ben earth-1 de yaşıyorum earth-2 tarafında yasaksa ben bilmiyorum türkiye özelinde 30 kişilik sınıfa 60 telefonla geliniyor yasak olan liseler varsa ki yok sen "telefonlar yasaklandı" tarzı bir haber gördüysen veya bir kanun düzenlemesi gördüysen de bunlar uygulanmıyor, güncel liseler hakkında bilgin olsa bunu bilirdin. |
Okullarda serbest kıyafet uygulaması kaldırıldı (5. sayfa)
-
-
Bak yarın Ak Parti okullarda tek tip kıyafeti kaldırır tekrar serbest kıyafete döner buradaki cehape kafaların hepsi "neden serbest kıyafet oldu zenginlik fakirlikte en önemli gösterge kıyafetttir telefon tablet sonradan gelir" diye yorum yapacaklar.
Biz ise hala tek tip kıyafeti savunuyor olacağız işte aramızdaki fark bu.
-
Olumlu politikalar övülür. Hökümet uzun süredir hiçbir düzgün politika yapmadığı için övgü görmemiş olabilirsiniz. Rüzgar değişirse görüşürüz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kerimceme yazıyorsunuz, bloklayın geçin. Dediği de doğru değil, abd'de de, ab ülkelerinde de K12 seviyesi, hele hele liselerde çok büyük çoğunlukla telefon serbest. Telefon ve kıyafetin gösteriş amaçlı alınışı da zaten çoğunlukla gerçek değil. Yasaklanması önerileri sunuluyor ama hiçbir yürürlülüğü yok. Tabletle eğitime biz yarım dönerken onlar çok büyük çoğunlukla chromebook-tablet yapısında eğitim sağlıyorlar zaten.
Olumlu politikalar övülür evet, ama bu cehapa kafaları için geçerli bir durum değildir..bir cehapelinin yorumları ak parti ne yaparsa tersini eleştirmek üzerine kuruludur ve bu kanun asla değişmez..
-
oyle uyduruk bir cennet ab abd de yok evladına iphone 16 max pro alan enderdir alırlar özel hayatında kullanması için 200-300$ lık telefonu kırar bozar diye ha çocuk iphone 16 max pro mu istedi gir markete m.c burger kinge çalış al hayatı,para nasıl kazanılıyor öğren yok ağzına hemen löppp onlarda şımartma olayı minumumdur,21 i geçtin çalışmıyormusun evden bile yaka paça atar ailen.
liseleri bilmiyorum fazla öğretmen tanıdığım dolu cep telefonu sokmak kesinlikle yasak orta okula kadar liseyi çok bilemem gençler kaçak göçek sokuyordur olabilir birşey diyemem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Aralık 2024; 14:1:45 > -
Kıyafet serbestisine taa baştan karşı çıkmıştım. Biz de çocuk olduk, bize serbestlik yaramıyor. Türk çocuğuna baskı yapmazsan, gerektiğinde dayak atmazsan sonucu belli. Hatta Türk'e özel atasözü var. Atalarımız tecrübe ile konuşmuş; Kızını dövmeyen dizini döver, bunun tefsiri şudur, bizim çocuklarımız henüz medeni dünyanın çocuklarına evrimleşmiş değil, evrimleşene kadar orman kanunu uygulamaya devam etmeliyiz demek istemişler. Sıkı disiplin, baskı ve mutlak itaat... okullarda askeri disiplin şart, tek tip elbise ve tek tip eğitim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 7 Aralık 2024; 15:29:38 >
Kimi tiplere her yer Ankara her yer Kuran kursu, hatta Kuran kursu değil İncil kursu bakın bu da yazılmaz. İşlerine geldiği gibi karar alıp insanları ve düzeni kaosa karmaşaya sürükleyip sonra her şeyi eskisinden daha fena hale getiriyorlar hep çıkarlarını koruyorlar...
Orta Doğu'daki dincilik (tarikatçı biatçı yapılanma) üzerinden geçilmesi gereken hayatın her alanına tecavüz eden çok sinsi bir illet...
En son seçimde oy vermek için gittiğim ilkokulda hayatımda hiçbir eğitim kurumunda görmediğim çirkin Katolik rahibe ikonaları görmüştüm, başörtülerini açmışlar misyonerliğe soyunmuşlar anadan üryan şırfıntılar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 7 Aralık 2024; 16:24:32 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Üniversiteler ülkesi olmuş ülkemiz için bir söylemin olacaksa yazabilirsin.
Türkiye'nin üniversiteler ülkesi olabilmiş olması ve de son çeyrek yüzyılda bunu başarmasının büyük bir iş olduğunu düşünmüyor söylüyorum. Kaynak: Atmasyon değil, YÖK
Diğer konu Seçimde yaşadığın! atmosferi tekrar tekrar yaşamak isteyebileceğini düşünüyorum.
Yine de öyle değilse biz vatandaşlar Cimer'e derdimizi yazıyoruz. (Son çeyrek yüzyılın uygulamaya geçmiş bulunmaz nimeti, daha önce yoktu)
İlk mektep mezunu önceki nesillerimiz varken yüksek öğrenim mezunu bizden sonra ki nesiller gümbür gümbür geliyor. (Son çeyrek yüzyılda bu da gerçekleşti)
Ülkem için çaba gösterenleri kutluyorum.
"düşünmüyor söylüyorum."
https://www.mmo.org.tr/yazili-basinda/universitelerde-muhendislik-egitim-kalitesi-dusuyor-evrensel
https://haber.tobb.org.tr/ekonomikforum/2018/291/98-99.pdf
https://www.memurlar.net/haber/1120386/universite-mezunu-arttikca-maaslar-dusuyor.html
en büyük sorununuz bu!
keşke önce düşünüp sonra söyleseniz!
sonra saçmalıyorsunuz...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Önce ki neslin muhtemelen ilkmektep mezunuydu.
Önümüzde ki nesiller de yüksek öğrenim görebilmelerinde muazzam kolaylıklar var.
İyi ki devlet o paylaştığın linkte yazılan ne varsa onlara uymuyor.
Devletim akıllıdır
Not: O paylaştığın linke muatap olan meslek erbaplarının hisseleri oldukça yüksek oranlı paylaşım sayesinde düştü.
Gündemi takip etmemeye çalışıyorum.Ama habire sosyal medyada önlük paylaşımı yapılıyordu demekki bunun içinmiş...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaynak: YÖK
Benim yerime cevap yazmışsınız çok teşekkür ederim...
Yazdığı rezil kepaze şeye tapınmamızı ve bu şekilde kabullenmemizi arzu edecek kadar dehşet verici bir politika güdüyorlar, söylemek istediklerini hissettirmek istediklerini kafamıza yerleştirmek istediklerini "süt yaparak" yazıyorlar, ben "kardeşim bizde böyle işine gelirse" tarzı bir yaklaşım yakalıyorum, çok afedersiniz Elizabeth gibi bir şey (Türk dili ve edebiyatıyla y*rrakk gibi bir şey)....
Üniversiteye gitmiş olmasak inanacağız yazdıklarına, o kadar çok çekmiş Romalı abilerine (Fetöcü mü deseydim acaba?). Öyle tipler hatırlıyorum ki üniversiteyle ilgileri alakaları yoktu belediyede işe girmişler, dondum
Bu şekilde insan aklıyla ve gelecek nesillerle dalga geçercesine değişiklikler yapamazsınız yapılmamalı, baştan serbest kalmamalıydı çünkü bu ülkede olmaz "kardeşim" 👎👎👎
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Gördüğüm kadarıyla milli eğitim bakanlığı bünyesinde çalıştırdığı öğretmenlere yüksek lisans, doktora yapmalarını teşvik ediyor.
Uzman öğretmenlik ve baş öğretmenlik kadrolarına geçişi kolaylaştırıyor.
Talebe yüksek ve doktara yapmış öğretmenler ile okutuluyor.
Bizden önce ki nesillerin öğretmenleri "Eğitmenler" idi.
Nereden nereye
-
Yoo,
Demokrasi, ozgurluk ayagina zamaninda bu sacmaligi savunan akpliler, simdi de tam tersini savunuyor.
Done done bir hal oldunuz. Yakinda mavi onlukler de geri gelir.
devletin aklı olduğu ile ilgili kimsenin şüphesi yok
ama sorun hükümet
çünkü
hükümeti oluşturanlarda senin gibi " düşünmeden konuşuyor!
öyle olunca da
meslek odalarının açıklamalarını " senin gibi düşünmeden konuştukları için" hiçe sayıyorlar!
tıpkı serbest kıyafet geldiğinde sendikaların raporlarını hiçe saydıkları gibi!
ayrıca yök;
tüm akrabalarını akademisyen yapan rektörlere bile
yaptırım uygulamayıp, kadrolarına izin veren bir kurumdur!
hangi akademik ilerleme?
ya kusura bakma, "düşünmeden konuşan" birine fazla bile yazmış olabilirim.
-
Bizim Fen Liseleri mezunları bu yakınlar da geçmiste hiç olmadığı kadar havacılık bilimleriyle uğraşmaya başladılar. Saglam nesiller geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X