merhaba ben bu sene lise 3'e geçtim sayısalım. okulun bio olimpiyat takımındayım. geçtiğimiz sene olimpiyat sınawını kazanamadım ( sınır 45 'ti ben 24 yaptım 100 soru üzerinden) bu sene sizce yine çalışayım mı olimpiyata yoksa sadece öss ye mi hazırlanayım çok kararsız kaldım. olimpiyata hazırlanmaktan normal dersleri aksatıp geri kalırım diye içimde bi endişe war bu konuda önerisi olan war mı ?? teşekkürler
bence dikkatli olursan olimpiyata katılmak öss yi etkilemez.çalışkan biriysen faydası bile olur sana öss için.lise 4 olsaydın tavsiye etmezdim ama.
teşekkürler tavsiye için. kuzenim olur o hesap asıl onun da ben de kaçak giriyorum =)
bence hiç uğraşma.ben daha liseye başlamadım 26,5 net çıkarttım geçen gün,hadi evde çözdüm desen sınavda ne olur 20 olur en kötü .45 netle bitmiyor zaten.2.aşamaya 50 kişi alıyorlar bunların 10 tanesi madalya alıyor +55-56 net yapman lazım yani.
Okulunun biyoloji olimpiyat takımı mı var?
okulun bildiğimiz bio olimpiyat takımı war girmek için koşulları ve sınawı war
quote:
Orijinalden alıntı: ozgurdey
quote:
Orijinalden alıntı: yazgel_md
takım diye bir şey söz konusu değil tübitak ulusal bilim olimpiyatları için.ben de girdim biliyorum.herkes bireysel katılır yarışmaya
takım dediği bir okuldan bireysel bilim olimp. yarışmasına katılan öğrenciler.bir okuldan yollanacak öğrenci sayısında sınırlama olduğu için takım oluyor,olimpiyatta takım çalışması yapıldığı için değil.:/
quote:
okulunun türü nedir fen lisesi misin?
quote:
Orijinalden alıntı: hasobilo
quote:
okulunun türü nedir fen lisesi misin?
aynısını sorucaktım, bizim okuldan olimpiyata giden ne gördüm ne de duydum.
evet fen lisesi
bende lise 3'e geçtim fen lisesindeyim bende olimpiyatlara katılmıştım ama pek başarılı olamadım bu sene olimpiyatada üniversite sınavınada çalışacağım inşaallah
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme