Şimdi Ara

Okul seçmeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

lanetler olsunki seçmeler 2 gün sonra yani p.tesiymiş size sorum şu olacaktı; seçmelerde ne yaptırırlar, neye dikkat etmeliyim hangi yönüne bakarak alırlar boyum 1.73 55 kiloyum daha önce 3 sene kulüpte ve okul takımında oynadım ama seçmelere girmedim hiç. çünkü beden derslerinde hoca beğendiğini alıyordu.

şimdiden teşekkürler, not: daha 9.sınıfım ve seçme okul takımı için...

• Turnike attirirlar, top sektirisine, top hakimiyetine bakilir. Bi de sut. Bu kadar. Bunlarda iyiysen takima seçilirsin. Ha bi de sol el var. Solla iyi oynayabilmen lazim. Tabi okulunda iyi elemanlar varsa.. Ortalama duzeyde oyuncular varsa hepsine o kadar onem verilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtremetawsan

Turnike attirirlar, top sektirisine, top hakimiyetine bakilir. Bi de sut. Bu kadar. Bunlarda iyiysen takima seçilirsin. Ha bi de sol el var. Solla iyi oynayabilmen lazim. Tabi okulunda iyi elemanlar varsa.. Ortalama duzeyde oyuncular varsa hepsine o kadar onem verilmez.
    yapma ya sol el mi var maç felan yaptırıyorlar mı takımlara ayırıp? iyi yine top hakimiyeti turnike drive felan iyi derecede benim inşallah gireriz bakalım hayırlısı artık eyv sağolasın bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GangstaLove -- 14 Eylül 2008; 0:44:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GangstaLove

yapma ya sol el mi var maç felan yaptırıyorlar mı takımlara ayırıp? iyi yine top hakimiyeti turnike drive felan iyi derecede benim inşallah gireriz bakalım hayırlısı artık eyv sağolasın bu arada

Alıntıları Göster
    sol elle turnike atabiliyor musun?bakıyorlar mı bılmem ama okul maclarında +sı olur.yani mesala sol elde top sektirmen de lazım en azından topu kaybetmeyecek sekilde

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

sol elle turnike atabiliyor musun?bakıyorlar mı bılmem ama okul maclarında +sı olur.yani mesala sol elde top sektirmen de lazım en azından topu kaybetmeyecek sekilde

Alıntıları Göster
    solda çok zayıfım ben ya topu bile çömezler gibi sektiriyorum solla ama eminimki 9 ve 10lardan benim gibi top kontrolü olan biri yoktur çok hızlı ve esneğimdir bunlar kapatır mı acaba sol el faciasını bizim?

• quote:

solda çok zayıfım ben ya topu bile çömezler gibi sektiriyorum solla ama eminimki 9 ve 10lardan benim gibi top kontrolü olan biri yoktur çok hızlı ve esneğimdir bunlar kapatır mı acaba sol el faciasını bizim?

Alıntıları Göster
    Sen genel olarak iyiysen sırf sol el kötü diye almamazlık yapcaklarını sanmam.Ama bence gelistirmeye bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

Sen genel olarak iyiysen sırf sol el kötü diye almamazlık yapcaklarını sanmam.Ama bence gelistirmeye bak

Alıntıları Göster
    Sol elde zayıfsan sol ele çalış dostum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASKERİ LİSEDE ÖĞRENCİ OLMAK
    11 yıl önce açıldı
    Üniversite bölüm tercihi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Düzgün turnike atarsan (özellikle sol önemli) , şutları düzgün atarsan ( girmesi önemli değil atış şekline bakarlar zaten) bide düzgün dribling yaparsan bence alırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkliali

Düzgün turnike atarsan (özellikle sol önemli) , şutları düzgün atarsan ( girmesi önemli değil atış şekline bakarlar zaten) bide düzgün dribling yaparsan bence alırlar.
    çok sağolun beyler minnettarım size 8 tur attım stadda şimdi de maç yapmaya gidiyorum yine yarın sonucu yazarım size
  • quote:

çok sağolun beyler minnettarım size 8 tur attım stadda şimdi de maç yapmaya gidiyorum yine yarın sonucu yazarım size

Alıntıları Göster
    alırlar seni olm ne sıkıyon canını

• quote:

Orijinalden alıntı: LoveU4ever

alırlar seni olm ne sıkıyon canını

Alıntıları Göster
    takımdayım
  • quote:

takımdayım

Alıntıları Göster
    Tebrikler. Sevindim adına. Başarılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Alp.

Alıntıları Göster
    sağolasın sıraya sokup 1dk topla oynattı herkesi sonra da bir maç çevirdik yanına çağırdı beğendiklerini isim felan aldı kolaydı seçmeler tereddüt ettiğime değmezmiş hoca büyük başarılar bekliyor takımdan, inşallah çıkarız ilin dışına

• quote:

Alıntıları Göster
    darısı başımıza 2 boş yer var ama hiç sanmıyorum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Çavuş

darısı başımıza 2 boş yer var ama hiç sanmıyorum :(

Alıntıları Göster
    tazı gibi koşmaya bak hacı, hoca isimleri söyledikten sonra basketbolun %70i koşmaktır dedi... hücumdan geri dönerken geriye en önce sen koş... bir de artist oynamazsan kesin alır

• quote:

tazı gibi koşmaya bak hacı, hoca isimleri söyledikten sonra basketbolun %70i koşmaktır dedi... hücumdan geri dönerken geriye en önce sen koş... bir de artist oynamazsan kesin alır

Alıntıları Göster
    11 yıldır klüp bazında basketbol oynuyorum böyle soru ilk defa gördüm. bence seçmeleri kazanamamışsındır sanırım bu soruyu sorduğuna göre basketbol bilgin 0 . basketbol sadece yetenekle değil biraz da beyinle oynanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: dingiltere

11 yıldır klüp bazında basketbol oynuyorum böyle soru ilk defa gördüm. bence seçmeleri kazanamamışsındır sanırım bu soruyu sorduğuna göre basketbol bilgin 0 . basketbol sadece yetenekle değil biraz da beyinle oynanır.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dingiltere

nick süper

• quote:

Orijinalden alıntı: drexler22

quote:

Orjinalden alıntı: dingiltere

nick süper

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt0392

Alıntıları Göster
    Benim gibi sokak basketçisini almazlar klüplüler varken diye hiç gitmedim seçmelere
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.