< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fedamaster -- 24 Temmuz 2024; 7:43:40 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fedamaster -- 24 Temmuz 2024; 7:43:40 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
beni de alın hocam yanınıza |
Okulu bırakıyorum. Siz 9-5 çalışın kurumsal köleler, DEUTSCHLAND gidip mercedes fabrikasında kısa sürede işe başlayacağım. Sonra trye gurbetçi hesabı ENTRY yapacağım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egon_Krenz -- 23 Temmuz 2024; 18:5:16 > |
Gurbetçi olup BMW X7 ile sınır kapısından TR'ye ROLLENİNCE troll olmadığımı anlarsın. Türkiye ucuz yiğenim videomu çektikten sonra mekanlarda enişte kayınço hesabı takılacağım. Giderken de ARKA BAGAJA köyden beleşe aldığım 10 kilo domates, birkaç kilo lor peyniri, 10 kilo biber, birkaç kilo kurutulmuş patlıcan ile sınır kapısından geçip DEUTSCHLAND'da afiyetle lavaş arasına dürüp yiyeceğim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egon_Krenz -- 23 Temmuz 2024; 18:48:28 > |
Usta niye bu kadar ciddiye aldın onu anlamadım. Forumun kendisi bomboş çöp bir yer, burada ciddi ciddi bir şey yazmamı beklemiyorsun herhalde. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |