Şimdi Ara

okul öğle arasında dışarı çıkartmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
7.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öğle arasında kartlı olanlar çıkabiliyor.benim kartım vardı kartı bir arkadaşa çıkması için verdim.kartımı hoca aldı vermiyor sizce öğle arasında dışarı çıkarmama gibi bir hakları var mı okulların ?

• biz lisede tenefüse çıkamıdouk 3. kattan inip cık zaten 5 dk tenefus fernuarları merdıvenlerde açarsan wc ye yetişiyodun.
  • Nası Okul Orası Bizde Öle Bişey Yok
  • Bizim okulda dışarı çıkartmıyo. Yemekhane var kantin yok Öğle arası Dışarı çıkılmıo
  • ilkokuldamısın yada ortaokuldamısın? ciddi soruyorum lisede böle bişey saçma olurdu da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acheron -- 13 Nisan 2009; 12:51:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: acheron

ilkokuldamısın yada ortaokuldamısın? ciddi soruyorum lisede böle bişey saçma olurdu da

İlkokul Sanırım
  • Liseyim ve durum aynen böyle bizim okuldada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende Lise 4'teyim ve öğle arası olayı var 1 saat.
  • bizim okulda da yemekhane kantin var ama dışarı serbest bi yasak getirseler katliam çıkar. Kim 45 dk da 1500 kişiyi doyurur ?
  • Bizim lise 600 kişiydi,dışarı çıkmak yasaktı,ama biz kaçıyorduk canımız sıkılınca,okul dışarı saldığında başınıza gelebilecek ufak bir durumda velileriniz sizi değil,direk olarak okulu suçlarlar...
  • Cezevi mi orası nasıl çıkartmıyormuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ricky_Mardin

quote:

Orjinalden alıntı: acheron

ilkokuldamısın yada ortaokuldamısın? ciddi soruyorum lisede böle bişey saçma olurdu da

İlkokul Sanırım

LisedeyimKarabük Demir Çelik Anadolu Lisesi ilk dönem normal hertkes çıkıyordu 2. dönem herkes kartla çıkmaya başladı bende kart vardı sorun olmuyordu bir arkadaşıma da dışarı çıkınca köşede bir yerde demirlerin arasından uzatıyordum alıyordu ben eve yemek yemeğe gidiyordum o da geziyordu bu perşembe hoca bunu yakalamış kartı almış müdür yardımcısına vermişhadi tamam buraya kadar cuma günü ben de bir arkadaştan kart alcaktım ve aldım tam kapıdan geçerken önümdeki kız benim yaptığımı yapmış ve kapıda duran kişi ona kartı verdiben de onun benden ne ayrıcalığı var dedim ya git gözümün önünden dedi ben de çıktım gittim bugün gittim hocaya olanları anlattım hoca da bana sınıfına çık dedi peki hocam dedim çıktım sınıfıma.yarın babamla beraber gitcem okula şerefsiz köpek ayrımcılık yapıyor onu da müdüre tek tek söyleyeceğim bakalım nolcak

quote:

Orjinalden alıntı: DeVastating

Cezevi mi orası nasıl çıkartmıyormuş

Maalesef cezaevi gibi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FB®h Pozitif -- 13 Nisan 2009; 16:37:20 >

• ve ben bunu gidip MEB e şikayet etsem(öğle arası çıkma konusunu) sonuç alabilir miyim ?
  • Bizim okulda da çıkartmıyorlar. 1 saat boyunca içerde tutuyorlar. Yer:Cem bakioğlu Anadolu Lisesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: lquayl

Bizim okulda da çıkartmıyorlar. 1 saat boyunca içerde tutuyorlar. Yer:Cem bakioğlu Anadolu Lisesi

Bana çok yakın.Ben de Yunus Emre Anadolu Lisesi'nde okumuştum,orada da çıkartmıyorlardı.

Aslında bildiğim kadarıyla okulların öğle tatilinde serbest bırakma hakkı yok.Yani sizlere bu hak verilmemiş aslında,fakat bazı müdürler gevşek oluyor,o yüzden girip çıkılabiliyor.

Normalde yasak.Çünkü siz,öğle tatilinde,dışarıda başınıza bir iş gelse,okul yönetimi,nöbetçi öğretmen ve güvenlik görevlisine soruşturma açılıyor.

Not:Ben okurken böyleydi,yasa değiştiyse -ki sanmıyorum- bilemem.

• beizim lisede de çıkarmıyolar dışarı sadece okulun yakınında öğrenci yurdu var oraya gidenler çıkabilio bizde bazen arkadaşlarla yurda gidioz ayağına kaçıoz
  • ben 8e gidiyorum bizide çıkarmıyorlar hergün döner hergün hamburger bıkkınlık geldi artık
  • yer:çemberlitaş anadolu lisesi.
    bırakın kartla dışarı çıkmayı,dışarından dürüm+ayran ısmarlamamız bile yasak.
    ders saatlerinde tuvaletler kilitleniyor ve tenefüslerde açmayı unutuyorlar genelde.sebep ise sigara içilmesi.3-5 kişi sigara içiyor diye bütün okulu yakıyorlar.disiplini sağlamayı beceremiyorlar,cezasını biz çekiyoruz.saçın uzun olduğunda eşek traşı yapıyorlar ve bunlara benzer bir sürü saçmalık var.
  • kantinciyi zeng,n etme cabaları..hiç bişi almayın kanttinden..biz öyle yapardık zamannıda.ayrıca kacış yolları bulun.gerkirse tünel kazın.biiz okulun demir parmaklıklarını bükmüştük..
  • arkadaşlar bazı okullar öle geri zekalı şeyler yapıyorlar bizde de ilk baslarda sıkı
    yönetim vardı ama şimdi istediğin renkte ayakkabı filan giyebiliyorsun allah size
    sabır versin diyeyim veya siz bir grev yapın ancak o zman öğlen arası tenefus
    yapabilirsiniz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.