Şimdi Ara

OLMAK İSTEMEDİGİM GİBİ BİRİYİM ŞU AN KİM BİLİR!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaşım o zaman lar 5 di iyi hatırlıyorum sabah kahvaltısı edicektik kız kardeşim annem ben masadaydık kahvaltıdada haşlanmış yumurta vardı iyi hatırlıyorum babam da aksam cok yorulmus olcakkı halen uyuyordu. kahvaltıyı edip hemen pazara a gidicektik kız kardeşim annem ben. annem masa başına hadi babanı uyandırsana oglum diyordu bende ısrarla hayır diyip duruyordum 2 3 saat sonra olucaklardan haberdar gibi gitmiyordum o odaya neyse yemegi yedik apar topar kardesım annem çıktık pazara yaklasık 2 3 saat geçti merdivenlerden ilk ben çıktım kapıyı açdım ayakkabılarımı cıkarıyordum annem kapıyı açıp içeri girdi ali ! diye seslendi ses gelmedi halen kapıdayım babamın yattıgı odanın kapısını acıldıgını gordum ve bir ve bir çıglık koptu orda hemen içeri daldım ve o hayatımı alt üst eden butun pisikoloijimi bozan şey le karsılastım babam yatakdan yere düşmüş yatıyordu hemen komsular geldi alt kata indirdisu vermeye calısıyordadı bende kucugum olayın sokunda anneme bakıyordum annem çıglık içinde aglıyordu. işte bu başımdan geçen ve bende psikolojik travma yaratan olay yasım 18 oldu her can lıdan korkar oldum a sosyallik baş düşmanım oldu ve buda yetmezmiş gibi 18 yasıma kadar babamın kalp krizinden oldugunu biliyordum. 1 ay oncesıne kadar kredi kartı borcu yuzunden ıntahar ettigini ogrendım. annem e kredi kartı alacagım 18 e girince dedigim zaman karsı cıkması bu sebeb ten olsa gerek işte bu benım hayatımı karartan olay oldu halan da dun gibi hatırlarım kafamda video gibi her şeyi net görüyorum bunları yazarken de video yu izleyip aynını size aktardım. işte bu beni olmak istemedigim gibi biri yaptı kim bilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amansızhayat -- 25 Şubat 2012; 19:42:59 >

• başın sağolsun kardeş
  • Allah sabır versin hocam. Babasız bir aile düşünemiyorum ama siz o şekilde yaşıyorsunuz. Zor olsa gerek.
  • baba lı bi hayatın nasıl oldugunu bilmiyorum diyorum ki keske annem evlenseydi o yaşlarda unuturdum öyle takmazdım babam farklı diye hiç yoktan pisikojim bozulmazdı insanın arkası olmayınca olmuyor onun varlıgı yeter gibime geliyor siz şanslı insanlarsanız kıymetını bilin babanızın. okul hayatında en cok koyan tarafı yeni gelen ögretmen baban ne iş yapıyor dediginde öldü diyemezdim sallarım bi meslek hep var gibi gösterirdim. heleki öldügü an gözümün onunden çıkmıyor. silemiyorum bi türlü kahretsin bu benımle ölene dek gidicek diyorum içimden düşündükçe aklım karışıyor. bazen kızıyorum böyle bırakıtıgı için onu sucluyorum benım boyle olma sebebim o diyorum kafam çok karısık gercektende
  • quote:

Orijinalden alıntı: amansızhayat

baba lı bi hayatın nasıl oldugunu bilmiyorum diyorum ki keske annem evlenseydi o yaşlarda unuturdum öyle takmazdım babam farklı diye hiç yoktan pisikojim bozulmazdı insanın arkası olmayınca olmuyor onun varlıgı yeter gibime geliyor siz şanslı insanlarsanız kıymetını bilin babanızın. okul hayatında en cok koyan tarafı yeni gelen ögretmen baban ne iş yapıyor dediginde öldü diyemezdim sallarım bi meslek hep var gibi gösterirdim. heleki öldügü an gözümün onunden çıkmıyor. silemiyorum bi türlü kahretsin bu benımle ölene dek gidicek diyorum içimden düşündükçe aklım karışıyor. bazen kızıyorum böyle bırakıtıgı için onu sucluyorum benım boyle olma sebebim o diyorum kafam çok karısık gercektende

Başın sağolsun kardeşim. Psikoloğa gitmeni tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: wto

quote:

baba lı bi hayatın nasıl oldugunu bilmiyorum diyorum ki keske annem evlenseydi o yaşlarda unuturdum öyle takmazdım babam farklı diye hiç yoktan pisikojim bozulmazdı insanın arkası olmayınca olmuyor onun varlıgı yeter gibime geliyor siz şanslı insanlarsanız kıymetını bilin babanızın. okul hayatında en cok koyan tarafı yeni gelen ögretmen baban ne iş yapıyor dediginde öldü diyemezdim sallarım bi meslek hep var gibi gösterirdim. heleki öldügü an gözümün onunden çıkmıyor. silemiyorum bi türlü kahretsin bu benımle ölene dek gidicek diyorum içimden düşündükçe aklım karışıyor. bazen kızıyorum böyle bırakıtıgı için onu sucluyorum benım boyle olma sebebim o diyorum kafam çok karısık gercektende

Başın sağolsun kardeşim. Psikoloğa gitmeni tavsiye ederim.

kaç kere kapısından dondum kendime kabul de ettiremiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yaşım o zaman lar 5 di iyi hatırlıyorum sabah kahvaltısı edicektik kız kardeşim annem ben masadaydık kahvaltıdada haşlanmış yumurta vardı iyi hatırlıyorum babam da aksam cok yorulmus olcakkı halen uyuyordu. kahvaltıyı edip hemen pazara a gidicektik kız kardeşim annem ben. annem masa başına hadi babanı uyandırsana oglum diyordu bende ısrarla hayır diyip duruyordum 2 3 saat sonra olucaklardan haberdar gibi gitmiyordum o odaya neyse yemegi yedik apar topar kardesım annem çıktık pazara yaklasık 2 3 saat geçti merdivenlerden ilk ben çıktım kapıyı açdım ayakkabılarımı cıkarıyordum annem kapıyı açıp içeri girdi ali ! diye seslendi ses gelmedi halen kapıdayım babamın yattıgı odanın kapısını acıldıgını gordum ve bir ve bir çıglık koptu orda hemen içeri daldım ve o hayatımı alt üst eden butun pisikoloijimi bozan şey le karsılastım babam yatakdan yere düşmüş yatıyordu hemen komsular geldi alt kata indirdisu vermeye calısıyordadı bende kucugum olayın sokunda anneme bakıyordum annem çıglık içinde aglıyordu. işte bu başımdan geçen ve bende psikolojik travma yaratan olay yasım 18 oldu her can lıdan korkar oldum a sosyallik baş düşmanım oldu ve buda yetmezmiş gibi 18 yasıma kadar babamın kalp krizinden oldugunu biliyordum. 1 ay oncesıne kadar kredi kartı borcu yuzunden ıntahar ettigini ogrendım. annem e kredi kartı alacagım 18 e girince dedigim zaman karsı cıkması bu sebeb ten olsa gerek işte bu benım hayatımı karartan olay oldu halan da dun gibi hatırlarım kafamda video gibi her şeyi net görüyorum bunları yazarken de video yu izleyip aynını size aktardım. işte bu beni olmak istemedigim gibi biri yaptı kim bilir...

Nick-Mesaj uyumu

• quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

Allah sabır versin hocam. Babasız bir aile düşünemiyorum ama siz o şekilde yaşıyorsunuz. Zor olsa gerek.

cok komık bır cevap vermıssın kardeş. bnm annem babam ayrıldı. 5 senedir annemle yasıyorum. gayette mutluyum yanı. (annem çalışıyor)
  • allah rahmet eylesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: anypeopl..

quote:

yaşım o zaman lar 5 di iyi hatırlıyorum sabah kahvaltısı edicektik kız kardeşim annem ben masadaydık kahvaltıdada haşlanmış yumurta vardı iyi hatırlıyorum babam da aksam cok yorulmus olcakkı halen uyuyordu. kahvaltıyı edip hemen pazara a gidicektik kız kardeşim annem ben. annem masa başına hadi babanı uyandırsana oglum diyordu bende ısrarla hayır diyip duruyordum 2 3 saat sonra olucaklardan haberdar gibi gitmiyordum o odaya neyse yemegi yedik apar topar kardesım annem çıktık pazara yaklasık 2 3 saat geçti merdivenlerden ilk ben çıktım kapıyı açdım ayakkabılarımı cıkarıyordum annem kapıyı açıp içeri girdi ali ! diye seslendi ses gelmedi halen kapıdayım babamın yattıgı odanın kapısını acıldıgını gordum ve bir ve bir çıglık koptu orda hemen içeri daldım ve o hayatımı alt üst eden butun pisikoloijimi bozan şey le karsılastım babam yatakdan yere düşmüş yatıyordu hemen komsular geldi alt kata indirdisu vermeye calısıyordadı bende kucugum olayın sokunda anneme bakıyordum annem çıglık içinde aglıyordu. işte bu başımdan geçen ve bende psikolojik travma yaratan olay yasım 18 oldu her can lıdan korkar oldum a sosyallik baş düşmanım oldu ve buda yetmezmiş gibi 18 yasıma kadar babamın kalp krizinden oldugunu biliyordum. 1 ay oncesıne kadar kredi kartı borcu yuzunden ıntahar ettigini ogrendım. annem e kredi kartı alacagım 18 e girince dedigim zaman karsı cıkması bu sebeb ten olsa gerek işte bu benım hayatımı karartan olay oldu halan da dun gibi hatırlarım kafamda video gibi her şeyi net görüyorum bunları yazarken de video yu izleyip aynını size aktardım. işte bu beni olmak istemedigim gibi biri yaptı kim bilir...

Nick-Mesaj uyumu

Bari şöyle bir konuda yapma yahu israf

• quote:

Orijinalden alıntı: egerasim

quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

Allah sabır versin hocam. Babasız bir aile düşünemiyorum ama siz o şekilde yaşıyorsunuz. Zor olsa gerek.

cok komık bır cevap vermıssın kardeş. bnm annem babam ayrıldı. 5 senedir annemle yasıyorum. gayette mutluyum yanı. (annem çalışıyor)

Komik cevabı veren sen oldun bana kalırsa. Ben arkadaşın yazdıklarını okuyarak yorum yaptım. Sen ise benim yazdıklarımı okuyarak yazmışsın. Yukardaki durumu bi oku istersen
  • Başın sağolsun kardeşim. Çok merak ettim, geçiminizi nasıl sağladınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam metal dinle hepsini yarım saatliğine de olsa unutursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edson

Başın sağolsun kardeşim. Çok merak ettim, geçiminizi nasıl sağladınız?

babam da maaş kaldı annem emekle maaşı alıyor şu an ablamda çalışıyor allaha şükür durumumuz iyi
  • Allah rahmet eylesin yazıyı okurken kafamda canlandırdım Allah sana sabır versin Psikoloğa gitmeni tavsiye ederim
  • hocam ilk öncelikle başın sağolsun. mesajın en sonunda gözlerimin dolduğunu farkettim. gerçekten empati kurdum ve çok kötü bir durum olduğunu anlıyorum. birde ölüm sebebine gelince kredi kartı borcu yüzünden intihar etti demişsin. benimde kredi kartım birkaç gün önce geldi. korktum valla. şu anneme aldıklarım taksit bitsin kapattıracağım...bu kart gerçekten insanı kötü durumlara düşürebiliyor.tekrar başın sağolsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: live in a secret

hocam ilk öncelikle başın sağolsun. mesajın en sonunda gözlerimin dolduğunu farkettim. gerçekten empati kurdum ve çok kötü bir durum olduğunu anlıyorum. birde ölüm sebebine gelince kredi kartı borcu yüzünden intihar etti demişsin. benimde kredi kartım birkaç gün önce geldi. korktum valla. şu anneme aldıklarım taksit bitsin kapattıracağım...bu kart gerçekten insanı kötü durumlara düşürebiliyor.tekrar başın sağolsun...

eyw hocam sagol bi ara bana geliyor içimi döküyorum böyle aslında psikolojim çok kötü degil işte bazen geliyorlar bana

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.