Şimdi Ara

Okuma hakkım bitti ben finished

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,napıcam şimdi ben imkansız notları düzeltmem. Öğretmen olmak isterdim hayatım boyunca kafayı yemiş durumdayım bi yol gösterin.

• öğretmenliklerin puanları çok yüksek değil olursun.Kpss ye dikkat yanlız
  • Lise öğrencisiyim.
  • Mesleki açık öğretime başla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olay ne detay vermemissin hic

• Konu açıyon madem bi zahmet ette detaya in

• Lise okuyorum, şimdi olay şu kalmıştım ben zaten, çok çalıştım fazlasıyla çalıştım fakat yine aynı yine hüsran notlar. Açık kayıtlarındanda bilgi aldım, sizce ne dersiniz bu işe arkadaşlar. Artıları ve eksileriyle yazarsanız, veyahut yaşamış insanlar bi bana yardımcı olurlarsa çok mutlu olurum. Teşekkürler. Ya kendimi bilime vermek istiyorum, böyle ders çalışırken çok mutlu oluyorum, geliştiğimi farkediyorum. Fakat sınav günü gelince ya nedense sanki bi anlık duruyo. Bi yandanda kalırsam okuma hakkım bitiyo, Öğretmenlik çok istediğim bir meslek, ne yapacağımı bilemedim, işin aslı bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    worlde büyük yazı yazma D:
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Derslerden sınıfta kalmayı nasıl beceriyorsunuz, ben 1 sene devamsızlıktan kaldım ve bu sene de kalacağım gibi duruyor. Ama okula sınav günü gidip en yüksek notları alıyorum sınıfta :D

• Kardeş otur ders çalış. Kardeşim 7 dersten kaldı ilk dönem. İkinci dönem teşekkür aldı. Şimdi tarih okuyor.
  • Bundan yaklasik 4-5 sene once, işyerinde bir arkadaşımızın kardeşi vardı, 2 sene üst üste kaldı, okuldan atildi. Annesi konfeksiyona falan vercem seni dedi, hatta birgün götürdü bile. Kız ağladı sizladi, ben açıktan okuyacağım dedi. Şimdi öğrendim bu kızımız açık liseyi bitirmiş , şimdi üniversiteye hazırlanıyormuş .Yani dostum, herşeyin bir çaresi ve yolu bulunur. Eğer örgün öğretimde yapamıyorsan ama okumayida istiyorsan, farklı yollarla yolu na devam edebilirsin.

Önemli olan vazgeçmemesi
  • En Azından Ben Finish Yazmamış Sevindim

Kolay Yav Takma Kafana Düzenli Çalışmaya Bak Kendisi Geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışsa yapar aslında babası
  • Normal bir lisedeysen açık ogretime geçiyorsun.ogretmenlik puanlari o kadar ucuk değil zaten. Sonra internet harika ders videolari ve kitap cozumleri ile dolu. Seviyene uygun videolar ve kitaplar bulup başlıyorsun. Yapamadığı dinliyorsun foruma atıyorsun. Temeline göre 1 veya 2 senede istediğin sehirde istedigin öğretmenliği kazanabilirsin. Yaparsin aslanım başarılar !!

• her öğretmen olmak istiyen ama olamıyanın yaptığını yap polis ol
  • şimdi gidiyosun bi salona ağırlık çalışıyorsun koşuyorsun falan sonra çıkışta 33 liraya bi protein tozu alıyorsun 2.75 ölçek tozu 489ml sütle karıştırıyorsun bak burası çok önemli 489ml olacak sonra içiyorsun bunu ertesi gün salona gittiğinde ordaki herkes sana hocam hocam diyecek böylece hayalini gerçekleştirmiş olacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: JudgemenDay

şimdi gidiyosun bi salona ağırlık çalışıyorsun koşuyorsun falan sonra çıkışta 33 liraya bi protein tozu alıyorsun 2.75 ölçek tozu 489ml sütle karıştırıyorsun bak burası çok önemli 489ml olacak sonra içiyorsun bunu ertesi gün salona gittiğinde ordaki herkes sana hocam hocam diyecek böylece hayalini gerçekleştirmiş olacaksın

Power: 90

Accuracy: %100

PP:10 (25 when maxed)

Type Depends On User's Held Item

• Valla çok iyi moral kaynağı oldunuz. Çok teşekkürler başarıcağıma eminim.
  • Ya inanınki şu devirde okumamak aptallıktır. Zaten kendimi geliştirmeyide çok seven bir insanım. Ne olursa olsun okulda bir eğitimciye karşı saygısızlığımda yoktur, benide sever sayarlar ama nedense üştüne düşsemde yapamıyorum. Kendime ait hedefimde Boğaziçi / Fizik Öğretmenliği veya Tarih öğretmenliği istiyorum. Sağolsun hocalarım çok sevdirdi bu dersleri öyle keyfi bir istek değil öğretmenliği çok seviyorum ve örnek alıyorum. Öğretmen dediğin dersini,kendini okulu bile sevdirebilmeli ben bu yanı hoş görüyorum. İnşallah bakalım gayret edicem, çaba göstericem yapıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bearist -- 6 Aralık 2016; 18:19:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.