Şimdi Ara

Okulda tuvaleti yapamama durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okulda tuvalet ihtiyacini gidermek imkansiz en azindan benimkinde.Neden diye soracak olursaniz tuvaletler tam manasiyla bok çukuru.Sabahları kahvaltı yapmadan okula gitmek de istemiyorum
    ama kahvaltı yaparsam bunu illa okulda çikartmam gerekir.Ben de düşündüm ve acaba yemekleri daha yavaş sindirsem yada sindirim süresi uzun yemekler yesem ve okuldan çıkınca halletsem işimi.Yani sindirimi nasıl yavaslatabilirim veya yavaş sindirilen yemekler nelerdir?

• ben her gün gidiyom ohhh
  • Tek çaresi var. Sabah kalktığından yapmak. O yüzden bir süre tutacaksın. Sabah okula gitmeden yapacaksın ve böylece bunu düzene sokacaksın. Her gün sabah okula gitmeden yapacak düzene getireceksin kendini. Okul tuvaletine küçük abdest dışında gitmek büyük sıkıntı :(
  • Okulda travesti yapamama diye okudum beynim iyi değil yarın doktordayim
  • saat 4 gibi kahvaltı yapsam dediğin işe yarar
  • Strenuus S kullanıcısına yanıt
    Kardeşim iki üç gün tut sonra kahvaltı öncesi yap böylece düzene girer. Hem niye kahvaltıya bu kadar takıyorsun ki. Çok önemli bir şey değil. İnsan ne zaman açıkırsa o zaman yemeli.
  • kozmozun delisi K kullanıcısına yanıt
    Kanka sen bugün doktora gittin mi? Nedense sen gitmemişsindir gibi geliyor bana. Bir bahane bulmuşsundur çok çakalsın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ishal ve okul
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya bence kahvaltı yapılmalı vücudun enerjiye ihtiyacı var
  • Knk gittim ama geç gittiğim için sıra kalmamıştı karı sabah 730 da gel dedi yarın sabah kesin gidiyom normallesecegim artik
  • kozmozun delisi K kullanıcısına yanıt
    Tamamdır knk. Çakallık yapıp doktora eksik anlatma. Neyse onu söyle ona göre tedavi olsun. Bizi de haberdar et merak ediyoruz.
  • Zicma devir hizini ayarla. Gunde bir kere yapiyosan aksamlari yap kakani.
  • Özel okula gidiyorum tertemiz tuvalet ama yinede sıçmıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.