Şimdi Ara

OKULU BIRAKIYORUM!! <Selçuk HUKUK>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günlerdir kafamdaydı zaten. Uzun uzun düşündüm ve nihayet karar verdim.

Selçuk hukuk 2. Sınıfa geçtim. Derslerim çok iyi ancak
    ne okula alışabildim ne de şehire ısınabildim. Lise hayatım boyunca istanbulda okuma hayalleri kurarken kendimi konya'nın düzlüklerinde buldum. Niye? Çünkü mezuna bırakamadım. Ben cesaret edemedim, çıkıp bir allah'ın kulu da cesaretlendiremedi. Haklıydılar. Ygs2015 te öyle bir sıvamıştım ki...
    Birçok arkadaşımın sınav sonucu benim elde ettiğim puanın kıyısına köşesine bile yaklaşamadı. Onlar bir yer tutturamadıkları için mecburen mezuna bıraktılar. Bu sene sınava girdiler ve hayalim olan hukuk fakültelerine yerleştiler. Keşke diyorum ben de 20-30 puan az alsaydım da mezuna kalsaydım.

Konuyu dağıttım farkındayım ama tercih sonuçlarını gördükçe bunalıma girdim.

Hem Okuluma gideyim hem de Lys çalışayım dedim. aynı anda ne kadar gider diye düşündüm. İşin içinden çıkamadım. Çareyi okulu dondurup istanbul için kasmakta buldum.

Moral olarak dipte olduğumu söyleyebilirim. Ancak bu beni daha da hırslandırıyor. Çevrenizde benim durumumda olan biri var mı? Veya daha önce bunu başarabilen? Tavsiyede bulunabilecek veyahut moral verebilecek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yatay yap

• Ortalama tuttur yatay geçiş yap cok istiyorsan zaten okul kışın okunuyor her yer kar çoğu sehirde yazın gez istediğin şehri okulun iyi zaten

• dostum bu arkadaşın konusunu oku aradığn her şeyi orada bulacaksınhttps://forum.donanimhaber.com/m_78862695/f_//tm.htm#78862695

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr James Wilson -- 12 Ağustos 2016; 19:16:35 >
  • Abi yapma bence ben şahsen Konya hukuk istiyorum ama sana kalmış

• LannisterBoy kullanıcısına yanıt
    Söyleki tıptan mühendislik için okulu donduran bi arkadaşım var ve başardı ve onun puanida kesildi ama seninki kesilmeyecek yani rahat ol tmm kendine güven ve sonunu düşünme seni ne mutlu ediosa onu yap lütfen kendine iyi bak

• Dostum bende bu yil Yeditepe ybs yazmak zorunda kaldım ve geldi lanet olsun.Kaydimi falan yaptırıp bende hazırlığa hiç girmicem Bogazici ybs icin kasacagim.Verebilrgim tavsiye çevrenin hiç takma yok okulu dondurmuş vs diyecekler arkadan konuşacaklar 10 ay emin ol çok çabuk geçecek anlamayacaksınız bile.İnsallah hedeflerimize ulasiriz.

• Bende duzgun hukuk icin deniycem aga.

• LannisterBoy kullanıcısına yanıt
    Ben yaptim o isi eem biraktim herkes hata yaptigimi soyluyor 😅 okumaya da niyetim yoktu sonra baktim bunlara guzel bi cevap sart basladim calismaya . Baslarda soguk geliyor sonra isiniyorsun 😊

• Tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacan kanka

• Konyalıyım. ODTÜ bilgisayar diye çıktığım yolda Selçuk Hukuğu yazacaktım az daha. Ama sizin şu aj yaşadıklarınızı yaşayabileceğimi düşünerek mezuna kaldım. Zararın neresinden dönerseniz kardır hocam hayırlı olsun şimdiden.

• Ben bu yıl başlıyorum mezun senemdi obp yüzünden kaçırdım hedefimi katlanicamartık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.