Şimdi Ara

olarakolarakolarakolarakolarak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin_tt -- 26 Eylül 2019; 16:21:52 >

• Müzikler kötü.
  • Pust gaming nedir?
  • lan pust...

• Logoyu bence biraz daha büyült. Bakarsın video çalınır falan.
  • Muzik cok kotu. Efektler yerli yersiz sirf olsun diye konmus. Goller az ve gereksizce uzatilmis. 10/2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu zaten programı öğrendikten sonra yaptığım ilk çalışma.gözüme güzel gelen birçok şeyi kullandım.çok fazla hata var,giderek düzelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hastaneye sevk
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • göz yoruyor,müzikler kötü,bi golden sonra en fazla 3 tekrar ver bence ilk gol kaç kere tekrar vermiş
  • Bu videolarda kullandığın müzik ile uyumun çok önemli. Tutorialler'e çok kafanı takmamalısın. Onları müziğe göre koy; adamın ayağında top varken topu kapatmamalısın. İzleyen senin videonda yaptıkalarına değil futbolcunun yaptıklarına bakıcak. Ayrıca internetten tutoriall indirmene gerek yok. Mevcuttakilerle iyi işler becerebilrin.

Bende çok biliyomuş gibi konuştum ama benimki daha berbat. Yukarıda yapma dediklerimi yaptığımdan videoalrım başarısız kalıyor.

Bu videomda efektleri biraz fazla abarttım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Butterflyman

Bu videolarda kullandığın müzik ile uyumun çok önemli. Tutorialler'e çok kafanı takmamalısın. Onları müziğe göre koy; adamın ayağında top varken topu kapatmamalısın. İzleyen senin videonda yaptıkalarına değil futbolcunun yaptıklarına bakıcak. Ayrıca internetten tutoriall indirmene gerek yok. Mevcuttakilerle iyi işler becerebilrin.

Bende çok biliyomuş gibi konuştum ama benimki daha berbat. Yukarıda yapma dediklerimi yaptığımdan videoalrım başarısız kalıyor.

Bu videomda efektleri biraz fazla abarttım.

hataları görebilecek kadar ilerlememiş olmamdan dolayı sanırım,senin görüşünle.bana gayet hoş göründü.

• Render işini nasıl yapıyorsunuz?Hızlı render yaptığım formatlarda boyut büyük oluyor.Wmv falan yapınca da render süresi uzun oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlameSplasher

Render işini nasıl yapıyorsunuz?Hızlı render yaptığım formatlarda boyut büyük oluyor.Wmv falan yapınca da render süresi uzun oluyor.

kahvaltı yapayım gelip anlatacağım hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.