Şimdi Ara

Okullarda serbest kıyafet uygulaması kaldırıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
2.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Seni gömecek kadar başarılı gerisini bilmem

• akapeli türk eğitim sen in 2013 te yaptırdığı anketin
    sonuçlarını lütfen okuyun!
    o gün serbest kıyafeti getiren akape ye bunlar rapor olarak
    sunuldu!
    sonuç; akape herşeyi bilir!
    sene 2024, kaldırılma gerekçeleri neler?!
    2013 te yapılan ankette çılan sonuçlar!
    inanması güç değilmi?!
    değil!
    o kararı 2012 de alkışlayanlarla
    kaldırılmasını 2024 te alkışlayanlar
    aynı kişiler!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aksinaletinsan kullanıcısına yanıt
    Andımız da geri geliyormuş ama öcalan falan okuyor düşünsenize
    2024 emekliler yılıydı, öcalan falan meğersek suçsuz çıktı
    2025 bize ne getirecek kimse bilemez
    Hiçbir şey beni şaşırtamaz ya hak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ry4n kullanıcısına yanıt
    Adam akp ne yapsa gelip destekliyor ama millete laf atıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsabet olmuş.

Belirli çerçevelerde rahatlık sağlanabilecek şekilde düzenlenmesinin iyi olacağı kanaatindeyim.

Ve hatta aynı güncellemenin öğretmenler için de yapılması gerektiğini düşünüyorum. Öğrenci ile öğretmenin ayrılamadığı bir görünümde öğrenci ayrılan hâle getirilmeye çalışılmış. Öğretmenler de belirli eylem kararları kapsamında kurallara uymuyor ancak güncellemeler ile bu sorunlar da ortadan kaldırılabilir.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • DarkTechno kullanıcısına yanıt
    Erkek olduğumuz için mevzuyu tam kavrayqmıyoruz kardeş biz. Kızlar birbirlerine her yaşta cehennemi yaşatıyor bu mevzu yuzunden.

Üniforma olmasa tam olarak da mesela belirli bir renk aralığındaki ve ölçülerdeki bütün kıyafetler kabul edilse okul kıyafeti kazıkçılıgı da yaşanmaz.

Tabii ki sadece kıyafetle değil ama kıyafet çok önemli bir kısmı bu işin ve kıyafet kontrol edebileceğimiz bir şey.

Liseye giden kızı olan varsa buralarda anlatsın sana mevzunun ne kadar ciddi olduğunu.

yav hehe.

www.egitimtercihi.com
    Diğer ülkelerdeki kıyafet uygulamaları nasıl?
    https://www.egitimtercihi.com/gundem/6851-diger-ulkelerdeki-kiyafet-uygulamalari-nasil.html

buradaki amaç öğretmenin fakir öğrenciyi anlaması değil öğrencilerin birbiriyle marka tarz moda still yarıştırması özellikle kızların, kız kardeşim sınıf öğretmeni kafanı yorma sen.

biraz büyüyeni sabah okula gitmeden bugün ne giyecem diye düşüneni vardı saatlerce sanki moda evine gidiyor.

her cacığada karşı çıkmasanız şaşarım zaten.

ban kalktığındada karşı çıktım saçma diye savunmadım herşeyide uydurmasanız şaşardım zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Aralık 2024; 11:41:31 >

• Ömer kullanıcısına yanıt
    Oğretmenler arasında ne gibi bir sorun çıkıyor ki? Varlıklı öğretmenler (varlıkşıysa orada ne işi var o da ayrı konu da) fakir olanları kıyafetleri yüzünden bullylemiyordur diye düşünüyorum.

• Serbest kıyafet uygulaması zaten saçmalık.

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

sadece fakirlik de değil biribiryle marka kıyafet yarıştırıyorlar daha dişi ve sexy yada yakışıklı tarz görünmek için uğraşıyorlar o yaşta kız kardeşim öğretmen, daha ilkokul 3 de uyanmaya sevgili olmaya başlıyorlar diyor zaman değişti erken ergenlik oldu yiyeceklerdenmi nedir.

bizim sosyal statülerimiz genelde iç içe abd gibi zengin fakir arasında 100 ce mil fark yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Aralık 2024; 12:23:7 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Verdiğin kaynağı okudun mu Kerim? Verdiğin kaynakta örnek verilen ülkelerin hiçbirinde tek tip kıyafet uygulaması yok. Her cacığa karşı mı çıkmışım? Yazmışım oraya kabak gibi, AKP'nin yaptığı nadir doğru işlerden biridir diye.

sen başata hiç yok dedin abd de bile eyalete gore var bende herkesde var demedim zaten, hollandada görmüştüm gri siyah kıyafetli öğrenciler ama okula yere mühite göre değişiyor hiç yok diye bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Aralık 2024; 12:27:12 >
  • Fakirlik ve gelir dağılımındaki adaletsizlik belli olmasın diye yapmışlardır. Savunan ampulcü tiplerde sırf bu yüzden savunuyor.  

• headdhunterr H kullanıcısına yanıt

hehe ab abd herkes gucci gabbana versace takılıyor bir gitsene zaten cennette niye halen buradasınız sizler mazoşistmisiniz?

ondan değil abd daha hard Türkiyeden daha acımazsız aşağlayıcı keskin çizgili fakirlerle zenginler arasında 100 ce mil var birbirinin suratlarını bile görmüyorlar pek. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Aralık 2024; 12:36:20 >

Öğrenciden ayırmakta güçlük çekiliyordu.  

Taytlar, parmak arası terlikler, kapriler vs.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Belirli bir renk aralığı ve ölçülerdeki kıyafet uygulaması okul yönetimi inisiyatifinde zaten hali hazırda vardı. Üniformayı hallettin, mont ne olacak? Ayakkabı ne olacak? Cep telefonu ne olacak? Bu çocuklar sadece dersten derse birbirlerini görüp sonra eve gitmiyorlar ki, günün büyük bölümünü okulda geçiriyorlar. Sürekli iletişim halindeler, okul dışı sosyal etkinlikleri de birlikte yapıyorlar. Kimin fakir kimin zengin olduğunu o yaşta kabak gibi anlıyorlar.

Ayrıca sorunlar halının altına süpürmek ile çözülmüyor. Öğrenciler birbirlerini ekonomik statü farkından dolayı zorbalıyorlarsa bunun çözümü tek tip kıyafet uygulaması değil, bunun çözümü zorbalayan çocuklara empati eğitimi verilmesi, zorbalanan çocuklara da psikolojik destek verilmesidir. Ha ben tek tip kıyafet uygulamasının amacının çocuklar kıyafet nedeniyle zorbalanmasının önüne geçmek olduğunu da düşünmüyorum zaten.

• Kerimcem biliyor musun, ben senin adına gerçekten utanıyorum. Ama sen utanmadan hep yalan söylüyorsun. Yazdıkların orada kabak gibi durmasına rağmen hala yalan söylüyorsun. Aha senin cümlen bu:

Alıntı

metni:
    bildiğim kadarıyla bir çok ab ülkesindede yok zaten bundan dolayı

Bak ABD demiş misin? Ve bir çok AB ülkesinde serbest kıyafet uygulaması yok demişsin. Yani bu ne demek? Bir çok AB ülkeleri devlet okullarında hiç kıyafet serbestliği uygulamıyor demektir. Yani sen o AB ülkelerinde bazı okullarda tek tip kıyafet uygulaması var demedin o ülkeler okullarda serbest kıyafete izin vermiyor demiş oldun.

Ve ben tek tip kıyafet uygulaması hiç yok demedim. Bazı okullarda var dedim. 40 yaşını geçmiş adamsın, utan biraz yahu. Utanmak kötü bir özellik değil dene biraz.

• Yorumum silinmiş AKP zihniyeti 10 sene önce üniformaları kaldırıp serbest kıyafete geçerken eleştirilmiş, kendisini eleştirenleri eski kafalı, komünist Rusya özentisi, 1940’lardan kalmakla falan suçlamıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

saptırma konusunda nobel alırsın abd bir çok ab ülkesindede var ama mühite okula eyalete göre değişiyor hatta korede bile var.

hiç bir yerde yok tezini savunan ninem evet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Aralık 2024; 12:52:41 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.