Evet başlıktan da gördüğünüz gibi , okullar da inanılmaz bi corona artışı var , en azından bizim okulda. Lise sonda okuyorum , hem staj hem de okula gidiyoruz bi gün olsa bile. Toplu ulaşımla çok haşır neşir oluyoruz mecbur. Okul açıldığından beri sadece bizim sınıftan 5 kişi karantinaya alındı. Normalde bilgilerin okula gitmesi gerekiyordur ama okulun hiçbir halt yaptığı yok , covid negatif çıkan arkadaşım karantinanın son gününde covid pozitif olduğunu öğrendi ( kendi imkanlarıyla test yaptırdı diye biliyorum yanlış olmasın ) sonra Milli Eğitim Bakanı çıkıp okullarda corona önlemlerimiz üst düzeyde okullarda corona olan yok diyorlar. Şuanda sözde Sağlık Bakanı’nın gösterdiklerinin en az 3-4 katı belki daha fazlası var bunu biliyoruz zaten ama son zamanlarda bu artışın yaşanmasının sebebi okullar olduğunu düşünüyorum . Ne yapılmalı , okulda gitmesen mecbur staja gidiyordun iki ucu pis değnek gerçekten de.
Ben olsam gitmem okula.. zaten iş bulamayacaksın ne gerek var okumaya dermişim
Staj a git yeterli...
lazer__
kullanıcısına yanıt
Artık gitmeyi düşünmüyorum , bi arkadaşım daha koronaya yakalandı zaten. Okul konusunda haklısın bende arada düşünüyorum okusam sanki şu şartlarda bi yerlere gelecek miyim meçhul ama gelecek için hala da umudum var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme