Millet uzay diyor, bitcoin diyor Günün bomba gelişmelerinden: "Okullardaki serbest kıyafet uygulaması kaldırıldı." ekonomim Okullarda yeni dönem! Kıyafet yönetmeliği değişti: 4 yıl şartı getirildi https://www.ekonomim.com/egitim/okullarda-yeni-donem-kiyafet-yonetmeligi-degisti-4-yil-sarti-getirildi-haberi-784659< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 6 Aralık 2024; 0:56:9 > |
Okullarda serbest kıyafet uygulaması kaldırıldı
-
-
iyi olmuş maddi durumu iyi olan öğrenciler fakir öğrencileri sosyal psikolojik olarak eziyordu,bildiğim kadarıyla bir çok ab ülkesindede yok zaten bundan dolayı.
ay ben zara ykm aldım pis fakir üstündeki lc waikiki varoş diye bir durumları oluyor malesef şikayet çoktu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Aralık 2024; 1:3:46 > -
Kesinlikle desteklediğim bir olay, sadece okul formalarını tasarlayanların bu formaları kar amacıyla değil güzel bir kıyafet olarak tasarlamaları. Okul formalarının fiyatlarını da biliyoruz, dolayısıyla çok da masum değiller.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok iyi olmuş tek tip kıyafet bütün öğrencileri zengin fakir hepsini eşit kılar. Birisi adidas tshirt ile okula gelirken öteki çocuk pazardan alma tshirt ile gelmemeli çok yerinde bir karar.
Konuyu açan CHP kafalarından gerçekten bıktık, bir insan bu şekilde herşeye karşı olunca tiksinti geliyor muhalefetten zaten soğuduk da bu şekilde gerçekten çekilmiyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 6 Aralık 2024; 1:18:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yatsana kardeşim sen ezan okunacak 2 saate
-
Sistem şuan nasıldı ki ?
Zaten ilk 4+4 te okul kiyafeti var liseye geçince serbest kıyafet değil miydi sistem ?
Benim haberden anladığım okul kıyafeti 4 yıl değişmeyecek 4 yıl aynı okul aynı kıyagfeti kullanacak gibi anladım ben.
-
hiçbir fikrim yok
ben bildim bileli bu uyguluma her zaman okulların civarlarındaki okul kıyafeti satan işletmelerin düz tshirt x fiyatsa bunları 10x fiyattan satmaları oldu
veya direkt okullar kayıt sırasında satıyor ilginç fiyatlara, devlet okulları yasak olan kayıt parasını da söke söke alıyor garibandan bu sırada
twitter'da falan o kadar ilginç yorumlar gördüm ki olaya her açıdan ilginç ilginç yorumlar gelmiş
o zaman çocuğu okula porsche jip ile götürmek de yasak olsun yoksa arkadaşları der ki "sen minibüs ile geliyon beni babam porşla atıyo haha"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 6 Aralık 2024; 2:6:29 > -
Tek tip kıyafet olunca zengin çocuk - fakir çocuk olmayacağına dair düşünce nereden çıktı? Ekonomik statü farkı sadece kıyafetten mi belli oluyor? Siz de okula gitmediniz mi arkadaşlar? Tek tip kıyafet varken de kimin ailesi fakir, kimin ailesi zengin kabak gibi belliydi. Öğretmenler zengin çocuğunu kayırırlardı.
AKP nadiren doğru yaptığı işlerden birini geri alıyor. Birisinin yakını okul kıyafeti işine mi giriyor sorunu akla getiriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 6 Aralık 2024; 2:43:12 > -
Devrimsel bir uygulama, dünya üzerinde bir ilk sanırsam.
Avrupaya örnek olabilir, avrupadaki zengin fakir ayrımını ortadan kaldırabilir.
her okul kendi kıyafet politikasını uygulayacağı için bunların fiyatları da değişiklik gösterecekti. buna bir de özel okulları ve okulların bulunduğu muhitleri de ilave edersek eğer, fiyatlar yine veliye farkı hissettirecektir. bizim zamanımızda bıyık kestiriliyordu. saçı söylemeye gerek kalmadı. benim anladığım da serbest kıyafet uygulamasının kaldırılmış olduğudur. üniforma ihaleleri başlar yakında. herkese en az iki adet üniforma. tekstil sektörüne de iyi gelir. :D
-
Yok ben okudum yoktu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adam marsa koloni kurdu yahudileri götürecek oraya galaktik imparatorluk kuracaklar tanrıcılık oynayacaklar bunlar hala kendi kuyruğunu kovalıyor
Bence doğru bir uygulama. Serbest kıyafet yanlıştı.
Ortaokul ve lisede öğrencilerin kıyafet yarışına girdiğine ben de şahidim.
AB ülkelerinde öğrenciler serbest kıyafet giyerler. Belki bir kaç köklü okulda tek tip kıyafet uygulaması vardır. Her konuda olduğu gibi yine atıp tutmuşsun.
Eğitimde devrim.
Adamlar çalışıyı
Milleti delirtmeye çalışıyorlar herhalde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 6 Aralık 2024; 9:6:21 >
Namazda gözü olmayanın kulağı da ezanda olmazmış lafı tam senlik...
-
Bayağı derin bir lafmış nobel aldı mı acaba?
Buna cidden inanıyor musun? Şaka de...
iyi olmuş maddi durumu iyi olan öğrenciler fakir öğrencileri sosyal psikolojik olarak eziyordu,bildiğim kadarıyla bir çok ab ülkesindede yok zaten bundan dolayı. ay ben zara ykm aldım pis fakir üstündeki lc waikiki varoş diye bir durumları oluyor malesef şikayet çoktu. |
Çok iyi olmuş tek tip kıyafet bütün öğrencileri zengin fakir hepsini eşit kılar. Birisi adidas tshirt ile okula gelirken öteki çocuk pazardan alma tshirt ile gelmemeli çok yerinde bir karar.
Konuyu açan CHP kafalarından gerçekten bıktık, bir insan bu şekilde herşeye karşı olunca tiksinti geliyor muhalefetten zaten soğuduk da bu şekilde gerçekten çekilmiyorsunuz. |
yatsana kardeşim sen ezan okunacak 2 saate |
AB ülkelerinde öğrenciler serbest kıyafet giyerler. Belki bir kaç köklü okulda tek tip kıyafet uygulaması vardır. Her konuda olduğu gibi yine atıp tutmuşsun. |
Namazda gözü olmayanın kulağı da ezanda olmazmış lafı tam senlik... |
Benzer içerikler
- sezen aksu pkk
- evlatlık bebek ilanları yeni
- sözcü tv digiturk"te neden yok
- pasaport kayıtlı telefon alınır mı
- suriye"de araba fiyatları
- 1 milyon tl eft ücreti
- adresten fay hattı sorgulama
- togg 800 bin kredi
- devletin ücretsiz yazılım kursu
- netgsm zam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X