarsa zaten zamanla onu herkes kabullenir herkes sever. Kabuğundan çıkması gerek benle dalga geçerler korkusuyla yaşaması değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çılgın Devekuşu

kafanı çevirmen yeterli.. Hani kız bakmıyo desen tmm da oda bkayımuş işte miss gibi ortam

artık pek bakmamaya başladı ama yarın bu hafta için son gün bakabildiğim kadar bakmaya çalışacağım oldu oldu olmadı biter artık şansım çünkü kız başka erkeklerle takılmaya başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evdeki Sinek

quote:

Orijinalden alıntı: Çılgın Devekuşu

artık pek bakmamaya başladı ama yarın bu hafta için son gün bakabildiğim kadar bakmaya çalışacağım oldu oldu olmadı biter artık şansım çünkü kız başka erkeklerle takılmaya başladı

Alıntıları Göster
    Terslerse zaten miktir git dersin bir daha konuşmazsın. Hayat risk alarak yaşanılır

Edit: Ayrıca direk selam diye giriş yapma,çok sıradan oldu artık.Değişik birşeyle giriş yap.Ben genelde dalga geçiyorum tanışmadan önce kızla işe yarıyor nedense Kız kendini bana kanıtlama ihtiyacı hissediyor ben dalga
    geçtikten sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivingEdge -- 18 Eylül 2014; 19:42:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Karamelli Sundae

Neden insanların alay ettiği dalga geçtiği bi birey olsun ki sınıfta. Lafını esirgemezse kendi benliğini ortaya koyarsa zaten zamanla onu herkes kabullenir herkes sever. Kabuğundan çıkması gerek benle dalga geçerler korkusuyla yaşaması değil..

O anlamda demiyorum ki saçma bi giriş yapıp heyecanlanıırsa kendi özgüvenini de kaybeder silgi alışverişi vs ile samimi insanlarla dostluk kurar yavaş yavaş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.