Bildirim
Okulların tatil edilmesi konusu
Glorious Oyun Modeli D 2 PRO 4K/8K Kablosuz Oyun Faresi - 2.4GHz Kablosuz 1ms gecikme, 4K/8K Yoklama, 100M tıklama, 60g Ultralight, Uzun Pil Ömrü, 26K DPI BAMF 2.0 Sensör, 6 Düğme, Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCLC65X7
2 sa. önce paylaşıldı
Michelin MC12208 Dijital Basınç Göstergeli Ayak Pompası, Metal : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B00K2SLUB8?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_TQB8P5561ZHV00666CMG&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_TQB8P5561ZHV00666CMG&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_TQB8P5561ZHV00666CMG&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Tatil edilsin tabiki
Dün 300 kisilik amfide bos ve aptal bir ders icin ustume ates basti ya havasızlıktan bir kisi hastaysa en az 50 kisiye bulasmistir orda
Dersler YouTube uzerinden canli yayinla anlatilsin egitim cok muhimse
Sinavlar da ertelenebildigi kadar ertelensin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
üniversiteler dahil mi bu duruma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üniversitelere YÖK bakıyor... Bence tatil edilmeli...
okul tuvaletleri desen bazıları ok içinde belki bu vesile restore edilip temizlenir
sabun bile yok -
Üni.lere YÖK bakıyor fakat bakanlığa tabidir. Böylesi toplumsal Alınacak Bi karar onları da etkiler diye düşünüyorum.
Okul tuvaletleri için söyledikleriniz malesef dogru. Hiyjen ve temizlikten çok uzagız. Cogu tuvalette sabun ve kagıt yok.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sen bi de metrobüsü gör. Metrobüsden sonra amfi o kadar ferah geliyor ki.
Tüm bölümlerde devam zorunluluğu kalksın. Sınav programı değişmesin bence..
Zaten bişey öğrenemiyor öğrenciler bari İnternet üzerinden verilsin eğitimquote:
Orijinalden alıntı: iustumExtract
Tüm bölümlerde devam zorunluluğu kalksın. Sınav programı değişmesin bence..
Okullar tatil edilse millet avm'ye koşar. Aklı olan dışarı çıkmasın bence, avm, kahvehane berber vs. Virüsün lokma hayrı gibi beleşe dağıtıldığı alanlardan uzak durmak en azından hızlı yayılmayı azaltır diye düşünüyorum. -
Aynen öyle hocam. Derslerin tamamı uzaktan eğitime alınabilir sene sonuna kadar. Gayet basit bir uygulama..
Toplu taşımadayız sürekli sıçtık
Oytun erbaş diye Bi doktor r var fizyolog mu radyolog mu ne..quote:
Orijinalden alıntı: Guest-2472D2B0E
Toplu taşımadayız sürekli sıçtık
Diyorki toplu taşımada yere doğru bakarsak virüs bulaşmıyormuş
Desene buralara liseliler doluşcak.. -
İnsani insan yerine koymayip köpek gibi istifleyenlere oy verenler protesto etmeyenler saolsunquote:
Orijinalden alıntı: kanguruuu
Cidden aciyorum insanlara ve midem bulaniyor
Agzini fircalamamis les gibi kokan pislikler biniyor hep toplu tasimaya duzgun insanlari mahfediyorlar
Toplu tasima rezilliktir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Diğer ülkelerdeki tatillerde dahil edildi hocam. Bizde de durum değişmez diye düşünüyorum toplu ortam sonuç olarak.
Muhtemelen cunku ulke genelinde bir karar ama olmasa daha iyi
kadir has ve koç tatil etmiş diye biliyorum. bau da derslere online devam edicekmiş. -
YÖK, bu akşam 18:00'de toplantı yapacakmış. 207 üniversitenin rektörü acil olarak toplantıya çağrılmış.
Tahminim, akşam 16:30'daki bilim toplantısından da, YÖK toplantısından da tatil kararı çıkacak. Süresi ne kadar olur bilemiyorum. ABD'de MIT ve Harvard, yaza kadar tatil etti okulları. Bizde de ilk etapta 2 hafta, sonradan duruma göre 1 ay daha tatil edilebilir. En kötü ihtimalle, yaz tatili öne çekilip, yaza kadar ara verilmeli. -
Oteller dolu ne tatili?
Pardon o başkaydı...
üniversiteler dahil mi bu duruma
|
Tatil edilsin tabiki
Dün 300 kisilik amfide bos ve aptal bir ders icin ustume ates basti ya havasızlıktan bir kisi hastaysa en az 50 kisiye bulasmistir orda Dersler YouTube uzerinden canli yayinla anlatilsin egitim cok muhimse Sinavlar da ertelenebildigi kadar ertelensin |
|
İnsani insan yerine koymayip köpek gibi istifleyenlere oy verenler protesto etmeyenler saolsun
Cidden aciyorum insanlara ve midem bulaniyor Agzini fircalamamis les gibi kokan pislikler biniyor hep toplu tasimaya duzgun insanlari mahfediyorlar Toplu tasima rezilliktir |
OK Boomer
|
Çocuk annesine babasına dedesine anneannesine bulaştırsa ne olacak peki? Bir tek çocuklara mı bulaşıyor?
|
Metrobüsde bırak Coronayı AIDS bulaşsa şaşırmam.
|
Metrobüste korona kaptıktan sonra yemişim sınıfın temizliğini
|
Benzer içerikler
- sözcü tv digiturk"te neden yok
- ülkemiz için neler yapabiliriz
- cumhurbaşkanı resmi nerelere asılır
- singapur pasaportu neden güçlü
- ak parti syria
- byd fiyat listesi
- byd seal fiyat
- 1 milyon tl eft ücreti
- özel numara bulma
- adresten fay hattı sorgulama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X