Şimdi Ara

Okul kursu mu dershane mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar soru baslikta acik zaten . cok kararsiz kaldim sizce hangisi daha ideal ? Hedefim mf4 40k 1 haftadir calisiyorum baya sıkı bi sekilde bu seneue kadar full yattim gelir mi arkadaslar ? Sorularimi cevaplarsaniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• bende rezi alayım

up up up

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okuldaki öğretmen kalitesi iyiyse okul kursu tabii ki. Okulda hem alıştığın öğretmenlerden ders alıyorsun, ortam güzel, dershanedeki gibi millet birbirini ezmiyor. Daha pek çok faydası var
  • Okul hocaları iyi ise kurs ancak okul kursunda takip disiplin olcagini zannetmiyorum

• okul kursunda hoca ne kadar iyi olursa olsun düzen tutmayacaktır diye düşünüyorum benim tavsiyem tek başına çalışman olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ zor bir okul mu?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçen sene okulumda verilen hafta sonu kursuna gittim. Kendi dersime giren öğretmenin bana ders anlatması, okuldan tanıdık ve bilinçli arkadaş ortamının olması gibi birçok avantajı var. Ama eğer okulun çok uzaksa tavsiye etmem. Daha yakın bir dershane olabilir. Benim okulum 3-5 dk yürüme mesafesi olduğundan evden çıkıp rahat bir şekilde okula gidebiliyorum.

• Arkadaslar şöyle soyluyim matematikcimiz ve kimyacimiz gercekten iyi ama fizik geometri ve biyiloji pek iyi sayilmaz kararsizim ne yapiyim sizce

• TipikOgrenci T kullanıcısına yanıt
    Peki okul kaynak aldırcak mı ?

Bize hocamız demişti ki " kurs açın diyorlar kaynak aldırmıyorlar . Meb kitabından işleyin diyorlar " dedi .

Yani hoca kalitesinden ziyade mesele soru bankası testler vesaire dershanenin yerini tutabilcek mi ???

Hoca güç bela anlatıp sıvışçaksa valla okul kursu boşa giden zaman olabilir senin için ...

• kardeşim durumunuz varsa dershaneye git yoksa halk eğitime git, ben okul kursuna gidiyorum en büyük sıkıntı aynı hocaların aynı öğrencilerin aynı okulun olması, ne yaparsan yap o ygs lys ciddiyetine disiplinine giremiyorsun
  • Soru bankasi falan aldirdilar ama ben karar verdim dershaneye yazilicam. Tesekkurler yardimlariniz ve yorumlariniz için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.