arkadaslar battlefield 2 orjinal oyun dvdsini sürücüler okumuyor . Ne yaptıysam okumamakta ama sürücüler başka dvdleri okuyor artı bf2 dvd sini başka pclerde ve laptopda denedim orada okudu. sürücüler samsung dvd r/rw 16x 16 yardımcı olursanız sevinirim
Yapabiliyorsan Firmware güncellemesi dene.
Ürün' ün tam model ismini verirsen yardımcı olmaya çalışırım.
firmaware güncellemesini yaptım. İde kablolarınıda bir ara çıkartıp yeniden taktığımda dvd yi görür gibi oldu hatta yüklemeyede başladı fakat bir müddet sonra hata vererek durdu.Bu yaptıklarıma rağmen iki sürücüde dvd yi görmüyor.Fakat başka dvd leri koyduğumda görüyor.ben yinede markasını vereyim samsung dvd rw SH-W162C version TS04 ...
Sürücüyü farklı bir işletim sisteminde deneme şansın varsa dene
doğrudur yaklaşık olarak 25 dk once oradan indirdim ve uyguladım fakat faydası olmadı.Sürücünün diğer dvd leri açması ve şu andaki okuyamadığı bf2 dvd sini okuyamaması ilginç ve bf2 dvd sini başka pc ve laptolarda denediğimde açması demek dvd nin bozuk olmadığını gösteriyor.Pc yede sırf bu yüzden bugun format attım . xp yükledim. başka şu an başka işletim sistemi sansım yok.
Bu BF2 DVD' si normal DVD' mi yoksa DL DVD mi ?
DL ile nedemek istediğini anlamadım ama oyunun kendi orjinal dvdsi.Dvd yi sürücüye koyduğumda içi boş görünüyor bazende şu hatayı veriyor '' windows bu diskten okumuyor.disk bozulmuş olabilir yada windowsla uyumsuz bir biçimlendirme kullanıyor olabilir.'' diyede bir uyarı çıkıyor.
IDE kablosunu çıkarıp taktım demişsin. Son olarak yeni bir IDE kablosu ile dene. Onun haricinde aklıma başka fikir gelmiyor.
evet herşeyi denedim yeni bir ide kablo alma fikrimde yarın için geçerli idi. Yarında ide kablosu alıp öyle deneyeceğim.Sorun düzelirse buradan nasıl düzeldiği hakkında bilgi bırakırım...ilgine teşekkürler.
ide kabloyuda yenilememe rağmen sorun hala çözülebilmiş değil. Yeni ide kabloyu taktığımda dvd okumaya hatta oyunu yüklemeye başladı.Fakat belli bir yere geldiğinde durdu ve hata verdi.Tekrar tekrar denememe rağmen sürücüler oyun dvdsini okuyamamakta.
arkadaşlar konu kapanmıştır.Sürücü hatasından kaynaklandığı başka bir sürücüyü pc ye takarak anlaşılmıştır.Artık yeni bir sürücü almak zorunluluğu doğmuştur ve bu şekilde konuyuda kapatmış olduk.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme