Okulda tuvalet ihtiyacini gidermek imkansiz en azindan benimkinde.Neden diye soracak olursaniz tuvaletler tam manasiyla bok çukuru.Sabahları kahvaltı yapmadan okula gitmek de istemiyorum ama kahvaltı yaparsam bunu illa okulda çikartmam gerekir.Ben de düşündüm ve acaba yemekleri daha yavaş sindirsem yada sindirim süresi uzun yemekler yesem ve okuldan çıkınca halletsem işimi.Yani sindirimi nasıl yavaslatabilirim veya yavaş sindirilen yemekler nelerdir?
ben her gün gidiyom ohhh
Tek çaresi var. Sabah kalktığından yapmak. O yüzden bir süre tutacaksın. Sabah okula gitmeden yapacaksın ve böylece bunu düzene sokacaksın. Her gün sabah okula gitmeden yapacak düzene getireceksin kendini. Okul tuvaletine küçük abdest dışında gitmek büyük sıkıntı :(
Okulda travesti yapamama diye okudum beynim iyi değil yarın doktordayim
saat 4 gibi kahvaltı yapsam dediğin işe yarar
StrenuusS
kullanıcısına yanıt
Kardeşim iki üç gün tut sonra kahvaltı öncesi yap böylece düzene girer. Hem niye kahvaltıya bu kadar takıyorsun ki. Çok önemli bir şey değil. İnsan ne zaman açıkırsa o zaman yemeli.
kozmozun delisiK
kullanıcısına yanıt
Kanka sen bugün doktora gittin mi? Nedense sen gitmemişsindir gibi geliyor bana. Bir bahane bulmuşsundur çok çakalsın...