Şimdi Ara

Okul Sıkmaya Başladı Abiler Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene apar topar yapılan teog sınavıyla iyi kötü bir yerlere geldik.Benim lise ortalama bir lise (430 çektim).Okulla yaşadığım sorun ise eskiden 8.sınıfta notlarım bayağı iyiydi en düşük sınav notum 80'di ama lisede işler değişti.Matematikten 37 aldım.Sonra fizikten 60 aldım (ortaokulda fiziği en iyi olan öğrenciydim fencimizin gözünde).Ve kendime yakıştıramadım.Sınav üstüne sınav var ve çalışmaktan yoruldum açıkçası.Artık okula karşı kendimi çok soğuk hissediyorum.Sınıfta da adam akıllı arkadaş olacak birisi yok.Tüm bunların arasında dertleşebileceğim,ara sıra bir yerlere gidebileceğim bir kız arkadaş fena olmazdı.Ama öyle fazla hareketli,okulun tanınan çocuklarından değilim.İnsanın kendini övmesinden nefret ederim fakat konuyu daha iyi aktarabilmek için yazıyorum doğrusu okuldaki çok nadir yakışıklılardan biriyim(bizim okulun nüfus az biraz).Ama kızların ergenlikte tipe değil onun dışında kalan her türlü saçma,garip özelliklere baktıkları neredeyse bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçek.Ortalama bi boyum var ve evde az biraz çalıştığım için yaşıtlarıma göre bayağı kaslı ve güçlüyüm ama üniformaların altında bir şey gözükmediğinden dıştan zayıf olarak görünüyorum.Eminim çoğunuz benim geçtiğim yollardan geçmişsinizdir ve sizin tecrübelerinizden yararlanabilirim diye düşündüm.Tavsiye öğüt nasihat veya görüşünüzü belirtebilirsiniz şimdiden iyi kötü yoruma eyv.

• Dostum olağan şeyler bunlar. Hayatını yaşa ancak son iki sene hayvan gibi çalış. Üniversite ve seçeceğim bölüm hayatındır.
  • Notlar hep düşüyor o doğal. Arkadaş da şans işi biraz. Daha 9sun Kızları da seneye bırak şansın daha çok olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lisede notların düşmesi doğal, orta okulda ki notlarınla kıyaslama. bunu bende yaşadım. lise 1 gerçekten berbat ama diğer seneler daha güzel geçiyo, alışıyo insan ortama. ben bile lisede ki ortamı özlüyorum şuanda, ne günlerdi be
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.