Şimdi Ara

Okulda tenefuslerde koridorda takılmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar tenefuslerde sınıf küçük durmak istemiyorum dışarı çıkıyorum sınıfın önüne orda takılıyorum ama dışardan yanlış mı anlaşılıyor ki kızlar bana sapık diyorlar yine kimi kesiyon vs. Alakası yok aslında neden böyle diyorlar adım sapığa çıkacak.

• Koridorda hep sapık,hovarda dersle alakası olmayan kişiler takıldığı için böyle düşünmeleri normal. Okul hayatım boyunca o koridorda takılmanının mantığını anlayamamışımdır. Kendini ön planda tutmak isteyen tiplerdi hep.. Şimdiki zamanı bilmem..
  • Kimi kesiyon sapık
  • Tez zamanda kellesi vurula
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakVw5

Tez zamanda kellesi vurula
    desinler değişemem
  • bahçeye çık
  • Koridorda takılcan tabi başka nerde takılcan sınıfta bunalıyorsun bahçeye inip çıkana kadar teneffüs bitiyor zaten en iyi yer koridor bana cinnet geçirtmeyin saçınızı başınızı yolarım
  • Lisedeyken ders aralarında direk tuvalete giderdim sigara içmek için. Hiç vaktim kalmadı koridorda takılmak için. Hey gidi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Lisedeyken ders aralarında direk tuvalete giderdim sigara içmek için. Hiç vaktim kalmadı koridorda takılmak için. Hey gidi günler.
    Çılgınsın meeeen
  • Sapiklar için Hadım cezası lazım
  • Dün minibüste gördüğüm adam aynen bu bakışla önümde oturan kızı kesiyordu. Çok ilginçti.
  • ben asosyal olduğum için tenefüslerde sıramdan bile kalkmıyorum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

Koridorda takılcan tabi başka nerde takılcan sınıfta bunalıyorsun bahçeye inip çıkana kadar teneffüs bitiyor zaten en iyi yer koridor bana cinnet geçirtmeyin saçınızı başınızı yolarım

sen açık liseye geçmiyomuydun 2 yıl önce
  • Koridoru salla dışarı çık bi hava al
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

Koridorda hep sapık,hovarda dersle alakası olmayan kişiler takıldığı için böyle düşünmeleri normal. Okul hayatım boyunca o koridorda takılmanının mantığını anlayamamışımdır. Kendini ön planda tutmak isteyen tiplerdi hep.. Şimdiki zamanı bilmem..

anadolu lisesinde olduğum için sapık ve hovarda adam yoktu ama kendini göstermek isteyenler genelde koridorcu olurdu evet hala öyle
  • Adam sizin gibi koridorda durim mi diye forumdaki yabncilara soracagina arkadasiyla oturuyo hala burda yok kendini gostermek istio yok serseri. Yeni nesil cok ezik yetisiyor koridorda oturmayi serserilik sanip siniftaki iki kezbanin lafiyla triplere giriyor biraz erkek olun. Biz bahcede yer yoksa yere otururduk telefondan ahmet kaya acar dalgamiza bakardik okulun da en duzgun adamlariydik diger insanlari bu kadar onemsemeyin serseri gorulmekten de korkmayin o zaman hayatta sorumluluk alirsiniz kizlar da oylelerini sever bu yaslarda basinizi belalara sokun ki uniye geldiginizde uni igrenc 1 arkim yok kimse benle konusmuyo die konu acmayin.
  • Ar yu bahçe?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pegasus J. Crawford

Ar yu bahçe?
    Ben hep koridorda kızları kesiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _BigbyWolf_ -- 10 Kasım 2015; 12:32:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _BigbyWolf_

Ben hep koridorda kızları kesiyorum

Alıntıları Göster
    sana öyle diyen kızlara abartmadan laf çarpsaydın, en azından şu an yanında gezecek birkaç kız olurdu...
  • Beyler okulda bahcemiz yok temel lise.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.