Şimdi Ara

Okullarda Covid’in Yayılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet başlıktan da gördüğünüz gibi , okullar da inanılmaz bi corona artışı var , en azından bizim okulda. Lise sonda okuyorum , hem staj hem de okula gidiyoruz bi gün olsa bile. Toplu ulaşımla çok haşır neşir oluyoruz mecbur. Okul açıldığından beri sadece bizim sınıftan 5 kişi karantinaya alındı. Normalde bilgilerin okula gitmesi gerekiyordur ama okulun hiçbir halt yaptığı yok , covid negatif çıkan arkadaşım karantinanın son gününde covid pozitif olduğunu öğrendi ( kendi imkanlarıyla test yaptırdı diye biliyorum yanlış olmasın ) sonra Milli Eğitim Bakanı çıkıp okullarda corona önlemlerimiz üst düzeyde okullarda corona olan yok diyorlar. Şuanda sözde Sağlık Bakanı’nın gösterdiklerinin en az 3-4 katı belki daha fazlası var bunu biliyoruz zaten ama son zamanlarda bu artışın yaşanmasının sebebi okullar olduğunu düşünüyorum . Ne yapılmalı , okulda gitmesen mecbur staja gidiyordun iki ucu pis değnek gerçekten de.

• Ben olsam gitmem okula.. zaten iş bulamayacaksın ne gerek var okumaya dermişim

Staj a git yeterli...
  • lazer__ kullanıcısına yanıt
    Artık gitmeyi düşünmüyorum , bi arkadaşım daha koronaya yakalandı zaten. Okul konusunda haklısın bende arada düşünüyorum okusam sanki şu şartlarda bi yerlere gelecek miyim meçhul ama gelecek için hala da umudum var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.