Şimdi Ara

Okulda En Çok Zevk Aldığınız Dersler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2-Sosyal
    3-İngilizce
    4-Din
    Şimdi gelelim açıklamalara;
    matematik: hocadan dolayı çok seviyorum, bize eşşek herif, hıyar herif, gerizekalı adam, adam diye hitap ediyor. Derste ortalama 5-6 kez lan diyor. Bi de her lafa başlarken ulan diyor, tüm bunları söylerken ben bi arkadaşla karşılıklı bakışıp gülüşüp dururuz.
    sosyal: bu hoca tam bir arap manyağı. Bizim arap takma adında bi arkadaşımız var, hoca arap deyince hepimiz içimizden gülüyoruz, gülsek anlıyor ve bağırıyor;çık ulan dışarı diye.
    ingilizce:bu hoca da bizi adam etmeye meraklı. Sizi adam edicem diyor arada sırada. Bir de kadın mini etek giyiyor
    din:bu dersin hocasını çok seviyorum arada ders anlatırken gelip kafamı okşuyor. Genellikle dersinde uyurum.
    hadi siz de paylaşın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeRo_MeRT -- 6 Ocak 2009; 12:56:08 >

• Boş dersler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jungle Boogie

Boş dersler.
    Lise 1'de iken ingilizce, lise 2-3'te iken tarih derslerini iple çekiyordum.
    naughty.gif :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peju

Lise 1'de iken ingilizce, lise 2-3'te iken tarih derslerini iple çekiyordum.
    naughty.gif :)

Alıntıları Göster
    Tarih
  • quote:

Orijinalden alıntı: oLyVia

Tarih

Alıntıları Göster
    Tarih
    beden
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeRo_MeRT

1-Matematik
    2-Sosyal
    3-İngilizce
    4-Din
    matematik: hocadan dolayı çok seviyorum, bize eşşek herif, hıyar herif, gerizekalı adam, adam diye hitap ediyor. Derste ortalama 5-6 kez lan diyor. Bi de her lafa başlarken ulan diyor, tüm bunları söylerken ben bi arkadaşla karşılıklı bakışıp gülüşüp dururuz.
    sosyal: bu hoca tam bir arap manyağı. Bizim arap takma adında bi arkadaşımız var, hoca arap deyince hepimiz içimizden gülüyoruz, gülsek anlıyor ve bağırıyor;çık ulan dışarı diye.
    ingilizce:bu hoca da bizi adam etmeye meraklı. Sizi adam edicem diyor arada sırada. Bir de kadın mini etek giyiyor
    din:bu dersin hocasını çok seviyorum arada ders anlatırken gelip kafamı okşuyor. Genellikle dersinde uyurum.
    hadi siz de paylaşın.

yaş kaç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sangre -- 6 Ocak 2009; 13:14:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sangre

quote:

Orjinalden alıntı: HeRo_MeRT

1-Matematik
    2-Sosyal
    3-İngilizce
    4-Din
    hadi siz de paylaşın.

yaş kaç
    Ortaokul- Lise'de Beden derslerini severdim.
    Üniversitede gitmediğim dersleri çok seviyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 6 Ocak 2009; 13:45:09 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sayısal derslerin hepsini severim ama sözeller miğdemi bulandırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VipLimE -- 5 Ocak 2009; 13:47:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VipLimE

Sayısal derslerin hepsini severim ama sözeller miğdemi bulandırıyor.
    Calculus
    Lineer Cebir

şaka len, bir fiil içinde bulunmadığın dersten daha güzeli var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: VipLimE

@..FaTaLiTy..

14 yaşında sosyal bilgiler dersi görüyo

Bende en çok tanıtım ve yönlendirme - sınıf öğretmenliği derslerini seviyorum. hem boş oluyor hemde aşkımın yanına oturuyorum süper oluyor :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elektroniker

Calculus
    Lineer Cebir

şaka len, bir fiil içinde bulunmadığın dersten daha güzeli var mı

Alıntıları Göster
    Matematik
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

Matematik

Alıntıları Göster
    lisedeyken sürekli maç yaptığımız için beden eğitimi dersiydi.
    üni de ise yok.keşke müzik dersi olsaydı da anfi de koro halinde şarkı söyleydik.
    akustik de var zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaguar19 -- 6 Ocak 2009; 14:06:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saw-Yer

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Matematik,Fizik,Kimya,Biyoloji dersleri en sevdiğim ve zevkle dinlediğim dersler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Son Spartalı

Matematik,Fizik,Kimya,Biyoloji dersleri en sevdiğim ve zevkle dinlediğim dersler.

Alıntıları Göster
    imalat yönetemleri tek geçerim , çünkü her imalat dersinde batak atmaya giderdik , en zevkli ders kesinlikle oydu

ama tabi bu sene alttan alınca bu kadar zevk vermeyebilr bakıcaz artık

• quote:

Orijinalden alıntı: yakup13

imalat yönetemleri tek geçerim , çünkü her imalat dersinde batak atmaya giderdik , en zevkli ders kesinlikle oydu

ama tabi bu sene alttan alınca bu kadar zevk vermeyebilr bakıcaz artık

Alıntıları Göster
    BİYOLOJİDİ EN SEVDİGİM DERS ONUN İÇİN SAGLIK SEKTÖRÜNÜ TERCİH ETTİM.EN NEFRET ETTİGİM DE İNGİLİZCEYDİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dt_Mustafa

BİYOLOJİDİ EN SEVDİGİM DERS ONUN İÇİN SAGLIK SEKTÖRÜNÜ TERCİH ETTİM.EN NEFRET ETTİGİM DE İNGİLİZCEYDİ

Alıntıları Göster
    Coğrafya
    Tarih
    İngilizce

• quote:

Orijinalden alıntı: V_lkan

Coğrafya
    Tarih
    İngilizce

Alıntıları Göster
    Cinsellik dersinde çok zeevk alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: V_lkan

Coğrafya
    Tarih
    İngilizce

Alıntıları Göster
    Matematik,Geometri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxie_A7X

Matematik,Geometri

Alıntıları Göster
    1- İngilizce
    2- Beden
  • quote:

Orijinalden alıntı: TK14

1- İngilizce
    2- Beden

Alıntıları Göster
    quote:

sayısal dersler midemi bulandırıyor sözellerin hepsini severim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.