Şimdi Ara

Okulda Kız Arkadaş Yapmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    (Lise son sınıf)Başlıktan da anlaşıldığı üzere aynı okuldan hatta aynı sınıftan bir sevgilim var. Neredeyse 1 yıldır birlikteyiz ve geçenlerde bazı hocalar öğrenmiş. Sınıf hocası çok sinirlendi ve sizinle daha sonra ayrı konuşacağım dedi. Ben de doğal olarak okuldan uzaklaştırılmaktan veya olayların daha çok büyümesinden korkar gibiyim

Sizce böyle bir hakkı var mı? İnsanın özel hayatına karışmak bir suç değil mi? Üstelik okulda sadece konuşuyoruz yanyana bile değiliz ve dışarılarda da aynı şekilde. Ailem biliyor fakat hocalar okula çağırırsa büyüyecek onlarla da evde tartışacağım hiç söylenmemesi lazım.
    Bana bir çözüm yolu bulabilirseniz çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende senin gibi lisedeyim öğretmenlerim benim de ilişkimi öğrenmişti ve karşı çıkmıştılar ama sonuçta bişey yapmamışlardı ama fazla kafana takma unutulur gider. Bizde iki yıla yakındır birlikteyiz öyle kaygılandığın gibi bi sorun çıkartmıyolar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocalari bu isin neresi ilgilendiriyor acaba merak ettim

• İnkar edin.
    Ya da karşılıklı olarak ayrıldık vs. Diye geçiştirin.
    Ayrıca hocaların öyle Bi hakkı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeartOfBonnie -- 27 Şubat 2015; 19:53:00 >
  • İnsanın özel hayatına karışmak kimin haddine biraz mantıklı konuşun seviyormusun seviyorsun okuldada yan yana ol sınıftada kimse karışamaz hem sevgili olduğunu söylemen daha mantıklı biri ona sulanır sevgilisi yok die uraşırsın sınıfta ters bişi yaparlar uraşırsın ama bilirlerse bu kız a kişisinin sevgilisi sende rahat olursun oda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: FARHEX120

Merhaba arkadaşlar
    (Lise son sınıf)Başlıktan da anlaşıldığı üzere aynı okuldan hatta aynı sınıftan bir sevgilim var. Neredeyse 1 yıldır birlikteyiz ve geçenlerde bazı hocalar öğrenmiş. Sınıf hocası çok sinirlendi ve sizinle daha sonra ayrı konuşacağım dedi. Ben de doğal olarak okuldan uzaklaştırılmaktan veya olayların daha çok büyümesinden korkar gibiyim

Sizce böyle bir hakkı var mı? İnsanın özel hayatına karışmak bir suç değil mi? Üstelik okulda sadece konuşuyoruz yanyana bile değiliz ve dışarılarda da aynı şekilde. Ailem biliyor fakat hocalar okula çağırırsa iş büyüyecek onlarla da evde tartışacağım hiç söylenmemesi lazım.
    Bana bir çözüm yolu bulabilirseniz çok sevinirim

Hiçbir hakları yok

• Bugün Kimyacıyla bir olay oldu sınıf ortasında rezil ettirdi birkaç kere, "X kişi Y'ye olan aşkından çok çalışkan olmuş" demeye başladı herkesin ortasında, tüm sınıf hoca yandaşı olduğundan ona destek verdiler oo'lamaya başladılar o yüzden hocaya karşı çıkamadım.

Ben böyle yapan hocalara dilekçe vermeye hazırlanıyorum ders anlatmıyor resmen şov yapmaya çalışıyor, binlerce boşta kalan öğretmen varken böylelerinin hala olması adaletsiz siz ne düşünüyorsunuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • La bende bizim okuldaki hocalara geri kafalı derdim.

arkadaşım kimsenin öyle bi hakkı yok ciddi şekilde şaşırdım liseyi geç ilkokulda bile böyle bi durumla karşılaşmadık
  • Ne okulu abi orası öyle.Salak saçma öğretmenler.

Sevgili konusunda birşey yapamazlar ama kızla yakınlaşma okulda.Ahlak bakımından ters düşen harekette birşey yapabilirler.

Ayrıca sevgili olaylarının olması kadar başka doğal ne var?
    Sizin öğretmenler görücü usulü evlenmiş sanırım

Baban sinirli biriyse ve senin haklı olduğunu düşünüyorsa (ki neden düşünmesin) okula gönder,o kimyacıya ağzının payını versin.

Ulan 3 ay tatil yaparlar, derste bi mokta yapmazlar,o biçim para alırlar birde aptal davranışlar.Sonra öğrenciler neden öğretmenleri dövüyor oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opsss mademoiselle -- 2 Mart 2015; 12:00:41 >
  • Liselisiniz diye yükleniyolar, kim napabilir ? Sınıf ortasında yiyişmiyosunuz sonuçta kafalarının geriliğini yediğimin insanları. Amele kaynıyor amele.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opsss mademoiselle

Ne okulu abi orası öyle.Salak saçma öğretmenler.

Sevgili konusunda birşey yapamazlar ama kızla yakınlaşma okulda.Ahlak bakımından ters düşen harekette birşey yapabilirler.

Ayrıca sevgili olaylarının olması kadar başka doğal ne var?
    Sizin öğretmenler görücü usulü evlenmiş sanırım

Baban sinirli biriyse ve senin haklı olduğunu düşünüyorsa (ki neden düşünmesin) okula gönder,o kimyacıya ağzının payını versin.

Ulan 3 ay tatil yaparlar, derste bi mokta yapmazlar,o biçim para alırlar birde aptal davranışlar.Sonra öğrenciler neden öğretmenleri dövüyor oluyor

Hocam kesinlikle haklısınız ama ben öyle ağzının payını vermek yerine daha büyük bir şey yapmak istiyorum bu hocaya dilekçe yazsam ceza uygulanır mı onun hakkında çünkü herkesin içinde küçük düşürüyor geçen hafta da yapmıştı ilk değil yani

• Ayrıldık deyin, inkar edin, yeminler için...

Aferin gençler, aferin. Çok iyi yapıyorsunuz. Özgürlüğünüzü, bu ciğeri beş para etmez insanların ayaklarının altına alınmasına izin vermeye devam edin...
  • FARHEX120 F kullanıcısına yanıt
    Gidiyorsun psikatriye, doktora öğretmenin sözlerinden sonra psikolojinin alt üst olduğunu, çevrendeki herkesin senin hakkında kullandığı söz, cümle, mimik ve hareketlerde aşağılık ve ezik hissine kapıldığını; okuldaki gerek sınıf arkadaşlarının gerekse dönem arkadaşlarının bu olaydan haberdar olduğunu ve okulda FARHEX120 denildiğinde , kimya öğretmeninin sözleri ve senin sınıfta utanç duruma düştüğün anıldığını. Ismini bile değiştirmek istediğini söylüyorsun. Sonra psikologda seanslara başlıyorsun ve psikiyatristin yazdığı ilaçları eczaneden temin ediyorsun. ( ama kullanma)

1 aydan sonra seanslar devam ederken gerekli birimlerden psikolojinin okuldaki olaya bağlı olarak bozulduğu raporu alıyorsun. Ek olarak başladığın ilaç reçetisini ve gittiğin seansların tarih ve saati belli olan randevu geçmişini alıyorsun. 1 hafta okulda gitmiyorsun ardından Ailen okul yönetimiyle konuşup başka bir sınıfa geçirsin. Milli Eğitim Bakanlığına şikayette bulunulsun. Okula müfettişler gelecektir. Meslekten ihraç etme ya da o okuldan alınması ile ilgili araştırmayı müfettiş yürütecek. Müfettiş dönemindeki arkadaşlarınla ve hocanın dersine girdiği sınıflardan öğrencilerle tek tek konuşup öğretmen hakkında sorular sorup bilgi edinecektir.

Iyi bir avukat tutup manevi tazminat davası açıyorsun.
    Gerekçe olarak da psikolojinin bozulduğu, okuldaki ve çevredeki itibarının zedelendiğini, sınava hazırlık döneminde yani hayatının en önemli döneminde böyle bir sorunla uğraşmaktan bunaldığını, hatta ve hatta öğretmenini karşında gördükçe o olayın aklına geldiğini ve bir dahaki mahkemelerde onu görmek istemediğin için sonraki mahkemelere katılmak istemediğini ilk duruşmada hakim beye söylüyorsun. Ve gerisi öğretmeninin savunmasına ve avukatlara kalıyor. Hakim olarak dua et bayan hakim gelsin.

Kendi yorumumu da eklemek istiyorum. Son senen. O bunu dedi bu bunu dedi kafana takma. Sevgilin olduğundan utanma. Arkadaşlarından utanma. Neysen o'sun sen.

Ekleme: Aileleri çağırıp sevgili olduğunuzu söylerlerse bunu da mahkemede ve bakanlığa şikayetinizde belirtin.

Özet: Çok takıyorsun şikayet et, dava aç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hty.enyalios -- 2 Mart 2015; 23:47:15 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.