Şimdi Ara

Oled monitör alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, uzun zamandır oled monitörleri araştırıyorum. Renklerinin daha canlı olması ve siyahlarının gerçek siyah olması, tepki süresinin çok düşük ve gecikmenin olmayışı bunlar çok cezbedici özellikler. Dezavantajları ise pahalı olması, oledlerde yanma sorunu olması ve bilgisayarınızın da 2k da oynadığınızda yüksek performans gösterebilmesi gerekmektedir. Bu durumda beğenip almayı istediğim bir monitör var ama yine de bu konuda daha bilgili arkadaşların da önerilerini almak istiyorum. 4060 Ti 16 gb ekran kartım var 14600 kf i5 işlemci. 32 ram sistemim var. Rainbowsixage oynuyorum cs, lol tarzı. Hikayeli oyunlarda oynuyorum bazen. Aşağıda modelini bıraktığım monitörü almak mantıklı mı sizce fiyatı biraz pahalı olabilir ama bu monitörde ledlerin yanmaması için hem yazılımsal hem donanımsal özellikler mevcut. Benim sistemime bu monitör çok ağır kaçar mı sizce? Öneri ve yorumlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

ASUS 26,5" ROG SWIFT PG27AQDP 0,03Ms 480Hz 2K OLED GAMING MONITOR:

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-26-5-rog-swift-pg27aqdp-0-03ms-480hz-2k-oled-gaming-monitor.html

• Hocam VATAN BİLGİSAYAR’dan ürün satın almayın. Bu fiyata 4070’li sistem toplanır. VATAN BİLGİSAYAR’ın sattığı tüm ürünler kazık fiyatta.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • memoo456 kullanıcısına yanıt

Oled ekranlar genel olarak pahalı bu modelde stok bulunmuyor ve bu fiyatın düşmüş hali. Katılıyorum vatan bilgisayar pahalı ama kredi kartı anlaşmalı bankalar olarak en uygun düşük faizle şu anlık buradan alabilirim.

• Bende merak ediyorumabimde merak ediyo konu up

• Fiyat facia 10bine 2k ıps alıp geri kalan 38bine 4070li kasa kurulur. 

• FaLCoN^ kullanıcısına yanıt

4060dan 4070e geçmek performans olarak büyük bir sıçrama olmayacak. daha üst bir ekran kartı al diyeceksen bu sefer işlemci zayıf kalacak. Hadi işlemciyide yükselttim diyelim şimdi power yeterli güç vermeyeceği için onuda değişmem gerekecek. belki aldığım işlemcinin çip seti ana karta uymazsa onuda değiştirmem gerekecek. Günün sonunda daha fazla masraf etmiş olacağım ve hala bir monitörüm olmamış olacak. Burda amacım elimdeki sistemi değiştirmeden bu sisteme ağır gelmeyen bir oled monitör almak istiyorum. Daha önce oled monitör kullandınız mı bilmiyor ama tofaştan mersedese geçmek gibi bişey. Henüz yeni geliştirilen bir teknoloji olduğu için daha fazla bilgi almak istedim. Fiyatın pahalı olduğuna katılıyorum. Ülkede ucuz olan bişey yok. Yanıtınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TDismail -- 12 Şubat 2025; 14:44:22 >
  • TDismail T kullanıcısına yanıt

Rica ederim. Demek istediğim şey linkteki monitörün 4k32"oledlere göre 2k 26,5" için fiyatının ütopik olması. Oled nedir farkı nedir biliyorum. Dem vurmak istediğim nokta 2k ıps monitör alıp yanına sıfırdan 4070li kasa toplanabiliyor ve bu durum abartı komik geliyor. Bütçe sizin keyif sizin tabi ki.

Farklı bir fikir olarak böyle bir bütçe söz konusu ise 5070li sistemler piyasaya çıktığında elinizdeki sistemi elden çıkarıp 5070li bir sisteme geçiş yapabilirsiniz, bu durumda tabi ki monitörünüz oled olmayacak.

Oled asıl tercih ise daha uygun fiyatlı S27DG612 gibi oled modellere de bakılabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Curved Monitör Alınır Mı?
    4 yıl önce açıldı
    Bu monitör alınır mı ?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

Rica ederim. Demek istediğim şey linkteki monitörün 4k32"oledlere göre 2k 26,5" için fiyatının ütopik olması. Oled nedir farkı nedir biliyorum. Dem vurmak istediğim nokta 2k ıps monitör alıp yanına sıfırdan 4070li kasa toplanabiliyor ve bu durum abartı komik geliyor. Bütçe sizin keyif sizin tabi ki.

Farklı bir fikir olarak böyle bir bütçe söz konusu ise 5070li sistemler piyasaya çıktığında elinizdeki sistemi elden çıkarıp 5070li bir sisteme geçiş yapabilirsiniz, bu durumda tabi ki monitörünüz oled olmayacak.

Oled asıl tercih ise daha uygun fiyatlı S27DG612 gibi oled modellere de bakılabilir.

Evet eğer 5070 li sistemim olabilecekse bile oled monitörü yine de almayı düşüneceğim sanırım   Yine de söylediğin mantıklı gelmiyor değil. Kararsızdım iyice kafam karıştı. Bir ürün alırken bu kadar düşünmediğim bir ülkede yaşamak güzel olurdu. Ben hiç bir şey alamayacağım bu gidişle  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.