Şimdi Ara

Okul birincisiyim, tercih yapma konusunda kararsızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar önceki konumda LYS barajını geçemediğimi söylemiştim size. Ben de düşünüp taşındım YGS-2'den tercih yapmaya karar verdim ve 30 tercihin 30unu da doldurdum.

En başa ''ya tutarsa'' mantığıyla 8 tane FTR yazdım çünkü bildiğiniz üzere okul birincisi kontenjanından çok çok düşük bi olasılıkla girebilirim diye düşündüm. Arkasına 6 tane de Beslenme ve Diyetetik yazdım. Onun da puanları aşırı derecede yüksek olduğu için ''ya tutarsa'' umuduyla..... Arkasına da 16 tane hemşirelik yazdım. Benim Ygs-2 puanım 250 ve en kral hemşirelik taş patlasın 350 puanla almış geçen sene en son. Ben okul birincisi kontenjanı umuduyla FTR ve ya Beslenmeyi geçtim Hemşirelik istiyorum. Fikirlerinizi aktarırsanız çok makbule geçer aşırı kararsızım çünkü. Şimdiden teşekkür ederim.

Bu arada bir sorum daha olacaktı. Kılavuzda 2013-ÖSYS ''2013 ÖSYS EN KÜÇÜK PUANLI'' diyor. Ona okul birincilerinin puanı dahil mi onu merak ediyorum. Teşekkür ederim.

• Okul birincisi kontenjanının kaç puanla aldığı yazar baksaydın onlara.
    Okul birincisi olup nasıl baraj geçemedin şaşırdım ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bi50likdaha

Okul birincisi kontenjanının kaç puanla aldığı yazar baksaydın onlara.
    Okul birincisi olup nasıl baraj geçemedin şaşırdım ama.

Bunu söyleyen onlarca kişiden birisi de sensin usta. Meslek lisesi olduğum için haftanın 3 günü staj ve diğer günler meslek derslerim vardı. Ne dershane ne de ders gördüm. Üzerine de ailevi sorunlar gelince sınavda birşey yapamadım. Yine de yorum için teşekkür ederim :)
  • Yok mu yazabilecek birisi ?
  • Okul birincisi kontejyanından bence istediğin yerlere girersin. Bilgim yok ama
  • Ben okul birinciliği ile yerleşenlere baktım , ortalama 25 ila 15 puan arası daha düşük puanla yerleşmişler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DGS için en iyi üni hangisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.