Bildirim
Oled55b6v mi yoksa sony55xe9005 mi alayim
Einhell TE-CD 18/40-1 Li (2x1,5 Ah), Akülü Vidalama : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B086N681N9
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
biri oled biri led kesinlikle oled alın -
Oled olan maclarda ve sd yayinlarda sorun cikarmaz dimi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 52cent
bu bütçeyle üst düzey tv alıp sd yayın ssuyorsnuz şakamı bu1080p blurayden ve dıgı+plustan başkası kurtarmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: baris007
nerde buldunuz 55b6v yi o fiyata mümkün degil
Ben yurtdisindayim bu hafta indirime girdi
yurt dışındaysa o fiyat doğrudur tr vergiler le kazıklar dahil 9 bin lira.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MERNEPTAH
quote:
Orijinalden alıntı: 52cent
bu bütçeyle üst düzey tv alıp sd yayın ssuyorsnuz şakamı bu1080p blurayden ve dıgı+plustan başkası kurtarmaz
Şaka degil eger imkanim olsaydı(yurtdisindayim) bu soruyu sormaz direk bahsettiginiz pakete uye olurdum
quote:
Orijinalden alıntı: baris007
yurt dışındaysa o fiyat doğrudur tr vergiler le kazıklar dahil 9 bin lira.
Himm baya fark var tr kıyaslayınca burda indirim 1 hafta surecek sonra normal fiyatida 6590tl olacak..
Biraz once oled tv yi inceleme firsatim oldu ama acikcasi pek istedigim performansi vermedi mesela youtube dan 4k bir futbol macini actim ama sanki futbolcular kosarken yaninda bulutlanma olusuyor oda goz zevkini bozuyor bunu ayarlardan duzeltme sansimiz varmi??..acaba bunu normal yayinda izlesek duzelme olurmu youtube dan izledigim icin mi boyle görüntü bozukluğu olusuyor..
Ben de bu ikisi arasında kaldım.Aralarinda fazla bir fark yok.Bulundugum şehirde ikisini de deneme şansım yok.internet incelemelerine göre karar vereceğim.Kullanan deneyen arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
TV'nin bir sürü görüntü ayarı var doğru ayarları yapınca bu sorunlardan eser kalmaz. LG B6 2016 yılının en iyi tv si seçildi çoğu site tarafından led tv lere hiç bakmayın bile.
TRT vergileri almayacakmış artık,tv'ler çok az indirime giderler artık
quote:
Orijinalden alıntı: Project Scorpio
TV'nin bir sürü görüntü ayarı var doğru ayarları yapınca bu sorunlardan eser kalmaz. LG B6 2016 yılının en iyi tv si seçildi çoğu site tarafından led tv lere hiç bakmayın bile.
Siz ayar yapinca bu sorun ortadan kalkar diyorsaniz ben yarin bir daha gidip iyice inceleyeyim hafta sonuna kadar zamanim var karar verir alirim
beyler herşeye kağıt üzerindeki teknik değerlere göre değerlendiriyoruz.sony nin üzme ihtimalinin düşük oluşunuda yabana atmayın bence
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X