kız kardeşim öğretmen işin içinde 9-10 yaşından sonra erken ergenliğe giriyorlar diyor zaman değişti velilerde şikayetçiydi artık. resmen benimki zara kaliteli,seninki lc waikiki muhabbeti dönüyormuş birbirlerini ezikliyorlar yani çocuk ergen daha normal yanide. ben buradaki tipleri anlamıyorum şikayet olmasa geçilmezdi zaten sanki zorla başörtüsü takma gelmiş gibi gider yapıyorlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Aralık 2024; 17:25:1 > |
Okullarda serbest kıyafet uygulaması kaldırıldı (4. sayfa)
-
-
Teksas'taki kız kardeşin mi yoksa Mozambik'teki mi?
Nikaragua'da da vardı dimi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Muhtemeldir tabiki hocam, sonuçta bu kızlar Türk kızı değil mi? Hani alay ettiğimiz, kezban dediklerimizden? Büyüdüklerinde ne olacakları belli, bir de erken ergenliğe giriyorlarmış demek ne demek? Ergenlik, ilişki, hayat, yaşamak, sevgi, saygı bunlar Türk kızlarının bilmediği şeylerdir, isterse 40 yaşına girsinler, ne aşkı bilirler ne sevgiyi ne saygıyı ne de yaşamayı.
Bütün Türk erkeklerine yabancı kızlarla arkadaşlık etmelerini tavsiye ediyorum. İmkanı olanlar olmayanlara yardım etsin, tavsiye versin, ama sakınha bir Türk kızıyla uğraşmayın.
Dili olan, konuşkan olan, yakışıklı olan, kesinlikle hayatını bir Türk kızı ile harcamasın. Her yıl 150,000 kadar Türk - Gavur evliliği yapılırsa kocalarına son derece saygılı, güzel gelinlerimiz olur, güzel torunlarımız olur.
Haydi ya Allah :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 6 Aralık 2024; 17:25:57 > -
sadece kızlarda değildi daha 9-10 yaşında erkekler w.c sinde birbirini pandikleyen poposunu açtırtan okul ayağa kalkan şeylere bile şahid oldum ben .
ben 9-10 yaşındayken kız nedir daha yeni çözüyordum herhalde şimdikiler hızlı onada hormonlu katkılı yiyeceklerden diyorlar .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Aralık 2024; 17:29:49 > -
Hocam, o erkeklerin 90%'i ölünce R tusuna basip geri yuklenecegini sanmiyorsa hicbir sey bilmiyorum. Yeni nesil harika degil, tamamen beyinsiz. Toplum icin bir tehlike. Acilen 7-25 yas arasi vatandaslarin test vermesi lazim, dusuk zeka ve davranışsal problemi olan milyonlarca vatandas acil tedavi edilmeli.
Bunlar bir de oy verecekler bir sonraki secimlerde, yanarim yanarim da ona yanarim
Bunlarin onune kazanacak aday Fazil Say diye atsalar, tabi olm, adam kazanacak, baska kim var, Fazil Say kadar kafasi calisan aday mi var demezlerse yuzume tukurun :D
Zaten bunun oldugunu Dersimli Kemal ayy pardon, yuksek Quantum Dolanikligi HESAP UZMANI'nda gorduk, puhaaaaaaaaaaaaaaaa :D:D:D
Öngördüğüm gibi IQ su 60 olan bir dedeyi hesap uzmanı diye aday yaptılar, daha da ilginci, 47% buna oy verdi oy! Allah bizi beyinsizlerden korusun!
Dersimliye oy verip de pişman olan tayfa modu: ON
Canım biz tuvalet terliğine bile oy verirdik, Kemal Dedeye vermeyip de linç ettiğimiz Muharrem'e ya da dalga geçtiğimiz Zafer Partisine'mi vereydik? Cumhuriyetçi, Atatürkçü adayları mı seçeydik Dersimli Kemal ve Çetesi dururken? Lan! ne diyoruz biz? Galiba yanlış yaptık tüh! En iyisi ben Kemal'e oy vermedim diyip geçiştirmek.
Puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D:D:D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 6 Aralık 2024; 17:40:16 >
-
Bence iyi olmus, disipliner bir sisteme ihtiyac var. Elbette tek basina kiyafetle olmaz ama bie butunun parcasi. Su ogretmenlerinde sac sakal vs. duzenlenmeli. Bildigim kadariyla sac ve sakal kismi serbest. Bu da disiplinsizlik ornegidir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Haa ben kumaş pantolon zamanında mezun oldum liseden bilmiyorum sonrasını
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu arada ABDde özel okullarda vardır üniforma tipik olarak. Devlet okullarında öyle bir olay yok. Ama kendimizi ABD arkasından modelleyemeyiz tabii.
Tabii ki olmayacak fakat fukaranin kizi "bu etegi dun giydim bugun giymemeliyim" diye depresyona girmeyecek, ayakkabida corapta falan kalacak en kotu ihtimalle. Ben üniforma olunca sosyoekonomik segmentasyon ortadan kalkacak okullar egalitaryan olacak demiyorum, fakirin kizi benim etegim neden benetton degil diye gozleri sisene kadar aglamayacak diyorum. Sen diyorsun ki ayakkabiyla olur corapla olur, ben mjmkunse onlara kalsin diyorum sadece.
Ben gidiyorum sen ilk önce 3 metrekare odandan dışarı çık ağır işsiz!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 6 Aralık 2024; 19:52:0 > -
Bizde türkiyede her şey aşırı pahalı olduğu için akp bunu sağladı herşeyi ulaşılamaz bir hale getirdi kanunlarla ÖTV vergileriyle yasalarla oynaya oynaya halkı fakirleştirdi. Götü boklu lcw defacto vs den bile kıyafet alamaz hale geldi insanlar değil yurtdışındaki gibi 10 20 euroya Zaradan kıyafet alacak. Bu kadar fakirleşen bir halk gıdasını dahi alamaz halde ilkokul ortaokul çocukları eğer aileleri asgari ücretli çalışansa kira veriyorlarsa çocuk süt dahi içemez okulda yol parası dahi yok otobüse servise vereceği. Haliyle bu durumda kıyafeti pazardan zar zor alır. Önce hasta et sonra ilacı parayla sat mantığı akp yüzünden her olan biten şey. Bu yasa iyi gibi duruyor tek tip okul kıyafeti olsun zengin kodomanların çocukları da zorla okul kıyafeti giysin en azından kıyafette üst başta okullarda eşit olunsun. Normalde serbest kıyafetten yanayım lakin bu akp dediğim gibi hasta etti milleti süt dahi alamayacak seviyeye indirtti...
-
he he 10+ senedir gidiyorsunuz bir gitmek bilemediniz cennete vah vah vah.
-
Aramızda kalmasın Türkiye son çeyrek yüzyılın gayretleriyle üniversiteler ülkesi olmuş.
Bizden önceki nesiller egitmenlerde okumuş ilk mektep bitirebildiyse bitirmiş insanlardı.
Bugünün nesli anladığım kadarıyla okuyabileceği üniversitesine gidmekte pek zorlanmıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne zaman gidip ne zaman geleceğimi sana mı sorucam ? Sen ilk önce yaşadığın 3 metre kare odanın dışarsına çık! Forumun moderatörü bile senin kadar forumda takılmıyor. Kendine iş bul!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 6 Aralık 2024; 21:14:31 > -
türk halkı yerli ve dengeli beslenemiyor vitamin alamıyor çocukların zekası bulgurla tarhanayla gelişmez
ette yemek zorundasın balıkta
-
"Özel gün, hafta ve kutlamalarda ders içi ve ders dışı faaliyetlerde kullanılmak üzere veliye mali yük getirecek özel kıyafet aldırılamaz"
Yeni kanunun altındaki pis dumanın sebebi belli oldu, Türk bayraklı ve Atatürk resimli kıyafetler ile yapılan gösteriler artık bitti, anadolunun Türksüzleştirme politikası akp tarafından devam ediyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnansetek -- 7 Aralık 2024; 10:37:57 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaç yaşınızdasınız? Herhalde gençlerle en son konuştuğunuzda siz de gençtiniz ki gençlerin bugünkü havasını, gündemini hiç bilmiyor, eski dogmalarla bugünü kurtarmaya çalışıyorsunuz
Bu zamanın gençleri arasında kıyafet marka ve kalitesi, zenginliği en son gösterecek faktörlerden biri olur. Sahip oldukları teknolojik aletler olan telefonlar, bilgisayarlar, tabletler vs. olur. O pahalı olduğunu düşündüğünüz Adidas tişörtler şu anda LC Waikiki tişörtlerle benzeri fiyatlara satılıyorlar. Ki okul kıyafetleri aldınız mı son zamanlarda bilmiyorum ama orta 4 haneli ücretler alınıyor kıyafetler için. Bu fiyatlara çok daha uygun, çok daha kaliteli ürünler bulabilmek mümkün
Hani kıyafet o kadar küçük bir faktör ki. En ucuz iPhone şu anda 21.000 TL, o da 4 nesil eski. Adidas'tan tişört, Bershka'dan pantolon alsalar, hatta ikisinden ikişer tane alsalar 3.000 TL tutmaz doğru zamanda alındığında. Genç cebinden 5 senelik ucuz xiaomi telefon çıkarttığında arkadaşları anlamayacak mı durumunun kötü olduğunu? Gencin biri en yeni iPhone'u çıkarttığında anlamayacaklar mı bu çocuk bu parayı verebiliyor?
Ki şu anki gençler birbirlerinin evlerinde kalan, yakınlık seviyesi çok daha yüksek gençler oluyor. 1-2 haftaya yapacakları muhabbetlerle zaten çok rahat kıyas oluşturabilirler.
Hadi telefonu geçtim, ayakkabı dediğiniz malzemenin kalitelisi 10.000 lirayı buluyor. Akıllı saatlere bir o kadar para vermiş gençlerle birlikte olup görüyorlar. Hobiler hakkında iletişim yaptıklarında fark etmeyecekler mi fakir öğrenciyi? Düzgün gitar veya org olmuş 10.000 lira, en basit tatil olmuş 15.000 lira
Hoş geldiniz, yıl 2025.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ayyy bayıldığınız yerlerde herkes gucci versace gabbana takılıyor 9 yaşındaki veledin öğrencilerin elindede iphone max pro yahu bir gitseniz e bir kurtulamadınız gitti şu cehennem ülkeden .
sanki yeni 80+ senedir var bu sanki akp icad etti üniformayı batıda bir çok köklü prestijli okullardada halen yürürlükte uzakdoğu ülkelerinde gene komple kore japonya filan.
amaç öğrencilerin boş işler yerine moda marka giyim yarışı yerine kafalrını derslerine yorması resmi olması görünmesi,statüsel farkları olabildiğince elinden geldiğince hissettirmemek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Aralık 2024; 13:18:48 > -
şu anlattıklarınız fransıza anlatıyormuş gibi geliyor şuan ona
bu abi ya 50 yaşında falan ya da hiç okula gitmemiş zaten belli ki
çocuklar artık okulda kendilerini merhaba! ben ahmet mehmet diye tanıtmıyor
instagramlar üzerinden boy ölçüşülür ben crazyboy42 mesela burada kaynaştıktan sonra örneğin whatsapp verilir ve gruplaşmalar başlar
iphone telefonu olan çocuk gözünün içine sokar, xiaomi telefonu olan o topa pek girmez başka bir şey bulur, mesela çakma gucci giyip gelir atıyorum veya sağlam bir parfümü vardır telefon konusunda kendini ezdirmez o şekilde veya zaten dış görünüşü iyidir iphone kullanandan
ama iphone kullanan çocuk hem yakışıklı hem iphone sahibiyse bu çocuk yırtıcıdır ve bir süre sonra sınıf bu çocuk üzerinden dönmeye başlar bütün gruplaşma, kolonileşme bu çocuk üzerinden döner
günün sonunda bir çocuk eğer bu gruplaşmaların dışında kalırsa dışlanır ve bunun kıyafle mıyafetle alakası yok
-
okullarda abd ab dahil cep telefonu sokmak yasak orta öğretimde avm sokak hayatını bahsediyorsanız bilemem hayal dünyanızdan yine uyduruyorsunuz ailenin durumu iyi bile olsa almıyor çocuğuna şımartmıyor bir çoğu, kendi ülkeniz gibi cennet mahellesi dilan polat mixi gördüm delisi,sandınız herhalde ingiltrede daha tuşlu telefon kullanan milyonlar var yokluktan değil varlıktan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Aralık 2024; 13:39:27 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X